lisa är bättre än du

Kan inte komma på när Linnea bodde här på veckorna sist. Och jag bara total älskar det när hon är här. Det finns bara ett enda problem med att hon är här. Läxorna blir icke gjorda.....

Jag tycker det är hemskt att redan ha planerat för helgen, det är ju bara måndag herregud. Men vi ska oss till bgm och göra den staden osäker IGEN!! Men jag gillar bygsiljum. Det är som solbacken. fast en by som är som solbacken i burträsk. Alla känner alla, alla är  med alla trots olika ålder, alla pratar med alla, alla har fina hus.


idag fick jag filmen från skoldansen sen i julas. Ögorna blev allt fuktiga, öhöhöh böla mera lisa, böla mera.!                                       Du kan inte sköta tre djur i samma knä. Nä precis nä.


                              
 


mulle molle

Har fått rätt så många rakioner om det här med att det numera finns en katt i huset. Simon är fullt seriös när det gäller katten.
*Han har med sig katten överallt,
*han har gjort leksaker till katten,
*han sover med katten,
*han har katten i sitt rum,
*han går ut med katten,
*han skyddar katten.
*Han räddar katten från trånga utrymmer.
*han matar katten med korv.

listan kan göras lång...                    Men i mitt tycker är det ganska komiskt :D men gulligt

 Jag tycker det är ganska gulligt att först Linnea skaffar valp, och nån vecka senare är Simon lika seriös med en kattunge.

Som flera har sagt. Ett steg framåt  med livet nu fattas bara hus, bil, hund, jobb, fru, barn!
                 Ser ni M:et på pannan.?
Det står inte för Micke utan numera MOLLE. Jaja hej Molle välkommen till ditt nya liv


Granetjärn

Hakuna- Lisa hahha, va kul!


       jag är glad att jag tog mig själv i tyglarna och drog med mig kompisarna till Grantjärn. Visst det var 6 mil moppe enkel väg, men vafasen vi hade det hur trevligt som helst ju.! Under dessa 6 mil tänkte jag ut hur det perfekta inlägget på bloggen skulle vara, för jag lovar er man hinner tänka mycket när man sitter själv på en moppe. Men nu när jag väl är här, har allt ploppat bort! kul för lisa.


Såklart gick oliver och Emils moppe sönder när det var en km kvar till stugan, men bortse från det så gick det riktigt bra att köra. En cirka halvtimme mer än en bil, och det tycker jag är godkänt:)

Runt 6 - tiden imorse tror jag de flesta slocknade. och det var tydligen kaffet som höll alla till liv ändå så pass länge. Vi tjejer sov till filmen istället, men annars flöt kvällen på bra med bastning, badning, osv. Och överleving vill säga eldning osv.


eftersom vi har renovera om ett rum i stugan så har vi int hunnit skruva fast en kontakt som sitt på väggen, utan kontkten hänger löst och dallrar på väggen. Nu kom det roliga... Nikolina hade endast bara bikini på sig böjde sig ner på golvet, och lämnade rumpan i vädret, och sen skrek nicko jävlar..
 
nicko
- VAFAAN AAAAJ!

vi
- va?

Nicko
- jag fick en stöt på rumpan av kontakten.och mycket riktigt fick nikolina en stor röd fläck av strömmen, det var väl kul? :P

 5 pers i en säng, non problemas

 det är en ko om ni inte kan se det


Morens dag


                        Grattis världens bästa älskade mammor på morsdagen!

         haha nåååh Ziris hjärta har blivit krossat! bortvald för en kattjävel och en hundvalp!När jag var liten, kallade jag alltid min faster ann för min extramamma. Sen dess har dee bara hängt med.
Karro du är min extra syrra, och Ann är min extra mamma. Grattis på dig med min älskade Ann!

               jag ska skriva senare om stugan

på väg

Som jag har skrivit förut, så ska ju bror min skaffa katt. Och nu äre gjort!!!! En lite grå brun luffsig kattunge. Och enligt mig ska den heta Meck, men vi få se vad Simon kallar den. Min hund skakar och darrar i benen för hon är så jävla ivrig och hungrig på¨mat. Så de här kommer bli kul! hehehehe


Nä men jag har hunnit med att hjälpa simon och hämta kissen, nu ska jag bara packa ihop det sista sen åker vi till Grantjärn. vad trevligt huh? :D

Jag vet 9 andra som har tagit sig utomlands under den här veckan. Min avis sida har tagit över min kropp, men för att uppmuntra mig själv sticker jag till stugan och låssas att det är 45 grader och stekig sol.!


jag ska försöka klicka kameran och få nån bild på kisselurvet, och sen ska jag försöka klicka kort i stugan också. hare bra


                   

snabbis

Skolan avklarad för denna vecka. Nu all fokus på stugan imrgon- Det har verkligen varit upp och ner hit och dit, men nu fan  hållerjag stenhårt i att få fara till stugan.

Många har frågat vad vi ska göra där. Jag säger en sak. ÖVEEERLEVA!!!

har en massa saker att fixa, sen ska jag till anki, tjing


lisas humor

eftersom att jag är trött, kan jag skratta åt allt! det här var ju skitkuul!


ledig kväll

Jag vet att jag har en vana som gör att jag skriver alla inlägg så sates sent. Men ni ska vara glada att jag skriver nåt iallafall...

Idag har det varit en slängdag, den har gått ändå relativt fort. men det jag tycker är mest konstigt det är att idag fick jag prova på dagen utan läxor. Jag njuter, jag verkligen njuter utav det.!


får skriva mer imorgon tjing på er

                                

älska livet, som alicia bruka säga

Ett tredje stick i armen är avklarat!! nu är jag klar sprutad lr vad man säg. Nu slipper jag gula sot osv ! :P
Dagen har bjudit på mycket, jag har haft mina upp och nedgångar. När jag fick veta att mina nycklar var borta, fick jag spader, men efter 20 minuter hittade jennifers mamma nycklarna på en väska.

                   MIN LYCKA MTT GLÄDJE,!!!! oooooo MITT LEENDE VAR STOOOOOR!

Sen har mamma en toppendag idag, som har gråtit till min klasslåt 9 a. DESSUTOM har hon sagt ja tiill att jag och några POLERS drar till Grantjärn på Lördag. Och det är min underbara stuga som ligger 6 mil bort i fan! men jag måste ju visa mina underbara älskade kompisars min 90 årigas farmors barndomshus.....!!


Ajah, jag kommer sova gott idag, jag lovar!!!!!!!!!!!! Dessutom har jag tittat på mitt arbets schema inför sommaren, Ser bra ut, men nu har jag en fundering om jag ska vara nöjd över mina 90 timmar +?
Konstigt att jhag är en av dom som får välja först på ostens hus o hur mycket jag ska jobba men ändå valde jag den som jobbar minst och tjänar minst. Ska sova på saken och seeeee. godnatt.                               


tisdag

Vilken jäkla dag huh! skolan har gått som en fröjd. När vi hade syslöjd, kom jag på att jag glömde min sylapp som jag skulle låta mamma göra åt mig. Men för att inte riskera mitt betyg bad jag Nikolina att hon skulle säga till syGerd att jag for och hämta min pollenmedicin.
PPPPFFFF!! nejnejnejnej jag är inte pollenallergiker, men det funkar bra att luras med.Jag har dessutom sprungit två gånger idag, fram och tillbaka till åbyn två gånger, Yiho, 2-0 till mig.
                                       Personen med det mest svängiga humöret som finns,
                        jag gillar det, GO alicia :d


                                                                              


håre

Jag har tittat igenom bilder, Kolla skillnaden på hårlängden LIKKKKKKKKKKKSSSSSSSSSOOOM!!

Lisa tänker så mycket

                                       Den som älskar mycket får sörja mycket.

                      Den som inte kan gråta av hela sitt hjärta kan inte heller skratta.                                        

                    tänk Anki, när nian slut! shit hur ska skolan fungera utan AnkieeeE????????

                         Det finns ingen anki som säger:
- HEJ LISA!
                         Det finns ingen anki som säger:
- Vi har prov då och då och då och då
                          
                         Det finns ingen anki som säger:
- Men noa!
                         Det finns ingen anki som säger:
- ARNA! ARNA!
 
                        
       
                                                     


blbla

Lisa har totalt NOLL kärlek till bad som första lektion på en måndag. Seriöst kan det bli mer opassande? NEJ

Nåt som inte heller är kul, det är att jag kommer få ett sämre betyg i svenska pågrund av att varje lektion på måndagarna förstörs, pågrund av matilda den lurven.  70 minuters svenska är lite för mycekt för matilda och hennes hjärna, och då börja hon larva sig och det stör mig för det gör så att jag inte kan sluta skratta.... inte bra matilda!! Inte OK!Ajah, efter skolan tog jag mig en powernap, men just när jag skulle somna knackade på dörren, och jag var ju tvungen och öppna. Då vare en karl som var intresserad av den stora svarta moppen. han fråga om den var till salu. och det är ju sant.!!!!! Han fråga varför jag inte körde den. och då kom jag med miktt pinsamma men sanna svar:

- Min bror och min pappa tycker den är för stor, och de tro jag inte klarar av den.

Skitsmart, karln jag snacka med börja ju fundera, om det var något för hans barn, men ajah få se hur det bli men.
vafan håll jag på med, var är mina springskor?
söndaa

Just nu ligger en trött bostonterrier i mitt knä. Medan hon sover funderar jag vad jag ska göra av med min söndagskväll. =D

Har inget mer att säga nu, jag lägg energin på att lägga ut bilder sitället, för det är väl det ni vill ha?


GRATTIS


                    Grattis min älskade favorit med dina 16 år. Älskar dig hjärtat!
Lördag

Jag hade en underbar, och då menar jag en helt underbar gårkväll på fredriksberg. Där var vi nog upp mot 20 pers och grillade, spelade brännboll och kubb.

Det var det som hände, och vädret höll i sig så länge det kunde, så jag är nöjd och jag hoppas resten också är det. kvällen avslutades med att jag och några for till Anki där anki och Jennifer satt igång med att baka kladdkaka, och då var klockan mot halv 1 haha.=)
idag därimot, blev jag hemma lämnad själv. Mamma och pappa är i stan och de får med sig Linnea och Bodil på hemvägen, så då lär jag bli förälskad som vanligt i Bodil.

Men det roliga för dagen, var när jag kom på att jag ville städa köket. Men det är ju verkligen inte kul, så jag tog min ipod på högsta volym och var nästan i en annan värld medan jag städa. När jag hade dammsugat i en cirka halvtimme, ser jag att miras hårstrån inte sögs upp av dammsugaren, och då tänkte jag att det var stopp i sugarn eller nåt men sen vänder jag mig om och ser att jag har dammsugat i en halvtimma utan att ha sladden i kontakten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ajah utropstecken på det där, och bilder från igårkväll kommer senare.


en ok dag idag med

Tack gud som ger oss ett väder som detta!!

Med två natinonella prov och superbra väder blev endå dagen tillslut netutral och utjämd.
Fick även sluta dagen med ett dopp ifall man ville. Enligt Katarina var det dryga 20 grader i vattnet. Men när jag sa det till simon sa han:

 - ALDRIG I LIVET 20 GRADER!

 Så jag har inget och säga om den biten!
och imorgon mina daemer och herrar är det andra bullar som gäller, planering för hela dagen är fixad! perfekt brudar!!!!                                        Hur bilden ska tolka texten, kan ni fundera på!
                      


Lisa gör bort sig som vaaaaaaaanligt

   Match på tjärnbacka, där mitt lag eller mitt före detta lag eller vad jag nu ska säga. Verkar inte som att det är någon ljus säsong iår, men jag kände att jag ändå ville peppa laget lite, jag tog i och samlade mig och med min numera hesa röst skriker jag.....

- BRAAAA KOM IGEN NADJA!!!!!!!!

      En blick här en blick där!! piiinsamt Lisa, har gått i samma klass som Ronja och nadja i tre år och kan fortfarande inte skilja namnen... heheheh !!!!                             Exakt så här glad känner jag mig nu!!!!!!
                      

Dagens

Vilken dag huh? Det har verkligen varit upp och ner.

1. Dolda kameran (hahaha ni ska inte förstå)
2. Klippt mig med en iffa sax (satan så ont)
3. Trimma hunden
4. nationellt matteprov
5. Gjort So


Dagen plingpling = jennifer Nikolina
Dagens ont         = lillfingret och tinningen
Dagens ilska       = Det måste ju bara vara när jag inte nådde för att fuska på provet. (hehe)
Dagens längtan   = ja jag längtar ju till helgen, så vi ska ställa till ett grill -- ja vad man nu kalla det
Dagens Rädsla    = När Atrid sprang från lektionen och vi alla trodde hon hade fått magsjuka
Dagens favorit    = idag har jag många favoriter
Dagens roligaste = När pappa ringde och sa att jag inte behövde ora mig om moppekortet
Dagens besvikelse= När det serverades korv och makroner precis som lunchen.
Dagens diskusion = R&B, RMB, RN´B, R and B

                                                


                              


                                   

bodil

Efter skolan hade jag storbesök av BODIL och Linnea. Jag tog hand om hon medan Linnea skulle handla, Linnea sa åt mig att hon skulle sova. Men när väl Simon kom hem, väcker han Bodil och tar henne och går iväg.

Lisa: - Men Simon hon ska ju sova?
Simon: - nä inte nu


Det gick 10 sekunder.

Simon: - LIIIIIIIIIIISSSSSSAAA! BODIL KISSA PÅ MINA BYXOR!!!!!!!!!!

Hehehe rätt åt dig förfan!

Jag som skulle göra so ikväll. Men inte blev det av nej. Näe jag har varit med Bodil hela kvällen i princip. Och just nu liggger hon i min säng och biter på mina läxor. YEAH Go BODIL! och när hon hoppar ner för sängenn hoppan hon rakt ner i min väska...jag är helt salig av valpen, det är därför jag skriver om henne.! haha


                                   

                    

grayson

Lova det var han jag snackade om...

ni har säkert redan hört, men de som har missat är värda att höra.

                                        *Observera han är 12 år*


sommarvärm

Ja idag är det i princip första dagen jag har fått uppleva Burträsk sommar.

När jag kom hem tog jag klivet till volleybollplanen och där spelade vi mer eller mindre seriöst.!
Jag såg på Tyra Banks show för någon vecka sen och där var det en tjej som bara blev kär i grejer och prylar osv. Hon själv var gift med eiffeltornet och hade nån relation med berlinmuren. osv det är samma sorts som homsexulism osv.

jag tror jag lider av samma sak, för jag är kär i vädret! jag får pirrga känslor när jag kommer ut!!!!!!!!!!!!!!!!


Eller så längtar jag till sommarn !!!!!!!!!!!
 
                                        
                                             
                           


me and bodil

Blev väckt tidigt imorse av lillvovsen, och då började min dag som hundnanny till BODIL. Måste ha sett urfånigt ut när jag och en hund satt oss på en sån där rutig filt utanför lägenheten på  getberget.

När jag äntligen hade fått valpen att somna råka jag snubbla på hennes leksaksgris som lät NÖFF! och vips hade jag henne vaken. GaaaaaahhhIngen ro hemma inte

Hann i princip bara hem sen for jag direkt till Skeå med syrran. Tanken är att jag ska sova över här för att imorn ska jag ta han dom Bodil medan linnea jobbar. Jag ställer gärna upp, jag gillar valpen ! hon är ju asgullig.

Så imorgon är planen för mig att ha en dejt med Bodil och vi två ska ha picknick tänkte jag........ Vad trevligt va?


Och angående bilder, känns det som att jag aldrig mer behöver lägga in bilder. För nu har jag lagt ut bilder för ett år känns det som. huh!


Åter tillbaka till gbg-resan

Det hände ju småsaker som gör att jag kommer minnas resan.

* John (också kallad lol-man av killarna) fick sig en smäll av killar i bussen.

* Jennifer lekte muslim

* Jag hade turen eller kanske oturen att rymmas i en tunna som fanns på vadnrarhemmet. Tunnan stod i korridoren på vandrarhemmet.  och när någon annan gick förbi tillexempel finnpojkarna så banka jg in i tunnan och skrek hjälp! medan andra filmade och höll på skratta ihjäl sig. Det som var mindre kul att in i tunnan luktade det hamster och det var syresbrist. Jag kunde inte ens håll i mobilen, så trångt var det.!

* Lisa förklarade för en kassörska på cubus vad dugga betyder. ( asså regna / dugga )

* Veckans ord är - a vad rolig du är

Hemma från GBG

Stadigt står vi med fötterna i Burträsk. Och med tanke på att vädret har varit galet bra här i Burträsk har jag längtat hem, men det var nog bara den enda anledningen, för helst delar jag gärna av mig med våra konstigheter till göteborgarna och stannar gärna i en vecka till.

Jag har:
* Grinat över klasslåten som en har sjungit
* Vunnit i bowlingen
* Snackar med skåningar genom fönster
* Klassen har skrikit åt föräldrarna,
* Upplevt att Anki pratat i sömnen.

Ena natten vakna jag av att hon sa:
A - Hur får man upp den här?
L - Få upp vadå?
A - Jamen paraplyet?

Åså sitter hon halverst uppe och pillra på nattduksbordslampan.

Och sen tillhör våran klass den katergorin som har fått bada i bajs på äventyrsbadet. Efter att vi badade i en ca halvtimme ropar de i högtalaren att alla måste gå upp för att det var bajs i vattnet. SUCK! men tillbaks fick vi matbiljetter, var det värt det tro?234 bilder blev det! loch jag vet att ni har längtat efter att se så varsogoda!

       Och jaaaaaa jag älskar fortfarande min klass! Jag älskar blandningen av personligheterna!

 Avgång i Bastuträsk          Med bas och musik överlvde vi resan dit!

                              Vissa har ju underskott av energi....                                  Bowling


Vissa förlora
 
Vissa vann
                                 Vissa jagar fåglar
                              Efter 3 / 4 h sömn per natt dog Lisa i ett par minuter på hemresan i bussen
Vi träffa en klass i tåget på hemresan från nånstans

Där for vi

Jag hinner visst slänga in ett inlägg fort som satan! Bilen åker nu om en kvart ungefär. och väskan är packad och Lisas humör tog störst plats!!

jag kommer med andra ord inte kunna skriva eller uppdatera för än på Söndag..

ohhh hjälp Söndag! det är ju jättelänge kvar! Håll ut till dess så synes vi Pusshej

Lisa bara älskar sin klass.

                            Är man kär i sin egen klass så är man kär i sin egen klass !

            Och idag fastnade alla på bild! har inte så mycket att säga.
        utan titta på bilderna och försök förstå att Lisa älskar sin klass fast hon ibland säger att hon hatar dom.!


Stor fet jävla idiot

För sekunden har jag spader på Simon. Men när jag tittar på bilderna på väggen blir jag så lycklig. Paues leende fungerar som ett ängla leende så jag blir helt matt när jag ser det. Lugn blir jag också och lycklig.

Ikväll har ögonen tittat på mitt lag som spelat fotboll. Sen har Jenkas Alle hjälpt mig att pumpa cykeldäckena. + att han lärde mig att fixa cykelstyret.! Wow vilken idiot ja känn mig som.

Jag känner mig som ett dumhuvud varenda dag. Senast idag men igår så tappade jag mobilen i källartrappen. Jag skrek och nästan grät.
- LIIINNNNEA! JAG REV SÖNDER DIN MOBIL FÖRLÅÅÅÅÅÅÅTT!
- Men Lisa hur fan lyckas du varenda jävla gång!

Efter att jag lämnade mobilen i linneas händer, så hon fick sörja ifred ! så jag gick jag till Anki i hallen.
Jag grinade lite på hon också och sen skriker linnea från köket.
- Lisa ditt Pucko, du hade lagt batteriet fel väg!!!                   Bild saknasbildökning

                      Det har blivit en bildökning på min gråa fina vägg!! med RÄTTA SIFFROR!

                                 ...............

                                Bodil med Ziris gamla stickade ylletröja

                        


Söndag

Har inte gjort ett skvatt sen jag vaknade idag. Gick och la mig vid 2 och vakna 5. Så ja mena jag har bara tagit igen alla timmar. Det lär behövas till veckan.

Mamma bara pratar om vilket mellanmål / vilka barer och nötter som ska med till Götbegorg. För mig är det helt ointressant, men för att vara snäll mot henne har jag öndå provsmakat nå grejs, och det passar inte min tunga! så jakten förtsätter!


            Gårkvällen var bara SÅÅÅÅ GREAT! Jag kommer minnas den en gode bra tid framöver. Känner att jag inte behöver säga så mycekt mer om det... ;)
                      

                              


lööööööööööörda

Den här dagen tror jag heter hund dagen eller nånting. För det känns som att jag har varit upp i hundar hela tiden. Linnea är här med Bodil, och hon är ju som ögongodis.

Har varit och gått med Anki också, med hundar såklart.! Och när vi klagar på värmen som mest kommer Erica springandes. O harre jösses! ja vad ska man säga? tjejen har enkelt att greppa tag i sina horn!!  tänk om jag ändå var en sån..

              Jag tror att det blir till att fara till paulina ikväll. Det kommer nog bli trevligt! 

Och igår föresten, så blev det en sväng på IP för att se bgm spela mot nå lag. Och de förlora precis som jag anade. Men vi var roade ändå!


                   


TILL DIG KARRO

Vilken otur för mig att jag inte har några fula bilder på dig, ! sicken tur va?
                                       Men jag kommer ge igen någon gång i vårat liv, det ska jag fan i mig se till!

                     Och nej jag kommer inte lägga upp de bilderna på den här bloggen.

                   Kanske på min nästa blogg som heter LISA PETAR RÖV!                   Här är bilderna på Linneas Bodil som du ville jag skulle lägga in!


                                                                    


gårdagen var grym

Vilken jävla pissvecka! det slutade med att jag belv så slut så att jag avr tvungen att fara från skolan sista lektionen. Så när jag kom hem gick en helt ren lisa in i duschen och blev lika ren. bara för att koppla av i princip! HEHE!!


Så här har det sett ut.
vakna 5.45 - > göra läxa fram till 9.45 tyyyyp
har alltid somnat efter två det är inte likt mej!


Men nu ni! igår hade jag med mig kameran hela dagen och fick mej ett X antal bilder, jag ger er dom!

..

Wow vilken dag. jag lämnar allt till imorgon då jävlar komemr ett inlägg om allt tjing


stress stress

Sån sjuk jävla dag asså! helt galet. Jag ljuger inte ett flugskit när jag säger att jag suttit med HK:n i sex timmar bara IDAG! från 4 till 10. Åh jag illa och jag har ångest och stressad osv. När jag städade ihop alla pappersbitar hittade jag 5 pennor på golvet. för varje gång jag tappade bort pennan hämtade jag en ny osvosv..

jag ska sova NU! för imorgon kommer en VÄRRE dag. Ska fira syrran och hälsa på hennes gnutte och jag har rent inte tid. Vi få se vart det slutar!


Det var något kul jag skulle berätta om idag men jag är så upp i varv jag måste sluta.

Roligt

Syster har ju hämtat sin lilla Bodil nu. Jag är lite lagomt nyfiken på valpen. Och idag kom simon hem och berätta med ett stort leende att han har fått träffa Bodil.

Och det roliga var att mamma frågade honom:
- Fick du någon puss då?

Simon blev sjukt generad och sa:
- Av vem?

Hahahahh, det var roligt. Mamma mena ju om han fick nån puss av vovven. Visst vare sött?

                 Sötsimon!


                     


måndag den tredje maj tvåtusentio

Måndag den 3 maj 2010. En dag som kommer följa med i mig lång tid framöver!

Jag har funderat över varför jag mår så bra på måndagar, om varför jag är så glad. Och idag kom jag på det. För varje måndag = mittedag. Hon är en sort försig och den sorten gillar jag.

* Stolen dras mot golvet
* "Statsdelar"
* Bord och stolar
* Peru & Colombia

     Försök inte förstå er på det, för det är bara matilda som förstår.
                Man ska aldrig vara snål att använda ordet älska. Så därför snålar jag inte med det.
                                   JAG ÄLSKAR MIN KLASS, jag älskar även dom jag hatar. Alla kan vara sig själv i våran klass och det är alltid så skönt att ha den tryggheten. Det blir ju helt annars till hösten, då ingen är trygg med någon osv.  Men om 8 dagar drar vi till GBG! de dagarna ska bevaras som ett spädbarn.
I varje fall ska vi på möte på Ostens hus ikväll och snacka om GBG. Jag tänker nog fara tidigare, för jag måste skriva ut ett par bilder där. Så ser min kväll iallafall ut.
23.40

Tänkte avsluta denna söndag med ett par bilder sen igårkväll!

Lisa tar vara på all tid

Med tanke på att jag inte kastar bort min tid så kombinerar jag två saker i ett.. Jag går på balkongen och dammar mattan samtidigt som att jag hänger upp mattan mott dörren för att mäta hur lång mattan är.

Jag gör mit HK-arbete (min egena första lägenhet) Då ville jag ha ett ungefär på hur lång en matta är och att dörren är ca 2 meter visste jag så då stod jag där med mattan mot dörren.

Granntanten som står på andra sidan på sin balkong frågar mig:
- Varför ska du täcka för fönsterna med en matta?

- JAG HAR INGET MÅTTBAND JAG SKA MÄTA HUR LÅNG MATTAN ÄR!! skek ja tillbaks

Men det var en lögn, visst har jag ett måttband men jag ville bara ha mer tid för datorn och tv´n istället för läxan så då sparade jag tid på så vis. Men att det såg knasigt ut det kan jag förstå.
                  


                         


låååååång söndag

Kan inte påstå att jag har gjort mycket idag. Allt består endast av en liten promenad med en död hund och en liten parksoppa. Satt mig och såg fotboll på IP ett par minuter med Victor Noa Anton och Johan. Dom såg ju nästan lika döda ut som min svarta hund. Men när de hade skallra och skakat sig ett tag i kylan tyckte Victor att de skulle gå och duscha bara för att det skulle vara skönt då lämna de mig i sticket. Vilka töntar som inte tål kyla,  mesproppar
 var namnen. Så jag gick vidare....
Men enligt vad jag har hört så vann Burträsk mot Bygdsiljum med 3-0.

Jag har några få bilder från fredagen. jag visar det jag har.

            


kväll hos mig


Vi belv tillslut ett gött gäng här hos mig. Och vi bakade pollykaka och hade det riktigt trevlugt. Blev avslut hemma hos Nikolina..

Och ikväll såg vi Mirastackaren ligga i sängen, alla såg nog att. Det finns inte mycket krut kvar i henne.

Nämense jag ger er ett par bilder sen ikväll
1 maj

Välkommen våren 2010 på riktigt!
Gårkvällen börjades hos Anki och Slutade hos Noa. Det blev bra. och sicken god en tårta du bakade Noa, haa?
Grattis ponken !

Ikväll blir det några godingar som kommer över hit till mig och umgås. vi få se vad som händer helt enkelt
Jag ahr ett par bilder sen igår, ska se när jag hinner lägga in dem bara. Nicenice

Tagga HK-arbete nudå.


                                             Och svarte hunden har blivit dålig nu.
                         9 år för en labbe kanske är enough? För nu sere inte bra ut. komigen gumman ett par
                år till pallar du.. Snällllaa...


RSS 2.0