,,

Mobilen ligger tryggt i mina händer, och de är tryggast så faktiskt. Nu ska jag aldrig lämna den älsklingen mer utan att säga hejdå.

Och så mycket gjort av den här kvällen blev det då inte. Jo Linda och Noa kom förbi en stund och käkade tomater haha, och det var typ min kväll. Nae nu ska jag snart sova. Måste sova ikapp de timmar jag har missat sen i söndags. Sömn är det sista jag har prioriterat nu de seanste dagarna. Menmen...


            


oturs-Lisa

Så puckad och dum och idiotisk jag är så ligger min knubbiga tjocka svarta mobil i ett eget vackert blått säte i en BUSS.
Efter att morn min ringde Burträsks egna buss-chaufför Lars-Åke ser det möjligt ut att jag får den imorgon.

men på något sätt var det bara en tidsfråga när jag skulle tappa bort mobilen. För jag har borta allt nuföritden. Varning lisa!

Vilken underbar dag va? Japp nu ska de bara lära sig 17 franskaglosor tillimorgon, städa och packa för imorn.

Imorgon ser det ut som att jag Jonte och Karro åker till Ume och hälsar på Simon. 


                                       vidare info

Nu vet man lite mer angående Simon. Han opererades i natt och läkarn hade sagt att inga fingrar skulle gå att rädda. Men så skickliga som dom är har dom lyckas "klistra" ihop så att tummen kommer bli fungerande. 3 fingrar är noppade men de andra två fingrarna är ju fortfaraade "tuggade" i men med järnstänger och extra hud har de lyckas komma sig en bit på vägen. Så ligger iallafall läget till.

Just nu kom de stå ganska stilla i bloggen i ett par dagar. Har gaaaanska så mkt att göra. Men jag ska försöka uppdatera vad jag kan .

                                       
sann info

http://norran.se/nyheter/norrochvasterbotten/article1091885.eceNu är det så här att Norran visar lite fel information.
Att Simon hade en otursdag på jobbet  kan väl ingen säga mot.
 På norran kan man tolka det som att handen är av eller någonting. men det är fel. Jag vet att det går tusen rykten om hur det ligger till.  Men det är faktiskt så att ingen vet riktigt än. Operationen pågår för fullt och svar väntas imorgon.

men det är en allvarlig skada på högra handen. och det är den högra delen av handen som är mest tuggad. jag hoppas han ska få slippa ha sån jävla smärta..

Dessutom åkte han direkt in till Umeå. Och inte till skellefteå som norran påstår.

Så nu är det bara att avvakta och se vad som händer.


Jag vann striden mot min fader

Jag har haft borta min ostenshus nyckel nu i ett par dagar. Pappa lånade den förra veckan och han sa att det itne var han som har slarvat bort den. men jag avr säker på att det inte var jag heller. Jag predikade i flera minuter om varför jag inte hade nyckeln sist men pappa gav sig inte.


bara hips vips filijocus låg nyckeln på bordet och jag frågade mamma ifall det var hon som hittade den.

mamma -Jaa jag hittade den i din vita jacka

(fan tänkte jag, nu förlora ja skiten mot pappa)

mamma- justja ja, jag hittade nyckeln i pappas tunna jacka.

YIIIHO i´m the master baster faster girl MRS LISA wwweeeei!'


                              


hemmadag

Termometern var inte på min sida imorse, den visade 38,5. Men jag tänkte inte så mycket på det utan gick och blåste håret men sen bestämde moren att Lisa stannar hemma idag. Sen fick jag ett sms av jennifer där hon också hade feber. HAHA komiskt skrattretande va..

japp! Såklart ingen trodde ju på oss. När både Lisa och jennifer är sjuka så trodde alla att vi hade pratat ihop oss.. Ajah så det kan vara. :D

Fick meddelanden där det stod:

- HALLÅ ÄR DET INTE MÅNDAG I BURTRÄSK IDAG?
**


Linnea sa förra veckan att hon ska övertala mig att färga ljusbrunt!

                 kan ni inte skapa en pakt mot min syster?


 


tanken är till er Petter victor noa och nikolina

Mumriken petter, glasstrumpen Noa, Klotet Victor och den underbaraste prinsessan nikolina.
Ni tillhör den biten av mig som heter BTK-syskon.  Ni finns alltid här när ja behöver er. det vill jag att ni ska veta, att för mig är ni mina småbröder allihopa. och man behöv inte alltid ha kul med er, men att få vara med er ger mig trygghet. Den tryggheten älskar jag och lisa älskar er ..

 Och Nikolina, dig behöv jag inte säga något mer, du vet att du alltid tillhör Lisa. Alltid!


bilder från bakarstugan

Tredje inlägget för dagen, är inte det härligt?

Jo visst är det härligt. Tempen visar att helgen har varit väldigt kall. just därför jag lider av feber då. Nä men i fredags känder jag mig tvungen att tilbringa i Järvtjärn. Richard fyller bara 30 en gång so why not lixom?
Lördag var ju allt för gooosig. Och kvällen var lugn.. Så ja mena välkommen vecka 39 nu kör vi!


Jag har nager fotona att vise er nederne från bagerdag´n. Klick oppårna o njut fyr världens rike!                   

ska vi plocka äpplen i min trädgård? du och jag trallala

Jag minns att mamma sa till mig när hon väckte mig imorse att jag skulle plocka en balja med äpplen. Jag låg och ahlvsov och jag lovade henne det tydligen. Så jag kände mig tvungen att gå ut och klättra i träd och plocka äpplen.

Stackars, stackars grannar som såg mig. Seriöst så fruktansvärt fult det måste ska se ut. jag klättrade som en jävla apa från gren till gren.! Ajah en balja äpplen till mamma från Lisa!!jehovas

Fick just ett kanckknack på dörren av sånna jädrans jehovasjävlar. Dom knackade flera gånger och ger sig icket. Jag tänkte att jag inte ville ha någon jävla tidning. Så jag tänkte jag går upp istället. men de såg mig genom dörrjäveln så jag hade inget val.

- hej mitt namn är evy och det här bengt-harry och vi vill lämna över en tidning till er som heter VARFÖR BEGÅR MÄNNISKOR BROTT.. Ja inte för att jag tror att det begås mycket brott här i burträsk men du kan väl tänka dig i situationen i stockholm istället..


                Jag sa inte ett pip utan jag nös på dom och stängde dörren.

På tal om nös. Jag har nalta feber just nu och lite småförkyld. har inte varit sjuk sen ni vet min mungrej för längeelängesen.
Men nu är det bara att ladda om för skola imorgon grattis!

bak bagarstuga

Ja som jag sa så tillbringade jag min dag i skråm och bakade bröd och pizza med min kära familj och Emma W..
heerejesusligen vad jag känn mig gammal. Men med nalta mjöl i örat känner man sig genast liten igen.
jag har faktiskt en hel hop med bilder men dom tyck jag hör till privat he heh he

men jag kan börja ger er ett smakprov!


helg slappar tävling

Min fredagskväll belv inte alls som jag hade tänkt mig. Inte alls! var i järvtjärn och firade min kusin som fyller 30 år. Jag rymde därifrån runt 10 till karro.

Lördag då? ja jag är uppe redan och nu ska vi packa oss till Karros stuga i skråmträsk. Vi ska baka i bakarstugan idag.. ojoj vilken helg säger jag igen.

vad händer ikväll tro?

torskväll

Jag har kollat igenom min blogg och har räknat ut att jag har skrivit på MRSLISA i snart två år. Tänk att vissa av er har läst den här bloggen varje dag i två år. Ajah snart jag även nått gränsen till 900 inlägg också, uursch vad jag börja bli gammal känn jag.!


Ikväll har de bästa tillbringat sin torskväll hemma hos mig. Dem minuterna dom är här känner jag hur mjuka molnen är. Shit så underbart det är att få vara nära sina kära, Yoouumi.

    Nää nu ska jag börja avrunda detta ointressanta inlägg.


           

                     
  

..

Det var en tuff besvikelse att komma hem och ingen mat var påbörjad... :( Sånna minuter av mitt liv är tufft..!
Nu sitt jag med engelskan och svenskan i högsta hugg Buhuu!

                                       

                                                      De blonda söta flickorna!                             

nära ögat

Jag och Jennifer fick den undera turen att vara funktionärer för bågskyttarna. Vi gick till de gubbarna som hade hand om bågskyttarna.. och det trode under hela 20 minuter att vi var sexor....... OMG gubbjäklar tack tack tack!
Vi gjorde inte ett dugg under hela 3 timmar. Dom gjorde inte heller så värst mycket mer än att röka deras jävla pipor rakt i ansiktet på alla...


Jag och Jennifer lyckades få ta 13.05 bussen... MEN ! det var lite riskabelt.
jag vaknade av att jag hörde Bobbys retsamma skratt då fick jag nalta panik

 - JENKA VAFAN VI SKA AV, VAKNA VAKNA !!!!!
 - AAAA


                                                       


måndag

I´m back to life!
Sovde till klockan halv 8 då jag kom på att jag skulle till Anki. Nu har jag vyri där ett par timmar nu ska en vanlig människa sova. Meeen jag vill inte. Och jag ska vara vaken ett långt tag till JAG FÅ DET!


Morgondagen är special! Spfl1b ska vara funktionärer för små sexor.Jag och jennifer ska vara funktionärer till skyttebågarna. Det låt like knas men nu fåre vara så.

                             


dagen efter valdag

Jag har fått min social sjuka igen. Mamma och pappa satt i en varsin val lokal igår från kl 8 till 1. Pappa kom hem 3 i natt. Jag måste ju erkänna att jag är glad att valdagen är bara var 4 år för annars hade jag blivit utbränd..

* Gått ut med hundarna
* Starta diskmanskinen
* Städat
* Gjort 3 läxor
* Gjort lunch.

                          Och idag när jag sitter här och skriver kom jag på att jag glömde äta middag.
Men somsagt tur att det händer bara var fjärde år. Själv är jag så oerhört INTE insatt i politik ett dugg. Alla snackar politik här och där. Själv får jag rysningar..

Pappa var då glad ändå

(Pappa) - jag vann!!
(Lisa)    - Vadå?
(Pappa) - jag vann, jag hade flest valskyltar uppe av alla partier i burträsk. *stolt*

Hehe grattis..!

                                          okej tillsist vem vann??

                              

jag gjorde det igen...

ÅH GUU!

Jag tog mig själv i kragen och hundarna i koppel och gick till Helveterikets hus. ( Man har 10 sekunder på sig att slå kod)
Jag släppte in hundarna i dörren, och redan där tog det flera sekunder från de 10 sekunderna man har.
Sen när jag kollar upp in i utställningen så blev jag så jävla rädd för jag trodde det var en människa inne på ostens hus fast larmet var kopplat. skitkonstigt men jag trodde det var en tjuv eller nåt...  Jag såg att det var en stoooor bild av lasse Berghagen så kände jag mig oooooerhört dum. Men min överlättnad var alldelens för stor

Jag skrattade för mig själv. Och mitt i det där roliga...... Går tjuvlarmet på...............................

                              PUNKT PUNKT PUNKT!


helg i text

Fredag:  Jag tror det var få som ångrade att de tillbringade sin fredagskväll på Leos. Men jag har en liten känsla av att leos händelserna stannar på Leos. Ska vi säga så?

Min fredagskväll slutade med att Karro och kajsa hämtade mig. Men det blev efter 4 då jag var i Burträsk. Och då hade pappa just vaknat och skull på älgjakt, hehe

Lördag: Gårdagen bjöd på årets första bhcmatch och sen träffades vi ett stort gäng hemma hos Lova. Jag är nöjd och glad.

Söndag: Jag tog med mig karro och linnea till farmor. Vi satte farmor i rullstol och rullade henne till val lokalen. Haha alla som såg farmor bara skratta. Det är svårt att hålla sig för skratt när man se farmor. Man blir så glad av att se och höra en gammal tant prata.  haha Hon satt i rullstolen och sjöng.. Nåååw farmor din jäkla goda glada stålkärring, eller krut tant som också fint kan uttrycka sig. :D


        Nus ka jag bara göra tre läxor sen kan jag le fullt ut!

tjing

Nu är det så att alla friluftslivar ska på Leos lekland. an det vara första och sista gången tro?
Jag hoppas på en kväll jag sent glömmer! SPFL NU KÖR VI!!

                   


klagar burträskare mke?

Fredagskvällen planeras i högsta hugg. Och jag börjar bli nöjd med resultatet. Är dock gaaaalet less på att planera och planera hela tiden. Har i varje fall blivit ut tvingad att gå ut med hundarna i spöregnet.. YOUPPIE!

Idag fick jag höra för tredje gången:

Viktor br: - Men guud vad ni burträskare klagaaar hela tiiden...
Lisa:         - Men VA! jag klagar aldrig, varför säger du ni när ni mena Jennifer?
Viktor:     - Ja det är sant, du klagar aldrig... men ni är typ samma person.
Lisa:         - Schy jenka sluta klaga, du drar ner ryktet till det sämre för vi burträskare.
Viktor:     - hahahahahahhaha ahahahhahaha hahahahah


                                        ?
--------
                                              


Lisa Otrygg andersson

Jag är ju som typ alla andra lediga framtill kl 12.55 idag. Det firade jag med att gå upp tidigt och göra matte?
jag gör onödig läxa hela tiden? jag vill ständigt göra läxa för annars känns det som att jag ligger efter, fast det inte alls är så. Shit vars är den trygga Lisa nu förtiden?
                              

              


bilder i repris

Svartvovven överlever även denna gång. Haltningen beror tydligen på en bruten tå. Skönt att höra, för somsagt finns inte Mira vill jag säga tack och adjö alla djur.

Okej, vad mer om idag?  Tjaa inget jag kommer på direkt..

Visst jag vet att jag har jävligt långa ben, men idag trodde jag visst att jag hade JÄVLIGT långa ben. När jag hoppade ut bussen så trodde jag att jag skulle klara av att hoppa över en 3 - 4 meters vattenpöl. men icke, det lät plask och då kommer Mimmi brevid och säger..

Mimmi - Oj:O  jaa du lisa nu vet du vad som väntar?
Lisa    - haha ops! vadå vad väntar?
Mimmi - Förkylning!
-Lisa  - eh ursäkta?
Mimmi - Jaaa..? har du inte hört att när man är blöt om fötterna så blir man sjuk,

                         och så tittar hon ner på mina fötter... Heheh
                             


skitsnack

Jag kände hur två st viskade nåt om mig idag på svenskan. Jag vände mig om och såg att de peka på mig. Nästa gång jag vände mej om var dom flera som stirrade på mig. Jag kände paniken, och tänkte VAFAN säg dom om mig.

När jag vände mig om för 560 gången säger jag:
- Vad säg ni riktigt?

Då säger Moa:
- Hur fan kan du sitta sådär som du gör? Det är inte normalt.

haha sköönt att höra att det bara vad sånt skitsnack hahah :D Jag vet att jag sitter konstigt, och många i min klass kallar att det är en sjukdom att jag är sådär vig och de tycker jag ska kräva skadestånd hahaha.. :D bara för att jag har lite vigare fingrar och ben än andra hahah.

Visst .. ifall kontot rostar pengar kan jag ju alltid prova söka skadestånd hahahahh..


                               

natti

Tillbringade nån timma hos Nikolina även ikväll. Vaarför i hela fridens namn avr jag tvungen att trycka på hennes parfym. Nu luktar jag nikolina och hur i fan ska jag kunna sova med Nikolinas doft utan att nicko är här?
Näee det där är för komplicerat för Lisa.

Näpp nu äre dags och sova för Lisas del. Nattii!

                                  
 


alicia

                                    Lisa saknar Alicia superduperjättemegamycket just nu!

Det var länge sedan Lisa fick kramp i sin humor-muskel. Så fort Alicia landar i Burträsk kommer humor-muskeln att krampa igen.


                      helt otroligt att det finns en helt normal bild på dig och mig alicia inte sant?


en ´vanlig måndag

Känslan att få hoppa ur bussen runt 5 tiden är U.N.D.E.R.B.A.R! Det här är min by och där behöver jag inte tänka ett dugg. Här är jag Lisa Andersson och jag älskar att slippa tänka.


Idag har vi haft Måbradag med världens coolaste präst med långt skägg. Där skulle man ge positiva kort till varandra. Min klass trodde/ tycker att jag är snabbtänkt och bra på att lösa svåra frågor
URSÄKTA MIG? Jag och jennifer skrattade hur länge som helst, för det är knassigaste som går att få

Min svarta gamle vovve har börja halta nu. När vi tittade på hennes ben är det en knöl som är lika stort som en tomat.
Åh gud säg bara inte att det är canser. Om Mira dör kan jag lika gärna säga tack och hej med alla djur. jag vill inte ha ett enda djur om inte Mira finns kvar! fyyy faan! fy fan tanken är obehaglig nanting, men det känns inte långt bort nu
                              
värdelös hopplös?

har lust att kalla den här söndagen VÄRDELÖS SÖNDAG! men tänker jag efter så behöver jag den vila. När kroppen viker sig på morgonen är det ett tecken på att Lisa måste vila. Så nu har jag fanimig vila två dagar.!
Som gräddet på moset passar det bra med MÅBRADAG imorgon då!

Jag och Johannes hade en diskution i somras om vad som är värre av

           1. Värdelös
           2. Hopplös
Jag tyckte att värdelös var värre för har man ignet värde är det fan i mig inget kul.
Men då argumenterade Johannes mot och sa att hopplös är ett värre ord därför att då har man inget hopp om att bli bra!

Nu ahr jag funderat på det där jag med, och jag är redo att hålla med johannes!


bil och lisa går inte

C´est lördag idag och min energi har flygit iväg. Blir troligen så att jag inte gör ett dugg ikväll. Har varit ute och kört bil.
Det slutade med att Lisa vred av nyckeln och öppnade förardörren och sa:
- Jag kör aldrig mer!

 Sen sa vi ingenting på flera minuter. FYfan vad sur jag är!


Jag vill ha en ny lärare inom billektionerna. Någon till salu?
Bild tagen någongång i juni


text om fredag

                       Jag gissar på att ni är jävligt sura på mig nu, för att jag inte hållt er uppdaterade.
Gårdagen bjöd på en bergodalbana mellan det goda och det onda. Allt börja med fotografering, därefter fick vi veta att datorkunskapen blev inställd. Sen när vi satt i teorisalen och vänta på idrottsläraren kommer SPFL3B stampandes in. och där gick signalen INSPARK!

Lite läppstift smetandes i ansiktet dog ingen av. Och jag dog inte heller utav pinsamma sms. Men efter allt det hela drogs jag ner till botten. energin var slut och jag blev sur och gjorde jenka ledsen för at jag itne orka följa henne på bio. Men efter QIGONG fick jag energin tillbaka och jag ändrade mig.

Så jag, Noa, Jenka och alle och victor drog och såg bio snipp snapp slut!

 

Burvik

Det är klart ni vill veta vad jag hade för mig igår och idag. Och nu gäller det att jag skriver det här smdiigt och lätt för ni har ju trotsallt bara en burträskblogg om SPFL1B!
Den stora familjen SPFL1B satte sig på cyklarna och efter några timmar landade vi i Burvik. reste upp tälten, stekte mat gjorde allt sånt där som ingår i friluftsliv.

Nämen vi har haft det jävligt skönt tycker jag, jag är nöjd och allt var över min förväntan. Har dock träffat den första människan i hela mitt liv som är rädd sten och sjögräs... Filippa Bystedth var hennes namn, hahhha
Hemvägen var tuff men snabb. Och jag lovar er 7 mil på en cykel är långt. Riktigt förjävla långt ska ni veta.

Nu taggar jag ond rumpa i ett par dagar. tanken att bara sätta mig på en cykelsadel gör mig spyfärdig.


Jag glömde ju såklart mitt minneskort hemma.. Så det belv tre bilder för Lisas del. Men vilken tur att jag har Elsa.
bye

Nu har "tänket" dragit igång. Shit jag har redan träningsvärk,  rumpan värker redan. Jag har fejk smärtor av att jag bara tänker. Nä men vafan det här ska bli jäävligt roligt också. JAG BARA älskar "naturtoa", sovsäck, pannkaka, tusen kg kläder, 376 minusgrader!
Kameran ska med, glädjen ska med, tacksamheten ska rymmer jag i ett litet sidofack också.Burvika

Fick lov att missa idol ikväll pågrund av packing. Imorgon cyklar hela SPFL1B till Burvik för att tälta. Jag har inte hunnit tänka så mycket på det där. Utan jag tar mitt pack och cyklar, sen få vi se hur allt det hela blir. Jag ska utföra ett dygn i skogen vid havet. Men jag sa inte att jag ska utföra det felfritt...

Jag tror ändå det kommer går bra. Jag är varken kräsen, noga eller brydd så lisa överlever nog. Jag överlevde ju natten i BGM förfan! Det var inte skönt men klaga gjorde jag fan itne heller!!
                    
EN MASSA TEXT! läs om ni orka

Har hunnit med att gått en timme med Anki idaag. Det behövdes kan jag säga. Var arg som jag alltid brukar vara när mamma inte förstår vad jag vill ha hjälp med (det här fallet matten) . Men hon barnsla bara till det hela.
Å pappa kan inte hjälpa heller, han är politiker, och är övernoga och ska hålla tal om allt. Medan mamma nästan sjunger allting hon föklarar. Hon sjunger på en barsnligt banspråk. Åååhhh vad jag kan ryka till ibland.


Det är faktisk så här att jag funderar på ett lösenord på bloggen. Jag har funderat länge och jag tänker faktiskt fixa ett sånt. Av anledningen till att jag vill veta vem som läser så jag kan anpassa det jag skriver till er som läser.
Ajah, så ni kan ju börja fråga mig om lösen, hehehe ;)


ostens avslut

Shit vad jag är i gasen nu känner jag. 4 inlägget för dagen. Jag har redan lagt in en massa bilder, så missa inte dom!

Okej, vi firade ju farmor idag. Efter det var det bara att duscha och byta om och fara till Ostens hus avslutningsgrej. Pappa stod och höll tal som vanligt. Han är ganska bra på predika faktiskt. Jag tror min muntliga förmåga kommer från honom....


Pappa: - Ja så jag vill tacka allësammans för den här sommaren, sen är det ju så att Lisa har varit med och jobba med mig sen hon var två år. Hon stod och öppnade kapsyler, sen övergick det till att bära drickesbackar och nu står hon på ostens hus    osvosv... Så lisa har jobbat med det här i 14 år, och jag hoppas att vi får behålla olivia och Lisa till nästa sommar.

Så där fortsatt predikandet.....

Olivia nicka med ett leende och såg jävligt sugen ut på att jobba...och lisa  suckar och säger:

- Nej tack!

Ajah, de här var trevligt, väldigt trevligt faktiskt. Vi fick ju somsagt göra våran egna ost. Jag använde mig av en vitlöksblandning och salt. Jonte gjorde en thai-ost och elsa gjorde en ost med ingefära och kanel. Super


 

Helgen i bilder

       Nu funkar min fyrkantiga sak igen, så nu ska jag lägga in helgens bilder. Bilderna är uppdelat i


- Söndag
- Lördag
- FredagSöndag

          

Lördag
          


 FREDAG
Ett monster i ett lyxfodralsöndag

Nu är det så här att min datorjävel har lagt av för en stund. Förhoppningsvis har den bara lite feber och orka snart starta så att Lisa slipper vara oroliga för sina bilder.
Så håll i hatten mina vänner, bilder kommer inom snart.

Det blev en tuff och sen fredag
Det blev en lugn och tidig lördag
Så nu är Lisa i en bra balans. Nu ska jag samla krut till att orka med att SKAPA EN EGEN OST!
hehehe, nä men det här kommer bli trevligt ska ni se.

Har även hunnit med att gratta farmora som blir hela 91 år. Hon blev snopen när hon såg tårtan fel väg.
- Meh men he ger ju eän njetta å eän seäxa, he bli ju sexton. He vort ju braáa med a sexton åra oppa tårtan.

jag ha några bilder till er.
                
                                 

fredagkvällen

  • Vi tänkte bege oss till skllefteå för att umgås med klasskompisar
  • Vi upptäckte ett problem, och uteslöt stan
  • Nicko ringde och sa, att vi skulle lika förbannat fara. Om en kvart gå bussen.
  • Lisa stod med mascaraborsten i vänsterhanden och kläderna i den andra handen.
  • Lisa och Nikolina hann med bussen, Det gick mindre bra för Jennifer.
  • jenkas fader körde kapp bussen.

Vart en jäkla massa om och om nej och ja kanske nae jo, näe men tillslut hamnade vi där vi skulle vara. Det här är en av de bästa kvällarna år 2010!


                                 


så här ligger det till

Fredagmorgon, jag passar på att skriva nu för annars blir ni oroliga, right?
Jag har ett tight schema i helgen också.


Fredag: Skola, hem stan kl 19.00-bussen kompisar i stan hem
Lördag: fira farmor
Söndag: Ostens hus avslutning


kameran ska med hela helgen, jag lovar

två bilderL.i.s.a.

Nickos mamma:
- Tack Lisa för att du kom hit och fick Nikolina att skratta!  Och Lisa, visst kommer ni alltid älska Nikolina?

Hahaah, naahw,! ja Annika jag kommer alltid älska Nikolina. Jämt och alltid och ständigt.
 Gud bestämde det, och då är det så det är.


   
har hämtat igen cykeln hos nicko, och det hade jag räknat ut skulle gå på en kvart. men icke det tog bara 2 timmar till men hahah.


                                     L ång
                                     I bland sur
                                     S liten
                                     A ndlig

                                                     Vilket är felet?


Lapplisa och bögmonster

Idag var det andra gången då jag hitta simons jävla katt i den stora glas skålan där alla grönsaker finns. Han låg på rygg i skålen  och hade en stor gurka fastklämd med sina tassar. Och där låg han och tugga gurka.

       jag har sagt det förr, men jag säger det igen.
                                  DET HÄR ÄR INGEN KATT, DET ÄR ETT MONSTER! ETT BÖGMONSTER dessutom!
och ni som följer bloggen vet varör han är en bög. Ni får inte tro jag har homofobi bara för att jag kallar en hatad katt bög.


    

                           Efter skolan hämtade morn min och vi drog oss till stan. Vi fick med oss en sovsäck.
Ska ju på våran SPFL1B:s första övernattning. vi ska alltså vara ute i 24 timmar. Så vi skaffade nåt som var varmt på riktigt
Det tråkiga var bara att den sovsäcken var för killar....... men så är det när man är 176 och gränsen för tjejsovsäckar är 175 cm. Ajahh inte nog med att vi fick med oss hem en sovsäck utan ett parkeringsböter också.
Vi var 6 minuter försena. Hade jag varit en turk hade jag slagit ner parkeringskvinnan som stod en meter ifrån.!!!!

men nu är jag en blond, blåögd tjejig svensk och får inte göra så.! Synd för Lisa och tur för

 
                                


RSS 2.0