Stackars lisa

Hokus filiokus och Lisa sitter helt plötsligt på Getberget. Hela familjen Anderssons 5 långa barn har varit på stan ikväll och STORSHOPPAT till pajkarn som bara är inne i stan en gång per år. Och vem tror ni fick bära alla sextioelva påsarna???

Svar Jo Lisa!

Sen hemfärden då.... Alla 5 sitter i en liten skrutten Volvo och vem blev intryckt med alla påsar...?
Svar Jo Lisa!
Sen när vi väl var på Getberget och ska se hockey vem fick sitta på golvet?

Svar Jo Lisa!
Och vem tror ni sitter och tycker synd om sig själv?
Svar Jo Lisa!

söndag

Jani mina vänner.. jag har haft så fullt upp i helgen så jag anställer andra som skriver till er istället..
Även dom som inte kan stava så bra måste få en chans i bloggvärlden anser jag!

Det är faktiskt sant, jag har gjort något heeeela tiden. I fredag sååå.. eller ja det har ni ju redan läst men då var vi i Renfors.
Jag och Jennifer tillbringade våran lördagkväll i Lövånger. Trevliga ansikten och underbara klasskompisar myouumie! Hemresan därimot... jaaa den var mindre kul... Linnea och Karro hade varit med om deras värsta bilfärd i deras liv och dom båda var i full panik . Jaaassi, deras resa fram och tillbaka till Lövånger tog dryga 3 timmar. Vad mer ska man säga? Jag har världens snällaste, bästa och underbaraste systrar men det vet ni redan!

hej jag är en gäst inläggare:D

hej jag är kul, lisa var ute i fredags och var på fest kalas medans jag satt hemma och såg sånt här svensson svensson film eller serie eller vad man nu kalalr det!

ikväll eller ,prgpm den 28 /11 så sitter jag här och tar av mig lisas försök till erfarenhet men tytvärr så har hon lite för lite av det fast hon är så satans klok och det andra lafet har vridet och klokhetern bakom sgi därföt yror jah bätte då voda goööa;)
/ ..

Lördag

Idag är det min tur att prova soffan!

fredag

Jag är fröken mrs busy Lisa Andersson! Jag har a lot of saker att do! and ni kommer in the second hand. !

I onsdags var alla dom som kallar sig spfl1 på obligatorisk is säkerhetsteori. Det passade ju som handen i byxan att jag skulle sova hos Karro på läkarvägen då. Jag tog mig dit och där satt Karro och Lisa i hennes röda soffa och drack te och hade det hur mysigt som helst. Kvalitetstid syster som syster på hög nivå. Dock blev den tredje syster lite utanför..

(Linnea)  - Men va fan Lisa vad är det för fel på Getberget då?
(Karro)    - Lisa vill vara med mig!
(Linnea)   - Näe Lisa vill vara med mig!


            Åh vad Lisa känner sig poppis alltså! :DVetni vad.. jag måste bara få tacka Anitha med h ( även kallad antiha med stön). Hennes lektioner har gett reultat från min sida. Jag har lärt mig att somna fortare med hjälp av avslappningsmusik. Det trodde jag var så gott som omöjligt för tre månader sen. ;)


                                   Jag skulle bra gärna vilja veta vad jag var så jävla glad över vid den här stunden!

                                                   

                            Simons kattjävel

När jag kom hem från denna skoldag så hittade jag Simons kattjävel liggandes på golvet. Han har visst blivit kastrerad men när han låg där och sov så fint så kände jag på hans hjärta och hoppades att jag INTE skulle känna något slag... Men jag kände hans hjärtslag... punkt punkt punkt! Naae nu var jag dum. Men jag kan ju inte bara älska han och tycka han är söt när han som senast i morse anföll mig när jag låg och sov.
Naaae rätt ska vara rätt!! Han har ju Simon som älskar han. Det räck!

thailandminnen!

Idag är det en fin dag! det är den 23 November och det betyder mycket. först och främst var det ett år sen exakt jag for till thailand, och jag skulle kunna göra mycket för att få åka till exakt samma ställe, med exakt samma människor vid exakt samma tidpunkt...
Sen firar jag och SPFL1B spelar  månader idag. Puss på er mina älsklingar!

en massa jäkla text

När jag kom hem från skolan var det spelturnering  här hemma som gällde... Vad har hänt med min familj? mamma Simon och Sofia satt och spela  sälskapspel  länge så länge länge.. Tillslut blev jag också indragen i spelturneringen.


Just nu sitter jag och skriver engelska fan arbetet. Jag hade så gärna följt Sofia, Jonte och Simon till Kvarnberget ich grilla istället... Menmen vad göra?
Jag måste ta och berätta om en händelse idag som hände på ica!
Det var massor av folk där, och det var trångt. Nikolina stod bakom mig och sa:
(nicko) - men Lisa gå gååååå fram!
(Lisa) - men du ser väl att jag inte kan, det står en tant där.
Nicko tog tag i problemet själv, hon gick före mig och flyttade tanten lite lätt på sidan. Just när tanten vänder sig om och titta på mig slank Nicko förbi och tanten trodde det var jag som flyttade på henne. Tanten stirrade på mig och sa:
- DU FÅR INTE PUTTA MIG!
satans nicko! att jag alltid måste ta all skit från dig.................

LINNEA THIS IS FOR YOU!

Linnea!
De här bilderna är till dig, så här ser du hur det blev. Imorse låg både Bodil och kattjäveln på de resterande. Så soffan blev nog godkänd av dom!
och ni andra som inte är Linnea kan läsa förra inlägget istället!

andrahand!

Lisa gick imorse ut med tre hundar i tre koppel. Jag såg säkert ut som en full clown med lite extra dåligt bollsinne. För hundarna var som bollar i luften och jag hade svårt att ha tre hundar i luften, dessutom var min näsa lite röd som en clowns näsa.
När jag var ute och gick kom jag även ihåg att jag har matteläxa idag. När jag skyndar mig och kollar vad det är för mattläxa så står det:
"Skriv ut en bild på en av hundraserna som står i diagrammet."
Asså ursäkta mig, vad har vi för lärare?
I veckan har jag oerhört mycket saker att hinna med. Bloggen kommer i andrahand det vet ni. Men jag ska försöka tänka på er. Mitt mål för veckan är att jag ska ta mig och mitt humör till Karro på läkarvägen.  Så nu vet ni det!
fler favoriter

söndagar....

Idag är halva familjen på Ikea medan den andra halvan är hemma och bygger ihop ny soffan och fåtöljer, det tog oss 4 timmar! När vi var klara märkte vi att vi fick fel möbler. Oh satan vad pappa blev förbannad. Han ringde till försäljaren och sa till dom..
- NU LEVERERAR NI HIT MÖBELN PÅ PLATS! JAG SKA INTE RÖRA EN SKRUV PÅ DEN. JAG OCH MIN DOTTER HAR SKRUVAT EN HALV DAG NU ÄR DET NOG!

(hehe som om försäljaren bry sig?)
..


Sen är det faktiskt så att Simon och jag satte oss på en varsin skoter och körde iväg. Jag var satligt skraj och ville helst inte, men jag gjorde det, jag klarade det och det är det viktigaste!                                


-.

Lisa Älskar era reaktioner som ni ger henne när ett bloggstopp sker på MRSLISA!

Ni vet ju i princip inget av vad Lisa har gjort i veckan, och det kliar längst fram på era fingertoppar att inte veta vad Lisa har för sig ellerhur, inte sant?

Jag har inte gjort så överdrivet mycket. Utan det har varit läxa och sånt, sen fick familjen ett besök av Simons "sjuksköterska" Sofa ifrån Umeå. Världens trevligaste tjej vill jag lova. Har aldrig träffat henne men jag ahr hört så mycket om henne, men snacka om en trevlig tjej!

I fredags kom Moa, Sanna, Ebba och Amanda till Burträsk. Och dom är ju helt underbara allihopa. Vi pratade om våra första intryck vi fick för varandra första skoldagan. Jag fick veta att jag var en riktig gangster i moas ögon hahahh ojoj

Runt halv 5 låg vi i sängarna, men jag tror varenda en "blundade" redan vid filmen....

                                     


tvingat inlägg

Jag har lovat Emanuel att skriva ett inlägg! Jag älskar att jäklas med er och inte skriva! Det är liksom en del av charmen i att blogga...
men klockan är gammal och jag borde sova för länge sedan har en dag att leva imorgon också!

no proffs spray !

I går blev de tillslut Nikolina och Matilda och jag som bastade. och det var upp mot 2 och halv timme. Och hela den trevliga stunden avslutades med att Noa, Ante och John kastade snö med oss. Mmmh precis som det ska vara då...

(Bilder från i sommar hos john)

Idag har jag fått dagen, nej månadens nej ja mena årets utskällning! av min alldelens levande syster. Hon hittade en liten flaska proffs hårspray. Hon kom med tunga steg fram till mig med sprayen i handen och skällde ut mig:


- LISA! ÄR DET HÄR DIN?
- Jaaa!
- DU FÅR INTE DU FÅR INTE ANVÄNDA SÅN HÄR HÅRSPRAY! DU FÖRSTÖR DITT HÅR!


Och här ser ni vad hon gjorde med den!
Hon behandla mig nästan som att det var typ knark jag hade gömt eller något liknande. Men nu var den sprayen borta.

                                  

                                 
svennebananinlägg

Nu ska jag skriva ett riktigt svennebanan inlägg.

Ett typisk svensk blogg inlägg lyder : Idag har jag.....Imorron ska jag....Igår gjorde jag.....

Det är förbannat tråkigt, så därför gör jag det hela ännu värre genom att inte skriva ett skit.!

                                    (kopierat från karro)                                  


ekorre?

Endast dryga två timmar skola idag, och det mår man ju inte sämre av. När jag tog första steget in i huset så ser jag något som liknar ekorre på väggen...
Men blinkar en extra gång och en extra gång och försöker gnugga bort suddigheten från mina ögon men jag insåg att jag såg rätt.
Simons kattjävel klättrandes på TAPETEN! Shit när ska jäveln sluta förvåna?


Kvällen är planerad så att vi ska vara några hos Nikolina, he var allt tjing


                  

Alicia

Alicia ringde och var nalta upprörd. Fan det är inte roligt att höra det där om den "skolkris" som råder på hennes skola.
Men jag vill ju påstå att hennes nackdel blir till min fördel.
Kanske blir så att hon kommer hem till skeå och plugga här istället. Och den idén älskar ju Lisa.
 Men gud så tråkigt att bara avbryta en sån där utbildning...

Ajah, vi saknar dig här hemma, och du är hjärtligt välkommen tillbaka när du vill! puss på dig hjärtat                                        


bevis, jag har bevis!

Ibland önskar jag bara att jag också var arbetslös eller sjukskriven. När jag gick till sängs igår så gick broder och en massa kompisar ut och basta, då kände jag bara att va fan jag vill å ha ett sånt liv. Men vem vet det kanske kommer om nåt år...


Och nu till er som inte tro mig!
Det är många som undrar varför jag går "värdshusetvägen" till bussen och inte "sjönvägen". Men jag har alltid sagt att "värdshusetvägen" har varit kortare. Och nu har jag bevis på det. Och jag hade såklart rätt! det skiljer 8 steg.
8 FUCKING STEG sådetså!!

Och kom inte med nån kommentar och säg att jag gick i olik takt, för jag har rätt. Jag vill ha rätt och jag få det!!
                           Vars håll du hus victor Åhman?
                                                  


det är bilder ni vill se va?

Igår var några flickor här och när dom for kom Alle och Noa intraskande och det är inte otråkigt nånstans. De kollade igenom några gobilder som jag har så fint lagrat på datorn.

Runt 12 tiden inatt kom jag på att jag skulle storstäda och det var det jag gjorde också i en timma. Sen fortsatte jag städningen idag i cirka 4 timmar. Asså jag är ju bara för duktig inte sant? ;)
Nu tänkte jag bjuda på mig och mina kompisars liv på riktigt. Jag kommer blunda och se vars pilen hamna, och den bilden det hamnar på... aaa den blir det! (mer slumpat går inte få)

                   


sam tsui

Ni som läst under lång tid veeeet att jag älskar att lyssna på Sam Tsui!

 Han är helt galet härlig att lyssna på!

 


                                   


hur härligt ?


några favorit bilder!

Halelujah momento! passet avklarat, SKÖNT! är jag nöjd? NEJ


Bara för att jag är världens gulligaste så kan jag väl lägga ut lite mixade bilder från allt!

grattis nils

Har mer eller mindre inte rört gymmet eller rört springskorna sen april. Och den Lisa jag är som har rätt så hög prestationsförmåga och envis som svinet gillar inte läget att sitta hemma medan andra tränar som idioter..
De stunderna jag har fått träningsvärk av att hålla upp händerna rakt upp i luften i 2 minuter har inte varit roliga.


Jag har fortfarande inte fått godkänt att börja träna än. Men just nu skiter jag i det! Nu är jag redo och ska på gymmet med Ankini för första gången sen april. Sjuktsjukt men nu ska lisa förändras.
NU SKA LISA BLI SOM ALLA ANDRA!
Och storgrattis till den "bättre" Nils Olofsson som fyll 16 idag!

Du får rent en bild på mrslisa idag, ha en bra dag


lisa är happy

Vars har mitt super duper humör kommit ifrån ? Jag är ju hur glad, duktig och snäll som helst.


Bröt en riktig catfight. (Simons kattjävel höll på att äta upp min kisse)

* Lärt mig massor om lastbilar och hjullastare!

* Delade med mig av min läxa som tog 3 timmar att göra  till alla som inte orkat gjort läxan!

* 4:e bästa klättrare i klassen (STOLT läs SKITSTOLT!)


Jag ska ge mig själv en klapp på ryggen och förflytta mig till Ankini Plyr! 


                   
Söndag och det innebär...

Nu har jag tagit mig i hornen och försökt göra klart mitt lilla arbete inom "hälsopedagogiken". Mitt uppdrag var att intervjua två äldre personer om hur de upplever hälsa förr i tiden.

Sicken tur att jag har farmora på 91 år i släkten då. Så jag och fader har varit och intervjuat farmora. Väldigt intressant måst jag få säga. Förr så matade de munnen med snus för att lindra tandvärken, och proppade munnen full med brannbera för att hålla sig frisk.. Jaaasi det är intressant det här.. Och brannbera är hallon om ni undra.


När jag sitter och skirver flitigt ned en sammanfattning råka pappa vilja ha datorn samtidigt, då kom mamma på den smarta briljanta idén:

- Men du Lisa du kan ju trycka på det där minus sträcket, då minimerar du bara sidan då slipper du stänga och starta programmet.


MEN SMART DÄR MAMMA!

inte igen...

Jag är duktig.. jag är det!
 Jag har lärt mig spela "when your gone" ni vet med Avril Lavigne på gitarr. Kanske är det för att det bara är 5 ackord men ändå. Heh :]

Okej, nu till det som fick lisa att vakna till på riktigt!

När jag sitt på min säng och jag tittar rakt fram och då ser jag en garderobsdörr. Där passerade det en skugga. Fram och tillbaka och det form av en människa. Jag skojar seriöst inte med er. Jag trodde det var mamma så jag ba:
- Asså mamma vad gör du?

När jag inte fick svar ställde jag mig upp och leta mamma. Men mamma var inte ens hemma..

Sen medan jag sitt på min fina säng och spela på gitarren så faller bordslampan.. Okej kom inte och säg att det var sladden som drog ner den, för den har ingen sladd!!

Det var länge sen nåt hände här hemma. Men nu är jag rädd på nytt igen. Jag som trodde spöket dog. Men nu har väl spökets ägg kläckts och nu är det väl spökungar. Hur får jag stopp på förökningen av allt sånt !?

?

Vad ska lisa göra ikväll ??


 

shit redan fredag?

Vi tjejer for ju till Nickos stuga för laga mat runt 6. Efter 9 var maten klar. Med det mena jag att jag hade klarat det snabbare själv hehhe ;)

Att laga kyckling från rå till ätbart är inte helt enkelt med 9 tjejer i ett litet kök utan fläkt. Men nåt annat än trevligt var det inte. Slutade bara lite tråkigt med att jag tvungen att fara helt runt 12. Tur att bröderna tupp var snälla hämtade mig tack.


Idag for mamma och Lisa på ostens hus för att fika. DET VAR UNDERBART att lägga disk i diskstället och låta papa sköta det där. ja har lämnat min tid på ostens hus, det har jag och tro mig. Men det var mindre underbart att äta det man har sett en hel sommar.. men det där med disken övervägde så nu är jag i balans ändå.


                             DESSUTOM känner jag lukten av vinterns första skoterlukt and i love it.
så var det gjort!

Visst har jag varit otrolig på att uppdatera resan i Åmliden? Ja jag tycker jag är helt fantastisk. Nu är resan avklarad och nöjd är vi nog alla. Ni som var med i tisdags när jag och Nikolina tummade på att ta reda på kockens namn undrar säkert hur vi lyckades. UPPDRAGET UTFÖRT!

Annica gick till receptionen till tjejen som satt där och frågade.
(annica) - Ursäkta men jag täntke höra vad eran manliga kock heter?
(tjejen)  - Ja det är Johan och bor i Malå.... Men nu vill ju jag veta varför du frågar?
 (Annica - Hah, jag säger som det är, det är våra döttrar som har slagit vad med sina kompisar att ta reda på namnet.
(tjejen)  - hahaha ojoj, okej. Ja om ni väntar i 5 minuter så kommer kocken hit.

                PINSAMT?


                                          
Tack familjen brun och familjen blond för dessa dagar!


                                           

källan

Upp tidigt som fan enligt mig själv och nu ligger nicko på floatingen. Inkletad i vasilin ska hon flyta i saltvatten i cirka 50 minuter sen är det lisas tur.
Funderar starkt på att fördriva min väntetid i poolrummet tillsammans med Annica och mamma.

Vi överlevde konstigt nog natten här i skogen. Runt halv 12 kröp vi ner i poolen och delade bastu med ett gäng. Efter att jag hade suttit i ångbastun hade visst smink kletats ut i hela ansiktet och Nicko sa att jag såg förjävlig ut, och just när killarna runt 20 + kom in i bastun så täckte jag för ögonen med händerna då sa en av killarna:

- Haha ojoj leker dom kurragömma, HAHAH

- vad hände med henne? blev hon så rädd för oss?

- Vi måste ju fråga hur det gick med henne..

- Oj vad hände..


                HAHAH ops!


                    

Åmlia nr 2

                     Nu har familjen Brun och familjen blond just vart nere och tagit sig en titt på kocken.
Han är fin! han är det! Hahah naae men nu har iaf Annica och mamma korkat upp den första vinaren, undra hur kvällen nu kommer sluta.

                    Annica:
- Nä men det är viktigt hur man dricker vin. Man måste ju dricka vin i ett vinglas annars är det ju inte gott!

                    Nikolina:
- Naae det är faktiskt sant!


                         AVSLÖJAD!

                           


Åmlia

Nikolina, Lisa Anki och Annica befinner oss i Åmliden.. Japp ni läste rätt. ÅMLIDEN var namnet. Ute i faan ska vi sova på det såkallade spahotellet. Jag är faktiskt glad att våra morer tog oss hit för vi har det faktiskt förjävla bra. Alla har vi fått oss en spabehandling och nu ska vi bara stormysa kvällen ut...


Men först... VAR ÄR KOCKEN? jag har hört ryktet att det ska finnas en snygg kock i bygdnaden. Jag och Nikolina har tummat på att vi ska ta reda på vad kocken heter. Om jag nu ska skämma ut mig elelr inte så ska jag fan ha namnet på karln.

                                 Jag och Nicko känner att vi vill bjuda på oss sjäva så hä

                         


tisdag

NATTENS DRÖM

Drömde att Mira skulle föda en valp. Men ut ur Mira kom en gående köttstek på flera kg. Och jag försökte döda steken men då sprutade bara blod på mig så det slutade med att jag brände steken med en tändare....

Varför drömde jag denna dröm tro??


Jag har lämnat min bärbara dator för en dag idag och övergått en tappa upp till broderns dator.. Han är iväg till syrran för att laga middag och då tänkte jag att jag ska få prova på att sitta vid ett skrivbord.
Men han har förfan bytt musknappar på datamusen. Så vänsterknappen är högerknappen.

Fan va konstigt.. Men det kanske inte är tänkt för mig... nae kanske inte!

Men nu ska jag försöka förflytta mig till Lova.Hittade en läcker bild av någon slumpmat tjuv

Pappa har ju lärt sig att röka nån sorts fläsk i en rökbastu uppe i Grantjärn. Han hade rökt en massa kött för att blandannat ge bort till andra osv. Han hade lagt ungefär 4 kg fläsk ute på altanen.

Idag var dom 4 kg fläskbitarna BORTA! Och vi såg fort vem det var som var tjuven.


          Fru Mira Fläskberg var namnet! hon gungade fram, hon hade problem att ens kunna gå..

4 kg fläsk motsvara runt 400 kronor då... bra jobbat labben!          


helgen

NU ska jag ta tag i det här.. Jag har verkligen haft fullt upp: prick prick prick prick på mitt lilla schema.

FREDAG:
Jag kämpade mig igenom fredagkvällen med mina 39 graders feber. Runt 4 tiden somnade jag sött i samma säng som Linnea, Nils och Bodil.

LÖRDAG:
Tog mig till Bgm lanet och var där i ett par timmar. Då med mina 38  graders feber så avrundade jag redan kl halv 12.

SÖNDAG:
Självklart så var det ju ingen vanlig söndag, för till skillnad med alla andra söndagar så är vi ju ledig i veckan. Men söndagen var sig inte lik ändå.
Vi skulle just sätta oss ner och fika alla i familjen inklusive karro johannes ann sören och farmor. Men då blev Karro tvärdålig och det slutade med ambulans. 

Hon lyckades verkligen skrämma oss alla. Jag svalde tårarna för det där var inte roligt att se ens syster i det där tillståndet. Men som tur så är hon okej just nu. Och det är det viktigaste.


RSS 2.0