ÄLSKA, ÄLSKA INTE?

                                                                      UTFLYKT PÅ TOPP!
Allt det hela börja med i Måndagskväll  att vi var flera hos Nikolinas stuga, och allt gick frid och fröjd. Men efter ett tag ströade folk hem. Och tillslut for även Petter och Victor. Och slutligen var det bara finalisterna kvar. Med andra ord Angelica, Jennifer, Matilda jag och Nikolina. OCH där gick start signalen VARNING FÖR OSS! Vi var väl uppe till 5 tiden, och vi hade gjort väldigt kuliga saker men endå.

Igårmorse Vaknade  trötta slitna tanter upp och fika/åt lunch. Sen kom Jenka på att hon ville till Långnäset. Alla hängde på och vi packa våra saker. Och ni som inte vet så har Nikolina sin stuga i Åbyn typ Risnäs, så vi for från stugan till Långtnäset via Åbyn då?
Eller jag glömde säga att vi HADE tänkt så! Det blev inte riktigt som vi hade tänkt. Vi sket i skylden där det stod LJUSROTET, så vi fortsatt rakt fram tills vi kom till Renbersvattnet. Vi tyckte självklart det var lite konstigt, vi såg folk runt om oss vi tänkte fråga dom men sket i dom. Sen såg vi nästa skylt Raggvaldsträsk. Våra hakor öppnades totalt.

Vi stanna då av och Och Angelica ringde hem till sin pappa och det han menade var att vi skuille svänga av där vi just stod, Men inte gjorde vi det UTAN VI FORTSATT RAKT FRAM!

                                         
Fortsätt läs det är inte slut än. Det tråkiga var att vi visste hela tiden att Matilda hade lite bensin i moppen så vi var ju själklart oroliga! Men jajjja, vi fortsatt köra. TILLSLUT ser vi en blå skylt och avd står där?

                                   HJOGGBÖLE!     YESYESYES, vi har kört enda till hjoggböle.
Men vi grät inte för det, tvärt om vi skratta,

Vi visste att det var tajt om tid så vi la oss på en äng i Hjoggböle. Det var typ bara vi och där hade vi det så härligt vi solade och hade skönt! hahahahah
                                                    
                                                     
    

                              



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0