TA ÅT ER

                                     Jag tänkte skriva ett inlägg om en rätt så störande sak.
Det är väldigt många som har bloggar nuförtiden, flest tjejer bloggar ju iallafall i min närhet. (Men pojkarna är på G)
Det här har inte hänt mig (än så länge) Men det är många som får anonyma kommentar. Visst anonyma kommentarer är ju till för dom som inte vill ah sitt namn utskriven. Men när de som är anonyma klagar, och skriver en massa fula kommentare på en annans blogg så vill jag säga till de som håller på med sånt här, inte för att jag tror att någon tar åt sig men jag hoppas och önskar,

*1 Den som rår om bloggen, börjar sitta och tänka och lista ut vem det kan vara, och någon annan går illa åt.
*2 Man är så jävligt feg, att man inte våga stå för de man skriver/ tycker

Det är så jävla otroligt jävla barnsligt, att man inte står för sitt ord Hallå? vi alla är människor ?????

Uppdatering nr 2

Puuuhh, tack och lov kära gud, jag klarade sista konfadagen utan NÅGORA stora problem. Allt är över, ingen mer Bettis, ingen mer hon längre. :D

Påttal om att jordklotet består mest av vatten, så kom jag ju på att temperaturen har varit upp vid en gren som heter 30 GRADER idag. Shit my liten britt, 30 GRADER i själva sverige helt jävla sjukt.!!

Det som sker nu är iallafall att vara med kompisar under kvällen sen får vi se vad som händer. :D

Jag ska sammanfatta kort

Åh harre jösses :O
Har jag verkligen glömt skriva på fleraq dagar? Jaa det är den rena saninngen.

Jag sa ju senast att jag skulle göra en header, och jag är inte bra på sådant så tyvärr mina vänner ingen header nu iallafall.

Jag har ju faktist haft konfa eller HAR konfa om en timma typ. Vi tar våran högmässa idag och där ingår det nattvard. wow wow wow******

Efter konfan igår kom alla släktingar osv, och jag fick jättefina presnter, helt sjukt fina saker. Ett halsband, armband, Klocka, en ramperm, och pengar på allt det där. TYP! :P

Vi fick dessutom ett rätt så gulligt kors av Bettis, ett kors som man ska ha i handen, fast hon har importera dom där korsen ifrån nåt land,  och avrje kors kostar typ 4 £. Hur mycket är det typ?

På kvällen så träffades vi en klump, vi for och spela volleyboll, vissa bada oxå haha.

Men nu ska jag på sista konfa saken i mitt liv, känns för jävligt jävla bra den du Bettis, dem där svordomarna tror jag inte du gillar... :D:P :) :P::D:P:)


Header


Jag håller på med en header, jag hoppas det blir resultat, jag återkommer senare.

Tredje biten

Rekord för min del tror jag. Trejde inlägget för dagen. Undra vad det är för speciell dag idag? Jag vet då inte varför den är så spec.. Jag är väl på bra humör tror jag. Jag har inte varit så arg på ngon idag tror jag?

Nämligen igår var jag arg på ett antal pers. Emil är person nummer ett som jag var arg på. Jag gissar på att han tycker det är kul att se mig arg. Medans jag tycker att min ilska förvsinne rnär jag få göra något physiskt Till exempel kasta pennor. IOFS missar jag men endå.........
=================================================================================================
Jag har aldirg varit nära på somna på en lektion, men diag akn jag tala om för er att jag var borta under ett par minuter. Hur min sovställning var, kan ni fråga någon annan om...

Vad mer kan jag trycka ut mig?
Inget mer just nu, hare :D

Härnösand

Jag var i Härnösand som jag förut sa. Vi avr där för att uppfödaren till Ziri kallade till uppfödarträff. Jag var först osäker om jag skulle orka fara, men när jag tänkte efter så är ju Ziri min hund så jag ville tillslut fara.
Jag ahr några bilder här, Vi fick lära oss att trimma. Åh stackars hund som hon ser ut menmen....


Snabbis

God förmiddag. Mitt hål har sin tid just nu.! Medans dom andra steker i mattematik. :P
Har någon av er sett mig på vägen ännu?
Kortet har kommit och jag kör FULLSTÄNDIGT lagligt :} Behöver bara lära mig småsaker men det komemr av sig själv. =)

Skolstressen är borta och det är endast två skolarbeten kvar. Engelska redovisning av USA, och No prov i biologi. Låter rätt så lagomt.

Nu ska jag nog spara inlägget innan jag skiter i allt som vanligt.
=)

Bild säljes

WOW

Lyssna nu noga och häng med på repet. Jag far nu till Härnösand och kommer tillbaks på Söndag så ni vet.!

Nästa vecka blir en ren fasavecka.... Konfan närmar sig och hela två köttiga kvällar ska spenderas för konfaträff och repetition. Så flera kvällar + en hel jävla helg förstörs dessutom ska massa fläskiga läxor och prov läggas till i veckan. AARRGGH....


                                                                         
               Varför har jag satt mig in den här skitet, då jag ska bevisa att jag är öppen för det kristna?
                                         Jag kanske ska bli präst, hmmm det är typ 7 år läsning..................

Min torsdag

Jahapp, nu sitter jag här igen dagen efter onsdagen. Igår var det inte bara sista dagen för veckan utan match mot bureå. Jag var faktist riktigt nervös tro elelr ej. När matchen hade sin början, blev jag lite spänd. TÄNK OM VI FÖRLORA. Men jag litar på mina trevliga och bästa kamrater. Jävlar van ni är bra. Slutresultatet 8 - 0 kan det bli bättre mot bure?

Ikväll är det dagen för fredag och då ska jag troligen vara med kompisar och packa lite. Jag ska nämligen till Härnösand med familjen över helgen. innan jag åker ska jag på ett möte på Ostens hus och prata om sommarjobbet antar jag. Så det blir jättebra tror jag.

Jag bad ju er ställa fårgor, jag fick en anonym fråga så jaaa jag sa ju att jag svarar på ALLA frågor, jag sviker inte mina trogna läsare.

                                              Anonym om Inte fråga, olle utan fråga lisa:
* Berätta lite om dig själv och dina intressen=D

svar: Jag berättar ju faktist om mig själv hela tiden i den här bloggen. Så svaret på frågan är nog bara att läsa min blogg och hänga med får du nog ett bra svar på den här frågan.

                                                         

Jag vill ju inte göra dålig reklam, men just den här linimenten gjorde sånna här hemska utslag på nickos fina mage. Vilken jävla kväll det blev för nikolina den vällen hahaha.


Saker som bordes göras idag är:
* Städa
* Packa
* Fixa naglarna
* Vara med kompisar
sjuk igen

Vippsen hallå!
vad ska man skriva nudå? Jo lisa har fått feber. Grattis lisa är febrig. Jag var ju sjuk men jag spelade ju matchen på söndagen då jag TRODE jag avr frisk. eller jag var ju det. Vi få se hur det är blir in the mörning :P

Inte fråga olle utan fråga lisa

Nu är det äntligen dags att skriva en fråga till mig. Kul för mig att läsa och svra ellerhur? :S:S
AAH, men ställ nu en fråga så ska jag svara. Jag svarar på eran mailadress elelr blogg. Ifall väljer att vara anonym ställer jag frågan i nästa inlägg..


Korpen lisa skriver tal

Mina vackra trevliga kompisar. HEJ! :D
Skrev jag inte något igårkväll som jag ahde sagt?  NEJ snopet lisa?
Matchen sluta 0-11 till oss såklart. :P Det gick ju faktist bra fast jag inte hade någon röst. Det avr en motståndare som var ful som satan. Hon titta på mig jävligt konstigt varje gång jag skrek. Jag var inte förvånad min röst skärde sig HELA tiden.! hahaa


~~~~~~~~ Nu har jag träning, den vill jag på. Måste träna hårt innan nästa match på onsdag. Jag borde inte träna med tanke på hur mycket läxa jag har. Men jag tror att gud skapade oss för att vi skulle få läxaor. Så man ska ju tacka gud för allt man fått. TACK GUD för läxorna. ( Hoppas ingen religös jävel läser bloggen) 
Snabbiisen

Hinner jag skriva? ja det gör jag. Jag ahr match i lövånger nu snart.
Jag ska spela idag, jag känne rmig rätt så frisk förutom att jag inte har någon röst kvar men det får fungera. Jag ger er den här korta uppdateringen så skriver jag när jag kommer tillbaka. OCH DET LOVAR JAG. ! :DDAGENS BILD


Fredagskvällen

Okej, host host. Haha nu sitter en sjukling som skriver och hon heter  Nikolina lisa Andersson :)
Haha ahmen, jag förstod igår att jag skulle bli rätt sås juk så därför valde jag mellan Lördagskvällen och fredagskvällen. Jag valde fredagskvällen med alla de omöjliga varelserna.

Grillningen som skulle ha skett idag var jag ju faktist med om förra veckan så det känns endå relativt bra. :P
Jag kanske möjligtvist tittar till grillkåtan nere vid sjön? För visst är det där ni ska vara?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
             Gårkvällen var skitkul faktist. :D riktigt kul med andra ord jag visar er bilder för en gångs skull istället för atts kriva mil långa texter. :D  

Kvällens planer och förkylning

Jag vill börja med att skriva, MATILDA ifall du se detta inlägg gå och leta efter kalifornien papperna dirket.Jag har ont i halsen.. och vad bruka min halsont leda till? Jo en förkylning. Vad bruka mina förkylningar leda till? jo hög feber och sjuk i ca 4 dagar.
Asså att ha feber, hosta osv det må vara. men att ha ont i halsen är det mest värsta som finns.
 Aja slut pratat om det.. vem vet min halsont leder till ett mirakel kanske ATT MIN HUVUDVÄRK förvsinner helt och hållet det kan man iallafall hoppas på.
~~~~~~~~~~~~

Kvällen planer:
* försöka att städa antingen på toan lr i datarummet
* göra klart deckaren, rätta stavfel och småfel
* packa och göra klart inför morgdagen, vill säga packa idrottsväskan och plockaa ihop läxor.
* fixa naglar + fötter
* frihet....

Idag var polis polis potatisgris och småprata lite med oss.. FAN vad sugen man blir på detta jävla yrket. När hon sa att det bästa hon har gjort i sitt liv var att gå polisutbildningen fick man lite pirr under tånaglarna, asså fyfan så kul =)=)=))

Moppe perioden

Man märker skillnad. Så fort jag skriver inlägg lockas ni läsare. Grymt kul. :P

Är det möjligvist någon av er som kan tänka er se mig köra EU - MOPPE i sommar?
Bra fråga, men dåligt svar.
    Kortet är avklarat, nu väntas bara på att förarbeviset komme ri brevlådan sen kör jag i full pott. Jag kan nog gissa på att är en vinglig lisa ute på vägarna framöver. Men jag gissar att Lisa är i full fart hela sommaren. :P

Pappa köpte en moppe en sån där ful röd moppe tillsammans med vuxenskolan, för att de ska kunna använda den när vi kör upp osv. Men nu verkar den läpsstiftsfärgade moppen ge upp så nu blir dte troligen en moppe nr 3 i anderssons garage :D

LA LALALA

Buhhh och bääh, Idag blir det en ledig dag för mig. Riktigt riktigt SKÖNT. Jag ska nämligen till umeå på nå tandgrejs vet faktist inte vad det är om jag ska vara riktigt ärlig. Tanken var att jag ska till Skellefteå i morgon och avra ledig i morgon med, men eftersom att jag vill vara på temadagen i morgon valde vi att byta dag, så det blev ju bra det med.

Var det någon som såg ESC semifinalen igår? Jag måste ju erkänna att det gjorde ju jag. jag är ju en av Malena Ernmans fan. Jag bara ÄLSKAR låten till tusen! Så det älskar jag grymt.

Je t'aime, amour, quand j'entends la voix
Je t'aime, ma vie, c'est jamais sans toi
Je vis ma vie pour toi, c'est l'universe pour moi
Je t'aime, amour, quand j'entends la voix


Ikväll blir det att fara på uppkörningen med moppen. Idag gäller det att Lsia inte klantar till det hela.  Och det blir en bögsoffa för min del. En sån där crossmoppe är för jävlig. Helt omöjlig att köra? SHIT

......

Var det länge sen jag skrev kanske?
Det förvånar inte mig ett jävla dugg. Men sånt händer när man ahr fullt upp dag och natt.

Dagens uppdatering

Nu är det så här att för att jag ska kunna få fram något inlägg här måste jag sätta press på mig själv. Så nu ahr satt på en norsk låt. När låten är slut ska inlägget spara. Så nu vet ni det. Ifall ni undrar varför jag sluta konstigt tvärt okej?

Jag har iaf tränat varje dag i veckan. Fotboll + springning + simning osv.
Och inte nog med det jag har tränat väldigt hårt det här med moppekursen. Och det visa sig gav bra resultat. Jag spika provet som var idag. GRATTIS LISA TACK LISA! :D

Ja vi simmade ju idag jag, frida, angelica, Lova, Nicko, och johanna. Det avr skit härligt. Det fanns några grabbs som såg ut som utomjordingar som hamna på fel planet.
HÖRNI KILLAR VÄLKOMNA TILL BURTRÄSK BADHUS. hade jag lust att skrika. Det börja med att de satt och vänta på oss tills vi var klara från omklädningsrummet. Då börja dom snacka med sin trut. Jaaaap ni som känne rmig vet ju att min mun INTE är stängd. Så jag snacka och babbla på bra. tillslut visa det sig de 2 gick i samma klass som simon för nåt år sen, (innan han bytte skola)
De var naturbrukare. de satt och klaga på att det avr så jävla dåligt att naturbruks har dåligt rykte här i burträsk. Dessutom SNACKA DE typ norska.! :S:S:S:S:S

HE.HA

God kväll mina goa kompisar. höh höh höh? hör ni mig flåsa enda till er? höh höh. Har varit och sprungit ikväll med Tott och knott. Det gick bra. Vi sprang lite lätt och lagomt sådär i början på våren. Så jag känner mig inte så jättslut. men det krävde jag int heller att jag skulle göra.

Dte känns som att jag ahr skrivit hela dagen på datorn. Fyfan. Först skrev vi en timma på skolan med deckare. Sen på mitt hål skrev jag massa decakre sen när jag kom em efter skolan skrev jag ännu mer decakre + en engelsk recension. Så jag ska vill bara gå här ifårn. Men jag ska försöka att skriva klart dte här SPARA och logga ut. Så ni har något att läsa. Jag tro vi säger stopp här och nu annars blir det den gamla vanliga vanan. Att jag bara skiter i inlägget och sen glömmer jag av att skriva klart. SÅÅÅÅÅÅ.... Hejdå göttisar :D

jag ska TELL toi

Jag måste ju berätta om min fritidsskada. Vissa får ju arbets skador som det får på jobbet då får man ersättning osv. Och nu mina vänner så har jag fått en fritidsskada. Så jag borde få pengar för det.! Jaaaa inte minst utan på tungan har jag en liten skada som gör ont än  idag.
              
                                         
Vi såg nämligen film hos Jennifer igår. Och alltid när jag se film vill jag göra nåt samtidigt. Oh i de
                              fallet så hade jag mitt hjärthalsband i keften på mig själv.
Har ni sett det där hjärthalsbandet jag har på mig dagligen?
           
Ett litet sånt där silerhjärta som går att öppna, litet och sött. Det halsbandet hade jag i munnen sen försöker jag öpnna halsbandet med tänderna sen stänger jag igen det.

 Så där håller jag på hela tiden, tillslut gick det för snabbt och VIPS så stt tungan i kläm. Det gjort savligt ont. Och när jag skrek om hjälp, så titta dom bara på mig. och det jag ville var att ngn skulle öppna det åt mig men LOVA den smartsaken tönkte bara dra halsbandet. AJJ faan heller så ont. Men går man till sjuksyster Nikolina så förstår hon bums och kan hjälpa mig. Jag har iofs bara ett litet sår idag men det gör ont..


Såå försökringskassan HIT MED LITE KOSING nu hehehehehe

DECKARLISA

Jag har haft en rätt så hård dag. Jag har suttit med min deckare eller mitt tomma bad som ska egentligen föreställa en decakre på 5 sidor TYP. Men jag har haft jätteproblem. Så av min ilska frågar jag lite sött och gulligt Ida. Ifall hon har några tips.

Asså shit vilken ängel Ida är. Hon har ju hjälpt mig. SÅ nu har jag skrivit snart en sida i min decakre.  Trots att hon offrar en dyrbar tid till att skriva några meningar till mig.. jaa du är för snäll!

       NÅGON LIZA MARKLUND kommer jag aldrig bli. Men en LISA ANDERSSON är det tyvärr end ajag kommer att bli.


Smart tips lixom

Jag vill börja med att rekomendera er http://www.bloglovin.com/welcome.php Bloglovin är ett bra tips ni som vill hålla koll på de bloggar ni läser. TILL EXEMPEL MIN :]
Varje gång jag skriver in ett inlägg uppdateras det! Smart va? ;)

Jag vill säga kort

Gaaahh, shit bättre start på våren kan det inte bli, Bara första maj och det är jättevarmt, shiit.! :D
inget som gör mig gråtfärdig precis.! UNDERBART!

Som jag försökte skriva igår så var valborgs jätteNICE! mycket folk osv..
 Men jag höll nästan på sova bort dagen idag, sovde till halv 1 eller vare halv 2? ja nått sånt. :P
           det som händer ikväll är nästan ointressant, jag ska bara vara hemma troja, kanske dyker upp och träffar frida och så vi får se men mer blir det inte :D

Natteskrivning! :D

Är du en som bloggar dagligen? Vavavava?
Är du bra på att skriva inlägg direkt efter all händelse som har hänt? vavavava?
Spela roll nu sitter min röv på den blåa stolen, och min högra och vänsterhand skrive rnu ett inlägg tillsammans med min hjärna. Okej till det viktiga....

Jag heter Lisa och har jätte snälla och bara trevligea vänner, Det kommeh många som man kanske inte är med dagligen det är kul. Synd bara att vissa for åsåå.
Okej vi var en hel del folk, Det var grymt många där ett tag men det minskade och minskade.  I slutet av kvällen blev det chill på altanen, Vi spela massvis av kort och hade riktigt  KUNG.

Det där med att man nästan bryter fingrar, Få en möbelgrejs kant i huvet är en annan story.!
Det gick bra lika svida bara, Men Stackare jag skrmde och skällde ut Emanuel. Men eftersom att ni sitter där som nollor och inte fatta ett dugg är det lika bra att ni känner er som nollor... För jag ska sova och hinner inte skriva mer jag ska skriva mer imorgon dessutom kanske bilder kommer .... :D :D

RSS 2.0