2010

Oj vad duktig jag var som gjort ett helt inlägg med årets bilder, ta och kika på dom senare. Tänkte summera året lite extra.
Årets tragiskaste? Det var ju tragiskt det där med Simons hand tyck jag.
Årets besvikelse? Måste ju ha varit Valborgs
Årets största chock? När Karro kom hem efter ett år i Gran Canaria, när hon smög sig in i huset och skrämdes
Årets knasigaste kväll? Jag tror jag måste svara bgm kvällen i somras här.
Årets bästa? att jag fick den klassen jag fick,
Årets bästa bild:

2010

2010, året med de konstiga siffrorna. Hade stora bekymmer med att lära mig "stava 2010"
Nyårsfirandet från 2009 - 2010
Eget företag via skolan!
Nikolina och Lisa gjort flera härliga minnen på den blåa skotern med rosa medar!
Bygdsiljums martinssons
Vi har fått lära oss hur man tanka,, lägg märket på hur intresserade alla ser ut haha
En av de sista bilderna på den fantastiska 9 A
Vi tog oss tillslut till Götebeorg
Åh Sikåns vandringen
Låten 9 A, som ingen i klassen kommer att glömma!
och det vart tillslut midsommar
Sommarplågor
Det blidde kalas i huset för fader!
Fint avslut med klasserna
Jag råka få den klassen jag stormtrivs i!
Åh det vart jul i år med.

näst sista dagen på året

Vi tog oss till byn Bygdsiljums högsta topp och provade backen där. Det är synd om Bygdsiljum tycker jag. Ja såg ett träd som hade fallit på en sån här lina, och det fattas inte mycket innan den linan går sönder och om linan går sönder kommer det bli kolsvart i byn. Stackarna....
:
:
Vad händer ikväll?
Svar; Jo moder, fader, och broder har lämnat mig hemma. Och jag hoppas någon kommer och gör mig lite sällskap.

egoboost

Jag var ju sysselsatt i hela natten, så det där med sömnen fick jag ta igen idag. Nu är jag fit for fight igen. Vad händer i mitt framtida liv nu?
Jo imorgon tänkte vi ge Bygdsiljums backe en chans. Hade gärna gett mig ut på skotern. Men nu är det så att det är snowboard som gäller istället.
::
På nyårs ska jag sitta hemma och ta hand om mig själv, kanske ge mina naglar en fin färg, sen ska jag sitta i mitt badkar och Kanske se en beckfilm, och självklart ska jag se ring klocka ring på TV´n och krama om mig själv och säga gott nytt år. och avslutningsvis ska jag gå ut på gatan med ett tomtebloss i handen. 
Jag fick Blondinbellas bok av Karro i julklapp, och där skriver hon att man ska vara en liten egoboost och bara tänka på sig själv. Så varför inte göra den första praktiska träningen som en "egolisa" på nyårs?
Eller har ni någon annan idé?You saved my day

                                    Denna gång har jag lovat mig själv att det ska bli pupblicerat!
Runt 11 tiden i gårmorse bestämde jag och Matilda oss att vi skulle göra bort stan då istället. Så det blev en heldag i stan med andra ord. Jag tänkte att jag skulle tillbringa kvällen med mitt inre lugn.
Jag trodde att det skulle bli tråkig liten kväll enda tills jag skulle bege mig till Anki mot JVMdags(01.00).
Men gud så galet fel jag kan ha ibland. När jag och mamma hade en sån här relaxad te stund framför en gosig walanderfilm runt 9 tiden får jag ett sms
" Nedu lisa nu är det bara du gör plats för ligan för nu kommer vi"
...
...
runt  9:  Genom dörren kom Bobby, Anton och Robban!
runt 12: Kom 16 års Anki! grattis lilllis
runt 1 : Blev he hockey jvm
runt 4 : Blev he fika time
runt 5:  Blev det pussgodnatt

ut med S och upp med L

Livet flyter på för Simon. Först få han komma tillbaks till Snidex efter sjukskrivning. Och nu bara wips så där så har han fått en lägenhet. Flyter det på för Simon ska det flyta på för Lisa. Jag ska ta mitt pickpack 16 trappsteg upp. Perfekt!
Men innan jag gör det ska jag slänga ut Simon och hans kattjävel sen ska jag putsa bort alla hans bakterier och byta tapeter så jag slipper ha Simons favoritfärg lila...
Men ska jag vara ärlig, så kom det bli tråkigt att inte ha Simon hemma.. en del av tryggheten försvinner.
:::::::::::::::::::::::::
Undra om mamma kommer skicka matlåda med posten eller....

btk-kväll!

Livet rullar på hjul och glider på medar. Igår blev det en sån här tyyypisk burträsk-kväll. Man frflyttar sig från hus till hus och personerna ökas och ökas. Tillslut hamna vi hos Lisa. Runt 4-tiden drogs sig Victor, Noa och Nikolina sig hem.
Jag har tydligen blivit dumförklarad i familjen Lundmarks familj. Jag brukar använda Angelica som ett lexikon. Så lite då och då smsar jag henne och vill veta förklaring på något ord som jag inte förstå. Det jag inte visste var att Anki säger alla ord till hennes käre far. Så han kan dumförklara mig och sätta en dumstämpel på mig...
Men seriöst jag har aldrig fått lära mig vad ordet avlägsna betyder.. Fyyy björnåkers fyyy!!
Nallebjörnen Johan som alltid får Lisa att le!

Bilder sen liten!

Jag har faktiskt bläddrat igenom några bilder som jag faktiskt tänkte ge er en titt på.
Ibalnd funderar jag verkligen hur mamma lät mig se ut som jag gjort med tanke på klädstilen.

'
Den sista bilden är på Jag Jon och Noa. Jag var ju inte sådär speciellt jättegammal. Men jag har ju ett minne gjort av sten.  Jag kom aldrig att glömma denna lilla tripp till deras stuga. Jag blev jätteretad av Jon och Noa för att jag cyklade på en trehjuling.
Och jag minns att jag grinade och bad mamma att vi kunde åka hem för jag var jätte rädd dom två gangstrarna som cyklade på två hjul.

satans bitchkatt!

Jävla satans kattjävel! Nu har jag bestämt mig. Antingen flytta kattskrället eller så flyttar jag!!!!!!!!
Nu är jag mer är allvarlig!

Ge mig tips på vad ni vill läsa annars blire en massa strunt

Jag skulle kunna skriva en massa dåliga livshistorier, dåliga minnen, erfarenheter och oerfarenheter. Men jag känner att jag inte har ork till det. Jag skulle kunna skriva om vad jag har gjort idag jag skulle kunna skriva om vilka jag bara älskar jag skulle kunna skriva känslor och hatkänslor jag skulle kunna skriva om vad som helst. Jag har liksom den friheten. Men istället för att skriva något av det där så har jag valt att inte skriva något alls istället!
Sorry!julafton

Julaftonfirandet varade i 11 timmar i Järvtjärn. Jag visar hellre bilder från gårdagen än att skriva en massa tjollriga bokstäver!
lägg ögorna på simons fina hand.. visst har den läkt fint? :D

Anderssons in jul action

Nu har mrslisa tusen fina inlägg på nacken. Det var sommaren 2008 jag börja blogga. Shit vad jag känner mig gammal. Snart kom gråhåre...

Justja ni kanske vill veta vad som händer på denna underbara julaftonsdag. Vi firar alltid förmiddagen med mammas släkt. Och eftermiddagen med pappas släkt. Och nu sitt jag här med knasiga anderssons familjen i Järvtjärn. Anderssonare har inte alla hästar i hagen, indianerna i kanoten, eller alla hemma eller vad fan man nu säger...
God jul mina vänner och ovänner!

Titta vad tomten hade lämnat till mig vid sängen! Tomten är min bästa vän!

Min kusin Lotta som numer är amerikanare skrev vad hennes treåriga son Jack hade frågat..
Lotta Falender:
My three year old wants to know how Santa
gets a flu shot if he's all alone at the North Pole (excluding the elfs)...?
Var inte det gulligt?

dagen före 24

Gårkvällen var en 9 poängare. Den där sista poängen var för att det var ett helvete att gå. Det var långa sekunder att gå från mig till Lova. Yes! nä men kvällen rullade på som bra med julmys på flaska, julmys i fast form och så julmys på en TV.

Jag har väl inte så mycket vettigt att komma med idag känner jag. Jag och Simon har följt tomtemors order och badat båda hundarna + grisen med tassar. Jag gnuggar schampo Simon torka.. och denna process skas då göras tre gånger eftersom att det är tre odjur.. Jag undrar varför gud har bestämt att man ska bada djuren för jag tror inte Maria & Josef badade deras åsnor direkt menmen..

bra dag .. jag mena jävligt bra dag

Jag har INGEN tyngd på mitt hjärta längre. Jag känner mig lätt som en vit duva. Nu snart är det dags att ta mig och mitt humör till Lowa och ha våran egna lilla tradition.

Jag har lärt mig att när det är 25 minusgrader utomhus så måste man elda oftare för att inte frysa. Så mamma bad mig göra upp eld för andra gången i mitt liv. Jag sprang ner i källaren och skulle öppna vedhusetdörren, och den sablars dörren gick inte upp. Jag drog, jag slet jag gjorde allt. Ni vet böja knän sen dra osvosv....
Jag skriker till mamma att det inte gick att få upp dörren då sa hon att man var tvungen att låtsas vara arg för då gick dörren upp.. Så jag sprang ner igen och låtsas att jag skulle slå jultomten på magen. Men hur mycket jag än låtsas vara arg så gick det inte... Jag skrattade bara åt mig själv för att jag såg så förbaskat ful ut... Haha Men fattar ni inte? Eftersom att jag inte kunde vara arg betyder det här att Jag har en jäääääävligt bra dag idag. :D

en dag kvar..

Som ni alla kära klasskamrater märkte så dök jag inte upp på  skolan idag. Anledningen var för att jag snubbla just utanför bussen så bussen såg inte mig och for iväg..
Nä men ska sanningen ut så satt jag och såg niornas dansuppvisning med ett gott samvete. Jag har fått veta i efterhand att vi inte hade en enda lektion. Påtal om gott samvete eller dåligt samvete eller i huvudtaget något samvete alls så måste jag bara få uttrycka mig HAHAHAHAHAHAHAAH!
(Ni ska inte fatta, sålänge ni inte heter Alicia lindström eller Matilda Olsson eller Angelica Lundmark)Lisa smart som vanligt!

Jag sprang i sån här världens Bamsefart nerför i trappan. Och sen råka jag visst ramla ner för trappan. Ni vet en sån här BOM BOM BOM BOM BOM smäll... Jag råka ramla på  den stora vovven. Och då hörde jag att mamma och pappa och deras fina besök säga:
- OJ VAD HÄNDER..?
Då kände jag att jag bara ville sjunka genom jorden, men jag är ju som så klok, smart och all dela , så jag sa:
(Lisa)        - Men Mira, hur gick det? shit vad gammal du börja bli om int kan gå i trappor.  MAMMA HÖRDE DU MIRAS SMÄLL?
(mamma)  - Joo ursch jag trodde det var du?
(Lisa)         - Nejnej, det var Mira. Du skulle ha sett!  vilken jädra smäll alltså...

låt mitt överkast vara...

När jag vaknar på morgnarna så offrar jag 3 minuter VARJE morgon till att bädda sängen eller (det kan ju vara 150 sekunder också men), bara för att jag vet att jag blir så glad att komma hem efter skolan om det är städat och fint i rummet. Men varje jävla dag så är det upprivet i min säng. Överkastat är alltid skrövligt och det syns alltid en kant av täcket. Ohhhh jag blir såååå suuur!. Varje gång så blir jag sådär förbannat sur. Som bara lisa kan vara!
Vem är det som jävlas med mig? Är det simon? är det gud? eller spökena i huset?...
Idag när jag kom hem så var jag inte sur. Utan jag gick bara fixa till det och log. Jag vet inte varför. Jag har en bra dag idag, därför nu har jag gjort bort all skolarbete för år 2010...
NEJ juste! svenskaredovisningen.....

Söndag igen?

Ack.. söndag är likamed skolarbete, men nu har jag gjort det klart och nu ska jag belöna mig själv genom att ha fest i mitt eget badkar. Japp jag ska hälla massor massor massor av badskum och så ska jag hälla upp en gooo drink bestående av vatten och så ska jag tända ETT ljus som ska ge mig discokänslan och sen ska jag avsluta med musik från 1800-talet!!
Här har vi bruttan som lovade mig att hon skulle ringa mig när hon väl var på Anderstorp, men vad tror ni ärthjärnan gör? Jo hon glömmer att ringa mig, vilken jävla tur att du är söt för annars hade jag stått och borra potatisar i hjärnan på dig ;)
Skönt att du är hemma!

BODAN!min helg

Har inte så mycket att sammanfatta. Igår spela vi Alias hos Lowa. Det är ett riktigt härligt spel där personligheterna kommer fram kan jag lova.
Sen har Sofia (mer känt som sjuksköterskan) vart i Burträsk hos Simon, och jag har sagt det förr och jag säger det igen, att hon är en av de härligaste tjejerna jag har träffat, och dialekten med grovt Ö gör ju hon bara härligare!
Nu väntas det folk i huset, och dessutom är jag hundvakt till Bodil ikväll!

ber om ursäkt

Jag är tydligen en expert på att skrämma livet på folk genom att bara lämna världen ett tag och sova ett par minuter. Sorry Ankini ;)

minnen

Bild 1: två år sedan
Bild 2: förra året
Snart blir det den tredje bilden


jag vill inte veta vad som händer nästa torsdag

När våran svenskalärare Thomas sa att redovisningarna blir nästa vecka fick jag spader. Tårarna var inte långt borta alltså!! Shit

Asså det är nåt med dom här jävla torsdagarna, förra veckan avbröt jag en redovisning och börja grina, Den här veckan så har jag provat på årets första utbrott. Seriöst jag försökte hålla mig men det gick int förlåt!

Men jag blev så jävla förbannad så jag tänkte, det är bäst jag gå ut från lektionen och far hem innan jag skämmer ut mig, så jag öppnade dörren och börja gå. Men Då kom Ebba som en prins på den vita hästen och räddade mig...

Det enda man behöver höra var "JAG FÖRSTÅR DIG" då är problemet löst till hälften.


Bussresan var också tuff, jag kunde inte slappna av så jag provade meditiation som jag fått lära mig av Anitha med h. Och det absolut värsta är att det fungera...

nothing

Jag har inget läsvärt att dela med mig av idag heller, så därför skriver jag ihop nått iallafall.Hah, Snacka om att bloggen handlar om absolut ingenting. Men de är väl sån jag är. I´m nobody :)
Imorgon ska jag göra tredje försöket med denna redovisning, och jag hoppas jag klara det, för annars går jag i personlig konkurs!  Vem anmäl sig frivilligt som min konkursförvaltare? vem tar nyckeln och låser porten? och vem...?   Nä nu ska jag sluta där.
Men på tal om konkurs, tänk om jag går i personlig konkurs på riktigt, tänk om jag liksom bara inte orkar mer och säger upp mig själv, asså tänk om..
Näää nu ska jag ge mig Godnatt!
Jag gillade visst att rota bland balbilderna så varsegod, Noa och Lisa!

morr på fru franskalärare

Igårkväll kliade det nå så jävulskt i fingrarna, och jag ville så gärna ställa om alarmet till en timma senare för att skippa franskan. MEN jag lyckades hålla fingrarna i styr och jag la mig till sängs och hoppades på att jag skulle i sömnen ändra lyckas ställa om alarmet... men icket!  Klockan ringde 05.45 upp och hoppa lilla loppa!


När jag väl kom till skolan fick jag veta att franska läraren var hemma och stoppa febertermometern i sina barns rumpor... varför i fridens dagar följde jag inte mitt hjärta och låg och sov en timme extra???


                    Eftersom att ja sitt på skolan har jag bara tillgång till användna bilder, så jag bjuder ännu en gång på två söta trollungar!
                                        

  
6 * ni inte visste

Vad söta ni är allihop som bry sig om mig och min redovisning!  MEN, bara för att jävlas med Lisa så blev lektionen inställd...
Jag hatar egentligen listor, frågor och sånt. Men jag tänkte vara tuff och skriva 6 punkter som jag tro inte alla visste om mig!
* Använder inte värme skydd   (sorry Linnea)
* Jag saknar typ inte min förra klass.. (men det är inget illa menat)
* Klockan står inställd på 05.45 varje morgon.
* När jag gå ut  med hundarna så snackar jag med hundarna istället för använda koppel...
* Hatar all dans i huvudtaget (därav anledningen varför alla är på bugg utom jag)
* Min farmor frågade om jag och min bror (kusin) Johannes var ihop...


Jag får väl vara sur iblaand?

Mitt humör hoppade från bron och ner i älven! Så varför ska jag skriva ett långt och komplicerat inlägg då för?
Nä det är ju bara en jättedum idé...
Men mina öron hörde nåt dom inte skulle höra. Inte i varje fall just den här veckan då jag har massvis av ton läxor att göra.
Imorgon ska jag göra mitt andra försök av svenska redovisningen. Jag är beredd att ge mig själv en utmaning. Klarar jag inte av att redovisa blir straffet att fara och simma + Gymma.. japp där har vi det!
faaan.. vad var det som gjorde att jag tappa bort mig förra veckan?
Svar: jo jag hade för mycket press....

Lisa, Svea, Nikolina Andersdotter

Shit jag har överlevt - 20 + idag! Dagen började hur bra som helst. Jag märkte att småbarnen eller björnåkersbarnen har gjort upp ett spår i snön, så då kunde jag springa till bussen och komma med torra fossingar.

Dagen fortsatt med att vi fick skippa lektion och se på luciatåg. Om jag få säga min egen åsikt! så är det inget bra luciatåg för än pojkarna har dumstrut på sig och en stjärna i handen...


Nu kom dagens fundering
Facebook har ju gjort så det finns fler familjerelationer. När jag fick en förfrågning av min världens klokaste morbror 40 + som skickade en förfrågning där frågade han om jag ville acceptera statusen att jag är hans brorson/brordotter...

Och då tänkte jag genast att nu måste ha haft för mycket grojs i huvet, för  jag är väl förfan inget av systerson eller systerson. Och när jag tänkte ändra så ser jag att det inte fanns systerDOTTER eller brorsDOTTER.


Det här är könsdiskriminering på hög nivå. FRÅN OCH MED NU ÄR MITT FULLSTÄNDIGA NAMN
LISA,SVEA,NIKOLINA ANDERSDOTTER!!!!!!!!!!


bara för att!!

söndag

Blev väckt inatt runt 4 inatt av att Simon som kommer skrattandes in i mitt rum..
- LISA! jag har kapat....
Jag vakna med panik i magen, och tänkte men vad fan har du kapat nu?
- Jag har kapat av mitt hår....
Jag tänkte puuuh att det bara var håret..... sen tänkte jag en extra gång "NEEEEEEEJ INTE DITT HÅR!!!"


.......

Bilden visar hur våran gårkväll var. Julmys på flaska!

------------
idag är det niornas bal... nttååh vad mysigt!

staffan jävla fågeleapel grå?

Igår så gjorde jag veckans andra muntliga redovisning. Jag gjorde det absolut inte bra. Men jag genomförde HELA redovisningen utan att bryta ihop och det är viktigaste!
Fredagskvällen var en av de behövligaste och härligaste kvällarna på mycket länge. Tänk så nöjd man kan vara fast man sitter i en soffa med kuddar i 5 timmar utan att klaga!
Ungefär en sån här kväll blev det!
------
Förra helgen när jag var i min by Järntjärn på julfest diskutera jag Karro och Jonte nåt som är väldigt intressant lyssna på det här..

Den tradionella "luciatågs-sången" Staffan var en stalledräng som många småbarn faktiskt sjunger. Dom vet säkerligen inte ett skvatt vad dom sjunger ändå. Men jag som är snart 17 fucking begriper inte ett ord,

 

" Staffan var en stalledräng, vi tackom nu så gärna, han vattnar sina fålar fem allt för den ljusa stjärnan, ingen dag är synes än, stjärnorna på himlen det blänka"

På svenska blir det väl typ :

"Staffan var en hästskötare, tack så mycket för du sköter våra hästar, han ger dom vatten för att nån jävla stjärna ska lysa, det är fortfarande kväll och stjärnorna dom lyser?" ....... JAG FÖRSTÅ INT!

Snacka om kass sång...

 

 


älska

Godnatt

ut med ilska ut ut ut med ilska ut ut

Torsdagen den 8e december lider mot sitt slut. Tänk att den här dagen kommer aldrig mer tillbaka...
Dagen har varit helt underbar, bara rosor hela dagen inget ris bara ros! jag har haft humöret uppe och behållt sminket på plats, jag har haft stabila ben, rösten har hållt sig rak,  PUNKT!
och om ni vill veta sanningen så kan ni själva översätta allt det där till motsatsen. Eller det där med sminket, justja jag hade vattenfast maskara, bless vattenfast maskara, fantastisk uppfinning vid sånna här dagar som tisdagen den 8 december.
Och till mina sista ord             JAG HATAR MUNTLIGA REDOVISNINGAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

inlåst på rummet

Satt i bussen och drömde om hur min sköna kväll skulle se ut.. medan alla andra elvatjugofyra kompisarna är och dansar bugg skulle jag lägga mig i soffan och sträcka ut varenda muskel ( tänkte jag). När jag satt där på det hårda buss sätet tänkte jag igenom vilken kanal jag ska titta på ikväll... mmmmh

När jag kom in genom ytterdörren står mamma och dammsugar, och jag fråga simon om vad fan det är som händer. Han sa att mammas arbetskompisar skulle komma över och ha deras "personaljulfest"
Men jippi gud jag dör av glädje! det betyder då att Lisa ska sitta inlåst på rummet hela kvällen!
Vore ju bra om morn min kunde varna mig tidigare så jag kunde ringa gud i tid, för idag funkade det inte att be till honom, för han ville inte lyssna på mig!

jag tar det jag vill ha!

Just nu är jag på den här nivån då man är lika arg som när man ska sova och en liten jävla mygga surra.
Jag är förbannad, jag är ilsken, sur och arg.. har suttit 2,5 timma på mammas jäkla dagis och gjort ett arbete på datorn. När jag var klar så märkte jag att det inte var sparat. Jag ville grina och jag ville skrika...... men banne den som ger sig, jag ändra mina tankar till
HAKUNA MATATA HAKUNA MATATA FINNS INGA BEKYMMER!
Nä nu vill jag sjukskriva mig från livet en stund. Jag har gått i personlig kunkurs jag är slut godnatt!
Jag tror Anton och Elias har rätt angående mig....
Jag är nog ett blond-emo!

farmora är sötast av alla

Nu har jag varit en sån där in flicka på julfest i Järvtjärn. Du vet en sån där jättesöt kicka då varenda jäkel frågar och säger likadant heeela tiden.
- SÅ STOR DU HAR BLIVIT!
Men det är bara att spela söt och se go ut.
Och min fråga om jag fortfarande räknades som barn och fick en godispåse har jag nu svar på. Alla som vill kalla sig barn fick sig en liten mums påse. Och även farmor 91 fick sig en påse...


Nä nu ska jag snart dra mig mot bädda och ladda mentalt för pistvaktdansen som är vårat frilivspass imorgon.Järvtjärn

Igår valde jag att ligga på slapp nivån hela dagen och det gav sina konsekvenser kan jag jag lova. För nu sitt jag här och skriver om halv guden Perseus. Egentligen har jag inte tid med det heller för jag ska på den årliga byajulfesten i min by Järvtjärn. Har inte varit där sen jag var liten och sjöng i luciatåget. Men idag hade jag bestämt mig för att vara vuxen och social så nu ska jag dit punkt..
En fråga, undra om jag räknas som barn och får en gosispåse av tomten? bara låta tiden utvisa.
Nä men igår var vi ett stort gäng hos Ankini och hade det allmänt gött tillsammans.
Om jag säger så här att när nattamackan är i största hugg flödar energin LISA GILLAR!
En bild som passar så galet bra känner jag!

vatten ja tack

Jag frågar mig själv varför jag inte sitter och skriver arbete på arbete på word?
Jag svarar mig själv att det är jävligt skönt att slappa.
Jag minns när jag var liten då jag och Simon var små så badade vi våra katter i badkaret mot deras vilja, Jag sprang och spruta vatten på katterna med en vattenspruta. Jag sprang efter katten och mamma sprang efter mig och bad mig sluta, Mamma sa till mig:
- Lisa så där får man inte göra mot en oskyldig katt.
Nu är det så här att det stod en vattenspruta på diskbänken och jag frågade mamma om varför den stod där.
- Nu är det såhär att den ska användas mot Molle. Så när han hoppar på någon, eller river min tapet eller mina vaser så sprutar vi vatten på honom.
HAHAHA mamma du skämtar? Hur roligt är inte det här? Jag ska få spruta vatten på kattjäveln hur mycket jag vill. Nu kan katten få stanna här huuuur länge han vill. Jag ska tag hand om han... he he he
Ni är hur underbara som helst ska ni veta!

har inte så mke att säga

v.49 = 2 redoisningar varav en är powerpoint
v 50 = Franskaprov, hälsopedagogik inlämning, svenskaprov arbetsätt och lärandeprov
Det här är vad som snurrar i lisas hjärna varenda sekund.. Vill bara grina jag vill bara grina jag vill ba grina!
Nädå ni kan va lugna. Jag ska ju till Kåge imorgon och hare bra med flera, flera där :D det här kan bli riktigt riktigt bra känner jag på mig.

Sen fundera Lisa starkt på en bastukväll på lördag vad säger ni mina vänner och ovänner? =D
Det här imponerar Lisa på en riktigt hög nivå!

djur...

Jag har tänkt sjuttiosexton gånger att jag ska ta och anstränga mig och skriva i bloggen. jag har även tänkt artonfemton gånger att jag orkar inte. Men nu sitt jag här och knappar bokstav för bokstav ändå. Hmmm så tokigt det kan vara.
Okej lyssna på det här nu...
Lisa kommer ut ur duschen, sätter på sig en badrock och tofflor, slänger ihop håret i en knopp, kokar sig en tekopp, och lägger sig under täcket framför TV´n och har det allmänt bra.. Vad tror ni Lisa hör då?
Jo Lisa hör sin jävla hundjävel står på fel sida om dörren och YYYYYYYYYLAR! asså nu får det väl för fan vara nog. Djur bara förstör och förstör och förstör. Blunda och tänk er hur Lisas ansiktsuttryck var då!

RSS 2.0