Yihaaa

Jag tycker inte att jag ska behöva skriva om gårdagen nattcupen som var här i burträsk.! Nää vi skippar det.

Jaa börja med att grattisera  Robin Hugosson som fyller 15 år idag, grattis ponken.!!!!

!
                   
Jag hitta en ganska rolig bild, här har vi en elefant, min fråga till er om ni kan se hur många ben elefanten har?

Är det här bara en saxofonspelare som du ser, elelr kanske det är ngt annat, titta noga!?

Titta och koncentrera dig på de fyra prickarna i bildens mitt i 30-60 sekunder.
Blunda sedan och luta huvudet tillbaka - håll ögonen slutna.
När du ser en ljuscirkel, så fortsätt att titta på cirkeln, fortfarande med ögonen slutna.
Vad är det du ser?

                                                     Skriv gärna vad det ni ser för jag har nämligen facit hehehehe!
                                      

Aba ff3

Idag kan jag väl skriva något lite mer treeeeeevligare än igår då Okej...

Idag har jag varit i BGM backen, åkt på min lilla gulliga stuff bräda och efetrsom pappa har fixar valla så gliiiider brädan riktigt bra må jag säga. Att tänka att man få vara i backen ha mega mega roligt i backen istället för att sitta på skolan och skriva 3+5 osv så känns det väääääääääldigt bra må jag säga. Höjdpunkten idag var:

1 När Emanuel ska lära sig att åka på snow board för första gången, han har hela tiden trott det är jättelätt åså, men både han och alla andra insåg ganska fort att det inte var så enkelt, Visst blir man lite arg när man ser han bara stå på brädan och inte ställa sig på hälarna när man SKA gör det. Jag skulle nästan ha kunnat tagit ett litet kort, Men mot slutet blev emanuel rätt så bra tycker jag.! Hahahah

  Här har vi en bild på Emanuel och matilda få vara med på köpet.  =)

Nu sitter lisa pisa här och har en stor mängd So att göra till imorgon, suck sucksuck.

Do doaa

Det här är det enda jag bjuder på idag!

O o o o orrrrmmm

Ni har rätt det var ett tag sen jag skrev, jag hade skrivit ett inlägg igår men den teknialiska bondflickan Lisa lyckades misslycka så hon börja stycka, woohooo lisa kan rimma..

Jag är frisk nu i varjje fall, jag mår lyckligtsvist väldigt bra, förutom matlusten, men den bruka ju komma av sig själv om man slipper PRESS JIMMY OCH VICTOR!


Lisa och balans är ju som skapat för varandra,  det fungerar skit bra ihop, Lisa är bäst på skridskor so what?

Vad mer ska jag berätta, jo jag måste ju även säga som jag även har glömt att säga, tack för alla fina presenter jag har fått av mamma, pappa linnéa jag vet inte om simon räknas men tack du med.!
Tack Ann, Sören, Jonte Och farmor , Marianne och martin självklart.  

När alla frågar mig, vad har du fått, då svarar jag alltid, Småsaker. MEn frågan i allas huvuden är ju gigaantisk stor. VADÅ SMÅSAKER?

Ja men typ smycken, kläder ja ni vet sånt man brukar få..

Sen även kan jag ta och berätta om vad jag gjorde igår. Som alla vet så ahr vi en grå lurvig sak som endast väger 5,5 kg och är så kallad hund, Okej, hon är varken snygg eller snäll. Men gosig är hon allt, Hon heter Ziri om ni inte visste det. Den rasen som hon är löser inte hår, Utan man måste trimma pälsen på henne. Så ja och mamma och Ziri såklart körde till Byske och trimma henne där, och det tar ca 2,5 timme. Medans Maria som hon nu heter trimmade Ziri gick jag och kolla på hennes hundar, okej det avr inte bara en hund, inte två heller inte tre heller utan SJU stycken DVÄRG SCHNAUZRAR,! Det kryllade av små gråa hungria hundar runt om mig, jätte mysiiiigt.

   > Otrimmad
  > Trimmad
 

Jävla fukking

Jag vill börja med att skriva att jag är jävligt ledsen just nu,  tanken var att Matilda och Nikolina och johanna skulle hit och vara här i kväll. Men så drabbas jag av den hemska vinterkräksjukan. Jag som fyller 15 år idag, vilken sorg lisaBorg.
Det är bland av det hemska som finns, och jag har inte haft magsjuka sen jag gick påå dagis. Jätte äckligt. varför just idag?

Så nu orkar jag inte vara trevlig mera, ni får väl uppmuntra mig på något vis så jag blir GLAD ELELR NÅGOT!

Blä Blä Blä


Pi Pi

Nu sitter jag här, Angelica och Nikolina har just lämnat mig ensam. Dom har varit här sen 9, så dom tog sig sin väg hem.
Ja eftersom typ 12 lärare var hemma i magsjuka, så blev lektionerna inställda. Men inte sitter jag här och grinar för att jag inte fick göra mina två läxförhör. Men det som mest jobbigt, att jag plugga läxa plugga läxa hela går kvällen, så det kändes lite si sådär. Men vadå haha...

Ikväll händer inget spec för mig, bör nog vara hemma ikväll, känns bäst så...
 Imorgon är det konfa sen ska jag vara med de små söta sockerflingornaaa :D

22 janu

Jag har verkligen inte många besökare, det är ju tråkigt att nästan ingen läser det jag skriver, det gör mig mkt nere just nu!
Jaa vad ska jag skriva för att locka besökare, jaa mycket bra fråga. Sen s¨har jag inte så mkt att skriva heller för den delen men jag brukar ju kunna dra med ngt skämt hit eller dit, eller så! Att skriva om avd jag har ghort varje dag blir man lätt så less på så jag vet inte vad. På lördag blir jag en siffra mer än 14. Då blir jag 15. wow wow yeah yeah det är sååå...
 
Då ska jag först på konfa skiten sen ska mina nallebjörna hit till mig på kvällen och umgås för den delen.!

;) Näh nu ska ajg sova fast klockan bara är 5 i 9, men jag har så förbaskat ont i mina hjärnceller förstår ni, dom behöver at sig en tupplur. Goodbyye di Leva. Ja mig få leva. 15 år jag bassa. 3 år senare jag får passa HAHA jag ska bli en poet.

ett tusen ödlor

Vad är det för skillnad på en trettioårig detektiv och en nyfödd gris?      *   Detiktiven är 30 år äldre.
        
         Petter -  när dom fråga dig om det där om modellgrejen, var det med eller utan kläder  då?
                           
                                          

Hahaha det där var faktist lite kul för städtanten stod bakom och skratta sen gick hon och sa till henens städkompisar. ;)

                                     *********************************************************************************
Nu ska jag snart äta, sen tänkte jag at mig ett försök till gympan och träna lite fotboll, och se hur långt jag kommer mej med det, Jag har även en massa läxor att göra.
                Av någon konstig anledning kan jag inte lägga ut bilder längre, men kanske en annan gng då.!

Visste ni om att årets majblomma ska bli Rosa och röd. Jag ha rläst det ngn stans vi får väl se seanre om jag har rätt eller så!Yum Yuum

Jag vill börja med att dissa
Och det jag Dissar är....... måndagar vilka skitdagar det är vah, shit vah. det är ur trist och en HEL JÄVLA VECKA kvar innan det är helg igen. Så sånt gillar jag inte. det gör jag verkligen inte. Om ni mutar mig med godis så gillar jag fortfarande inte Måndagar det kommer jag endå aldrig att börja göra.

Sen så vill jag Hissa
Och jag vill Hissa... Nikolina.. Trots vårat träningsläger så hållde nikolina sitt smile va. :D Åhh många var så trötta så de blev lite borta i världen men nikolina stod starkt och stadogt med BÅDA fötterna på markytan. Hahahh

Faktist så har jag inga bilder varken på Måndagar elelr på Nikolina.. Visst har jag bilder på Nikolina men hon är ful för att få vara på min blogg... RENT SKÄMT    eller så är det att jag inte ha en enskilld bild på just bara henne..

Idag har jag på skolan gjort ett IQ test. Det var drygt men samtidigt väldigt roligt. Om ni vill testa ert braiga minna gå in på www.illvet.se och så kan kolla om ni fick mer än mig. ;)

  Vill ni skratta så får ni gärna göra det, för det är rätt så kul bild ;)

GRATTIS MULLE

Men Godagens Godkväll den piggaste Lisa skriver ett inlägg till alla som läser och då menar jag alla.
  Det avr ett tag sen jag skrev, men vad fasen jag kan ju inte ta med mig en dator till Norsjö för att kunna skriva ett litet inlägg, Så jag är mycket ledsen, Jag vet ju att Robin har varit lite deprimerad  för att han inte har kunnat läsa min blogg, och det skäms jag för. FÖRLÅT ROBIN!!!

Jag har varit somsagt i Norsjö sen i fredags. Träning Fredag Träning Lördag morgon och mitt på dagen. De två första matcherna gick åt bahaya i Mongovärlden men den tredje var lätt den bästa och roligaste. Sen har ju allt annat vi har gjort varit en höjdare, Som tillexmpel Johanna, Och nikolina! Ni är ju änglar... Ni hjälpte mig med min stora kris som vi lyckades med tillslut. Jag råkade nämligen klumpa till mig lite och råkade tappa ut mitt hockeypulver i  någras sängar mer vill ni inte veta, Fast dom vet inget om faktist.

Idag runt halv 3 tiden kom vi hem och jag hade massa släktingar hemma hos oss som skulle fira min älskade underbara storebror som fyller 18 år.! Jag ahr hört en liten historia om i morse ojj det var lite roligt faktist. HAHAHAHAHAHAH

Nä men nu har jag sagt allt som jag skulle skriva. Nu ska jag sova och klcokan är 19.19 Men  GODNATT


` Hahaha vilken lite mullig bild mulle

Sverige ligger i landet Danmark

Jag måste bara berätta vad jag gjorde igår =) Jag Johanna var hos Nikolina igår och lekte med hennes pyjmas och stökade till hennes rum medans nikolina var i Luleå... Skoja men vi gjorde annat. först träna vi läxa sen hörde vi på massa låtar sen förut. Men det som fick mig att skratta var när vi satt på golvet typ jätte nära varandra. Jag letade i hennes lådor och hitta en mask som var typ ett monster Och när jag tog på mig den så lura johanna lite och peka på mig som om jag var farlig och när Nikolina kolla på mig så blev hon jätterädd GAH humor humor jag vet men faaan så kul det var. HAHAHAHAH

Hahaha idag har vi haft en vanlig dag typ... Jappjapp asså visste ni att jag var jättesmart och jag har tagit fram saker ifrån min hjärna som jag tror inte ni visste.....

Visste du Till exempel att:

*Vi krymper ungefär en centimeter varje dag? På kvällen har nämligen ryggen tryckts ihop. På natten när vi sover rätar den ut sig igen.

* Håret på huvudet växer omkring 1,3 centimeter på en månad? Man tappar ungefär 75 hårstrån från huvudet varje dygn?

* Eskimåerna, är den enda etniska gruppen i världen som, saknar könshår.

* Om du skriker i 8 år och 7 månade och 6 dagar har du producerat tillräckligt mycket energi för att kunna värma en kopp kaffe (knappast värt det)
 
* Högerhänta människor lever i genomsnitt 9 år länge än vänsterhänta (!)


Haha lite kul va? :D 

                   
En öde ö

oh shit, det är lätt hänt att man glömmer av att skriva.! men jag tar mig ett litet försök nu då!
Av det som har hänt i helgen får ni fråga någon annan det orkar jag inte ta upp. Men idag har jag iaf haft en helt vanlig skoldag med en massa skit. Och jag har inget att säga alls med andra ord men iaf jag kan väl dra till mig en liten hissa och dissa idag istället då så ni får lite kul eller? :P

Det jag vill Dissa Idag är............ SKOLAN     Såklart att det är skolan. Visst ska vi "tänka på barnen i Afrika" som alla säger men skolan kan väl bli roligare på något vis tex, att man ska få en eller två eller tre extra lediga dagar eller något sådant. Tänk till lite extra MR REINFELDT.Det jag vill Hissa är.............. Jenny vår lärare, Vi har haft henne ett år tidigare. Asså visst är det stor skillnad att få henne tillbaka. Jag vet inte om alla kan hålla med mig??? MenMenKonstigt nog så valde jag en lärare som jag vill Hissa eller hur, man kan ju undra vad som snurras i min skalle? SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA osv...


Okej bilden jag la in som ska vara Jenny, lyckades jag inte så bra med. Men det här är iaf Jenny och min kära klass.

Nu ska jag lägga mig i soffan och ta mig en tupplur, =)

Gröt rimmar på fisk

Lisa har idag inte gjort något som ni vill veta åså, så därför tänkte jag inte skriva något alls. Jag ska nu hjälpa mamma med maten, sen ska jag vara med Mina Ovänner Nikolina och Johanna, Det kommer bli jättetråkigt för dom bara klöser mig i pannan hela tiden men jag få försöka hålla minen ett litet tag. :D

Gissa vem det här är?

           :D :D :D :D
Lisa är hurtig

hejsan,  idag har min dag varit helt perfekt, varje sekund har jag bara njutit av, jag älskar varje timma varje andetag jag tar känner jag livsnjutning...

Men gud så lättlurade ni är, det där gick ni på va? hahahahah humor okej men iallafall..

Jag blir tårögd av min egen text.. sorgligt mycket sorgligt..

Nu ska jag sluta skämta med er risken blir större att jag inte får några läsare eller kompisar kvar? :/

Idag har skolan haft sin invigning efter jul lovet. Åh shit det var helt underbart. Okej det där var ett skämt.
Efetrsom att jag och matilda inte hade någon bild så hade vi lite hål eller jaaa så vi satt och  chillade vid datorerna ett stund, Mycket trevligt jag sa ju mycket trevligt och det avr inget skämt faktist inte. Men Ikväll så har Matilda varit här en stund lika roligt var det. Sen idag på matsalen  så hände något väldigt roligt och det var tack vare Johanna, Åhh hej och hå, haha guh så skoj hahaha...

Inför helgen så har jag inga planer alls. Jag har lust att fara och vara med Johanna på fredagkväll vi får se om hon tilllåter detta jag brukar ofta bestämma saker utan att höra med dem andra dålig vana. Men nu ska jag sluta att förlänga mitt inlägg.   Men jag vill så gärna skriva några namn som verkligen är värd att få stå på JUST MIN BLOGG!

Dagens Namn.......

LISAAAAA är dagens namn. :}

    GAHHH så söt jag var, typ 3 eller 4 år sen :S

Den smarta lisa

Qiaoo, mes ami.. Lisa är här och hon är i toppform på att skriva lite men jag har faktist ett problem. Jag vet inte vad jag ska skriva. För jag har inte gjort något roligt idag ÄN. Men Klockan är ju bara 13.35 så det brukar inte hända så mkt den tiden. Men jag ska typ träna ikväll sen ska lisa sova tidigt eller försöka iaf.  Men eftersom att jag vill så gärna skriva något så måste jag hitta på något att skriva jamen till exempel förut så såg jag RIX morgon zoo på tv jag tror det brukar vara på kanal 6. Jag såg det ibland på mornarna innan skolan, Men iaf nu ska jag säga det jag tänkte säga. Rix Morgonzoo brukar alltid ha Hissa eller dissa. SÅ varför kan inte jag göra samma sak?

DET JAG VILL DISSA :    är låtarna på radion. Man ska kunna lyssna på radion i minst i en timma och slippa höra flera låtar på den lilla timman. Usch jag blir så less alla låtar på en gng.

DISS DISS DISSOCH DET JAG VILL HISSA:  är  tiden. Okej nu börjar ni tänka vadå tiden? Jamen lyssna nu om inte vi hade haft nån tid då skulle världen gå under, Katastrof eller hur? Om inte vi hade haft tiden då skulle man aldrig kunna planera tänk så smart jag är som vill hissa tiden. Jag är helt säker att på att Tiden blev glad nu bara för att jag vill hissa den.


Stackars tiden, som ser så ledsen ut, men nu gjorde jag den glad. :D

KahKah

Tjena Tjena Mittbena, Ni vet ju somsagt att jag har varit i backen idag, Det var mycekt roligt. Men något som fick mig argsint var när VICTOR ÅHMAN fråga.
 Är det inte drygt att åka snowboard? fråga han, Då drog jag till med ett svar, Nähh då  får jag träna mina knän lite mera då öppnade Petter sin stora käft. Lisa ramlar ju bara när hon håller i en Bok.
Vafaaan nääh det gör ja inte alls det.

 När jag kom hem sa mamma att vi skulle se en film som heter Forrest gump som gick på Tv. Har ni hört talas om den filmen eller?


Det handlar om Forrest som inte har så många hjärnceller men trots det så vinner han en massa skit, han blir skit rik därför att ahn ahr fiskat räkor typ, Och han räddar dessutom liv. Hans största dröm är att få sin kärlek Jenny.


När vi var i USA så gick vi på en resturang som hette BUBBA GUMP, och det handlar om  filmen. Det var typ räkor som vi åt där,
Symbolen för resturangen. SÅ ifall du vill provsmaka en liten räka då behöver du abra masa dig till San Francisco eller Los Angeles Eller Colorado. Hahaha =)
Nu har jag tillochmed tagit fram en bild på när vi åt räkor där  FÖR ERAN SKULL!

Lisas latdag

Tjenixen =)

Lisa har idag bara varit hemma och latat sig som hon alltid gör.
                 Men imorgon ska jag röra på mig en hel del när jag sak till BGM backen. Det blir kul kul om vädret håller i dig.
Nu ikväll så har jag sett lite tv, hejja aik. Sen komde Mammas lillebror Larsa hit, Han hjälpte oss att installera saker i huset som han alltid gör. Han fixade en virusprgram till mig och nya bläckpatroner till skrivare och våra bärbara telfoner ahr han även fixat. I våran familj är vi inte så tekniska alls möjligtvis Simon men resten kan inte ett skit.

Haha jag håller på faktist att lära Johanna hur man skriver på MSN för att det ska låta trevligt. Hahaha hon glömmer av sig ibland men jag jobbar på. Hahahahah :D


Coola dagen lixom

Idag är det en helt vanlig dag för mig eller jaa det ahr ju endå hänt småsaker som har varit lite anorlunda.
Jag var på konsum, följde mamma. Då kom en tant som var typ 50 år och sa, men hur äre med dig? är du ledsen? Jag börja tänka, Vaah? vadå ledsen. Fast sen sa hon att jag ahde jätte mycket tårar i ansiktet, Pooh.... Hahaha det rä så kallt ute så att det börja rinna tårar ur ögonen så pinsamt...  Sen när jag skulle he vatten i ett glad så hedde jag på kallvatten. Och sen när jag skulle fylla på var kranen inställd på varmvatten. SHIT. vem använde kranen ingen var ju ens hemma mer än jag. Lite äckligt vah?

Nu ska jag snart duscha och dra mig till Jennifer. Joupiie kulkul :D


fjärde januari

Tjohej lisa här, Heter lisa andersson och är 14 snart 15 och bor.. Okej hej idag har jag  varit på Bodaborg Med familjen och Pappas brors familj. Det avr trevligt åså, men planerna blev ändrade en hel del men det blev ju bra tillslut. Jag har just kommit hem ifrån Matilda. Jag har varit där i några timmar och vi såg en film. Jag är inte så trött men jag evt att jag borde sova NU, men lisa du måste ta dig i hornen, Och det ska jag faktist ta och göra också.

Okej, men ni kan gärna ta och skicka ett litet glatt sms, för jag har bara skrivit typ 150 sms på 6 dagar fast jag har gratis... Jag kan inte förstå ni som skriver flera hundra sms per dag, faktst inte men okej.

byeeee

 
Thea och kissen Tiger

1 Januuu

Men hej 2009 kom in kom in, vill du ha kaffe? Så trevligt att du kunde komma....

Jaa så här känns det. Mycket trevligt med år 2009. Trevligt slut med kompisarna åså, alt gick så bra tills jag börja få dåligt samvete att jag ahde lämna Ziri Själv hemma när raketerna började smällas. Sånna gånger när man ser en sådan hund som springer runt runt och försöker hitta sig ett ställe att gömma sig under och när dem flåsar och skakar som en vibbrator.
Jaa då vill man helst att alla raketer borde utrotas ja usch usch.

Dem flesta har ju ett löfte dem ska försöka hålla under 2009, Själv så brukar jag sällan ha något men iår hade jag tänkt komma på något bra men icke. Men jag ska allt försöka vara positivare på allt. För då mår jag bättre. Sen ska jag försöka med att ta minst en alvedon per dag inga fler.

Idag har jag inte gjort ett dugg typ. Jag tycker endå att det har varit skönt också att inte behöva göra nånting alls.
Imorgon ska familjen svensson komma hit och det underskattas inte alls. Det ska bli riktigt kul. På lördag ska jag på BodaBorg med mamma, pappa, Simon Linnea, Karolina, Johanna, Sören, Ann och Nils så det blir säkert mycket trevligt det med

.

RSS 2.0