Karooww

Puss på syster Karro som kommer hem Hon skrev:
Lisa min lilla fjant, vi ses imorrn, sitter i tåget nu, men tåget står still såklart! Vi kör typ några km sen stannar dom -hela skiten. Tycker att du Lisa borde komma å putta på så att du får hem din syrra innan hon är påväg tillbaka!
hatar att du ska vara så jävla långt ifrån hela tiden!
-
Ajah,
Vi blev ett gäng som tog sig till Bygdsiljum. Där självaste Andersson Robin var husvärd.
Väldigt godkänt gjort tycker vi.
Victor har lekt lite med rakapparaten och vips blev Alexander Larsson omvandlad till en nalle.
-
Valborgs imorgon, hjälp vad händ?

Ett meddelande att jag lever

Trots att jag igår sa att "NEJ vi ska inte till mig" så stängde mina kära vänner Nikolina, Anton, Johan och Robban dörren runt halv 1. Hur kan det komma sig? Är jag inte tillräckligt tydlig?
Nää jag skoja bara det vart riktigt trevligt igår ändå. Först ska jag överleva skoldagen sen har jag övertalat mina vänner att se Paranormal activity ikäll. Jag känner nästan att det är en skyldighet att ta sig igenom filmen.
idag kör jag på en "Bussen gick sönder". Dte betyder att jag tar en senare buss till franskan. Jag känner mig kriminell, men idag kände jag för det. Tjing

godnatt

Man behöver aldrig vara rädd för att vara ensam i detta samhälle. Har haft besök av mina flickor Anki, Mitte, Nicko och jenkis. Sen kom mina små pojkar Anton och robban hit. De lämnade mig just. Det är nu jag inse att det betyder att man mååst sova.... asså så boring. Av mina 17 år har jag räknat ut att jag har sovit bort dryga 5 år av mitt liv. Såå tragiskt. Fatta hur kul man kan ha på FEM ååår..

Vad tycker Lisa om skolan imorgon?smartskallar..

Jag är absolut inte den smartast i världen, det vet jag det vet ni så det påstår jag inte heller. men jag måste bara få tala om att jag umgås inte med smarta kompisar heller, bara så ni vet.
Flicka ett säger: vad är en badrumsvåg?
Flicka två säger:  varför kommer ingen på att göra en altan med inget mellanrum mellan bräderna.
Ni som är lika dumma som MATILDA och ANGELICA så kan jag tala om att det här är en badrumsvåg
Och varför det är mellanrum är för att regnet ska kunna ta sig genom, annars skull det bli en badbassäng.

Lovet i sammanfattning

Tänker inte ursäkta för dålig uppdatering för jag har haft fullt upp och haft det förjävla bra för delen också.
Jag har levt själven på Vinkelgatan nu ett par dagar. Blev även ofrivilligt kattvakt till Simons kattjävel, och den förbannade katten har inte varit snäll mot Lisa, seriöst det är människomobbing djuret håller på med...
Som jag redan nämnt så har jag lyxat till det med en liten sjuka på det här lovet också. Det gör att man inte kan sova så istället gör man annat roligt, det är ju som en tanke med det hela.
Jag spenderade faktiskt ett dygn i Grantjärn så mamma fick sköta om mig ordentligt. Men en dag det är tillräckligt.
.
.
GRANTJÄRN
.
Har även fått en ny kompis på det här lovet. Musen är hans namn. Där jag låg utplattad på gräsmattan så befann han sig två meter ifrån mig....
.
Istället för att stampa, skrika, och bli rädd för råttpest som mamma gjorde så försöker man tänka positivt och skicka vänförfrågning till musen.
Vi gav han skinka. Osten släng dig i väggen våran mus ska ha skinka!
Är det inte skotern som sitter fast så är det då bilen.... bra jobbat familjen Anderssons...

nu är det så att nu kör vi

Jajemen, febern är då inte på min sida ikväll. Men det stoppar inte mig och kvällens trevligheter. Ikväll är det burträskfest. Åååååh jag älskar Burträsk bara så ni vet!

min situation

Hade det toktrevligt igår. 7 tjejer vid grillen, och det var som inge problem någonstans känner jag.
Som jag skrev tidigare så har jag blivit lite sjuk också. Sjuk och socialsjuk och ha ett krav att vara frisk imorgon är ingen bra kombo. Måste hitta en fungerande plan för det problemet.
Glad påsk på er mina vänner.

Ensam hemma

Sjuk? JA
Hes?  JA
Föräldrafritt? JA
Socialsjuk?  JA
Rädd för spöken? NEJ
Psykiskt sjuk? JADet där är Lisa Andersson just nu. Igår tror jag tant spök mormor och farbror spök morfar var här igen. Det  spela ngen roll vad jag skriv, ni tro mig ändå inte. Ni tro jag är psyikiskt sjuk. Ni har fått mig att tro det själv också, så det finns inga spöken Jag hör bara röster och ser skuggor av ingen anledning. Inte nog med 39 graders feber utan jag har hallucinationer  också eller???
Jag vill skriva ner historian ändå även om ni tror jag inbilla mig. För jag har alla historier skriva på bloggen. och jag vill ha det nerskrivet om det en dag nu kom fram att det spökar på riktigt.
Har under just den här veckan tyckt det har varit underligt at dörren till vinden har varit öppen flera flera gånger fast ingen har varit där inne. Och Så igår under samma tio minuter hör jag en röst back i mig från vinden " LISA" just före såg jag en skugga i trappuppgången.

Team JP

Ett gäng från Burträsk har gjort en utflykt till Boda borg idag. Kändes lite grann som "Dagcenter på rymmen".
Jajemen vinnarna av Bodaborg var lag JP. Där var den självaste Andersson medlem (såklart).
Ikväll HJÄLP jag vet inte vad som händer. Gilla typ?

matilda vilken lurk

Kära måndag!
Idag har jag jag lyckats skrapa ihop tio minuter på springskorna och 30 längder på badhuset. Kan inte hjälpas att prata är roligare helt enkelt.
.
Ikväll ha surrkusarna varit här och surrat ikapp med mig. Två saker är planerade för veckan, vi kan ju om vi vill. Jag visste väl det.
.
.
Hah, jag har ett barnminne som jag måste få dela med mig. Jag och Matilda tog upp det goa minnet från när vi var små och sovde över hos varandra och hade lite sovproblem. Vi hade tänkt sova i ett tält på min gård. Men vissa (jag) hade lättare att somna än andra. Istället för att Matilda skulle väcka mig så gick hon och väckte min mamma och sen fick jag veta att dom två hade fikat sockerkaka UTAN MIG. Guuuuud'!!! jag kan minnas än idag hur sur jag var både på min mamma och MATILDA hahahahah störtskönt memory helt enkelt!
.
.
Det här är vad jag och Anki gör när inget anant faller oss på tungan.
(Nu vet jag att Linnea kommer skämmas över min utväxt nör hon ser den här bilden men det bjuder jag på)

städa är en del av livet

Man måste tydligen städa även om min våning är ny....
Fan å, jag kom nog aldrig ifrån det här med att städa så länge man är så petig som jag är.
Jag har provat mina raketskor, och jäklar jag flööööög bokstavligen fram! haha nee men det gick riktigt bra.
Nu vare ju lov då. Shit komigen mina vänner nu tar vi fram hjärnorna och använder den på det där spontana viset som vi bruka vara duktiga på ibland. Jag måst få ha kul så jag kan leva på det veckorna fram till sommarn annars går jag i den här personliga konkursen!
jag var dålig på att använda kameran som vanligt, men jag ger er det jag lyckas hitta.
En del bilder är stulna av wwww.nattstad.se/olivapa

så här i efterhand är jag glad

Jag är stolt över mitt eget blod. Efter många om och men så tog jag mig i öronen och for på FL-festen. Ack så rätt val. Jag fick lära mig att stå på egna ben och inte stå back i någons rygg. Festen var i nyhamn en mil från skellhell.
Jag ska försöka lurka fram några bilder senare.
.
Igår så kom moder och fader in till stan. Det var dags att införskaffa sig lite nytt.
Jag ställde mig på ett rullband på intersport och testade olika springskor som ska hjälpa min vänsterfot. Jag kände mig inte riktgit i form för den biten egentligen menmen ett par springskor och springkläder följde hem. Jag ska bo i dom här kläderna. Dom är ju underbara!
.
ha ett fint lov.

Min fredag

Komma hem från skolan > hinna tänka "Just fan vi har påsklov" > fira det med att fara till stan > avslutar kvällen på getberget hos syster.
ha en trevlig kväll

text text text

Jag har som sagt att jag har en läxfri veckan. Men lika täcker läxorna en KVARDTATMETER på mitt golv. (Wow, mattelisa på G).
.
Okej, jag vet att det är många som vill veta vad som ska hända och har hänt i mitt liv. Vilket jag själv tycker är skitointressant men jag lyssnar på er, future and the past.
.
Jag funderar nämligen på att prova löpardojjorna och få upp pulsen nalta. Sen angående FL-festen (friluftsliv och ledarskap) så är jag osäker än. Det är som svårt när man inte vet vad de är för stämning. men om jag bestämmer mig för att fara så blir det på fredag då
Åh shit vad har jag gjort som ni vill veta? Jag gör ju allt som ni gör, träna se hockey, gör läxa är med kompisar, gå skola. Jag är ju bara en liten burträskare försjutton. Så mycket intressant håll ja int på med.....

jag kallar den pyret

Jag hade en stor flygande objuden gäst här på min vånng, Det var inget geting och ingen fluga utan en blandras av dessa med blått skimmer. Aja det jag vill komma fram till är att jag hade bestämt för att denna varelse skulla säga byebye till sitt liv. Eftersom att jag är lite spontan och efterklok så tog jag den varma plattången och klämde djuret TSCHHHH lät det, vips så varen död.....
Efterklok... svar ja

mumriken Johan

Idag har jag åkt bergoodalbana från bergstoppen Himalaya ner i hålet Burträsk. Ena sekunden mår jag bäst medan den andra sekunden suger allt som tillexempel när jag tappade min glasnagelfil som gick sönder och det sluta med att jag stod på alla 4 och letade denna jäkla nagelfil på toagolvet, och Johan STORgarva såklart.
Sen är jag ju inte gladare när Johan tog mitt tetrisrekord.
.
Jag tror jag vet vad problemet är. JOHAN ÄR PROBLEMET!

Grantjärn

Jajamen, stugan stod på schemat för denna söndag. I våran familj fiskar vi inte fisk för att äta den. Utan man fiskar upp fisken sen kastar man på varandra, jajamen. I våran familj är man envis och har man bestämt sig för att ta sig fram med en jävla järnhäst till skoter (i det här fallet pappas ockelbo) så gör man det tills man är nöjd.
.
Jag pappa och min pappas bror ramlade av cirka 5-6 gånger med skotern. Men inte ger vi bitter för he!
Utan det är bara spotta och svära lite på det sen gasa och fortsätta!
.

det blev min lördag

Linnea säg att man kan inte kombinera en kväll med familjen och kompisar. men jag KAN. mellan
20.00 - 22.30 SPEL med familjen
22.30 - 02.30 Besök av burträsks godbitar. Man vill ba ta en tugga av dem ju!
Imorgon nalkas det Grantjärn, ska återigen träna mitt tålamod. Lämna "storstadslivet" och bara sluta ögonen for a while.

friluftsdagen för sisådär tre dagar sen

Var ju och fiska i torsdags med skolan. Att träna ens tålamod är något jag behöver. Med det menar jag att jag fick noll antal fiskar. De föredrog inte kräftstjärtar töhötöhö men hellre ingen fisk än att trå på äckliga djur (maggot) på kroken.
.
Varför jag fick lov att skriva om den här dagen var ba för att nu när jag likagärna ha bilder kan jag väl visa dom.

Ny skoter

Simon lovade mig en snyggare, lättare, längre och nyare skoter.
WOOOIIILA här har vi skönheten, nu kommer jag aldrig mer ha skoterproblem!
Nääädå, det här är pappas ögonsten som jag gissar aldrig blir till salu. Dock ger den här skotern mig jättehemska minnen. Ja minns när jag satt fast mellan skotern och ett träd, och det tog lång tid att få mig loss och då var jag cirka 4 år. URSCH jag och skotrar föddes inte gemensamt helt enkelt... trots det så är det en fin manick!

svansfan

Jag fråga mor mine om varför det luktade bränt i köket, hennes svar var:
" Katten vet tydligen inte om att han har en baksida också.
Bränna svansar kan ju ochså vara en hobby, om nni inte visste det.
Okej, nog om att brännasvanshåristiarinljus och över till mina problem. Friluftsdag på schemat imorgon. Fast den här gången inte våran klass utan hela skolan. Pimpla var liksom min punkt för morgondagen. Ojjch ojjch hur ska det här sluta. Det här kan bli jäkla spännande alltså:

listan lisa

Jag har redovisat om segling idag för samma lärare som jag höll på svimma för före jul. Idag skippade jag sånna dumheter, jag tror jag skötte mig.
Kommer alltid att vara hemskt att redovisa för han, för jag vet att det enda läraren tänker är "KOM LISA KLARA AV DET"
Idag har jag för första gången gjort en "måstelista" Faaan fyy Lisa jag skäms, sånt där ska man hålla sig ifrån. Men nu är jag där, fan å.
Inom en snar framtid kommer jag tänka listor, se listor, jag kommmr vara en lista och du kommer vara en lista.!
Brist på bilder

nanny lisa

Jajemen, Anki är en lättskött unge. Har gått riktigt bra att tagit hand om henne inatt. Hon är så snäll så. Fast det finns nå små stunder Anki är en jobbig unge tillexempel:
.
* När hon klagar på att jag är dålig på torka bordet
* När hon her på hög musik för att man ska vakna.
* När hon kommentera varje gång man skrattar med stängd mun.
trots allt det där ska jag vara barnvakt till henne en natt till. :D

måndag bara

Känns som en bra vecka i veckan. Jag tro det har med att göra med att det är ett litet utbud av läxor vilket jag ska fira med att vara glad hela veckan. Jag ska skratta till sömns och vakna av skratt helt enkelt!
Kan i varje fall låtsas!
Det är inte en omöjlighet att jag kanske blir barnvakt i natt till fröken Ankini. Hon är hemma själv och är rädd spökena så vi få hoppas att jag ha läst den senaste upplagan av kalle Anka helt enkelt! haha
.

DEAR JOHN
Jag är nervös för den här veckan. Jag är nervös för besked, jag är nervös för att allt ska vändas upp och ner, jag är jätterädd!

koppkakor

Man kan väl säga så här att jag har haft väldigt lugna dagar i helgen och kvällarna lika så, men dock så trevliga.
Hade lite problem med natten dock, lite störmoment här och där och sist men inte minst en skitjobbig dröm som jag trodde var sann. och besvikelsen gick nästan ta på alltså. Fan jag blir tokig!
ajah nu måste jag ta hand om de fina (cupcakes?) kopp kakorna!
Vet ni vad jag har tänkt på?
Jo att när man heter Lisa Andersson så är man inte perfekt i hur man tänker. Utan jag glömmer ganska mycket saker, så när jag är som stressigast så har jag glömt mobilen längst upp, elelr kanske väskan, elelr kanske vantarna jaja men det jag vill komma fram till är att jag måste kuta upp och ner flera gånger om, och vet ni vad det betyder? Jooo SNABBA KORTA INTERVALLER I VARDAGSLIVET! fan vad smart jag är, det går bra för mig!
..
..
Har ju redan bjudit på så många bilder med min älskade Nikolina så det få räcka med bilder för den här gången!

poet igen

Jag vill leka poet, men jag vet att tillslut blir både texten och jag ett fån så vi skippar det här med
"du är mina andra halva, och utan dig så skulle jag vara inget" vi skippar den biten för jag kan inte sånt..

Det enda jag kan säga att ... FAN vad bäst du är Nikolina!


kvllen

Opps min kväll blev lite ändrad..
Visst det blev ett par behövda timmar med the big family med kort visning, och spel, Men som gräddet på moset hängde jag med i farten till burträsk och fick si så där 4 timmar med mina älskade vänner iallafall. Nu ska jag sova sött . Natti

<3

Fast jag har bestämt att jag inte  SKA göra något med kompisarna ikväll så äre svårt att sluta greppa taget.
Man vill vara med man vill inte gilla tanken att inte vara med, trots att de ska lingonfilmen jag redan har sett...
Jag har bestämt att denna fredag ska vara tillbringad i järvtjärn med familjen Andersson. Har inget minne när jag hade en sån fredag sist. För jag har någon sjukdom då jag måste göra något varenda kväll annars får jag ångest.
Men man har bara en familj, och den ska man faaaan hålla hårt i innan det är försent, för jag älskar ju min familj!
Nu ska jag sluta vara så poetisk, men kom ihåg att kompisar är en viktig del, men familjen har en exakt lika viktig del i alla lägen!

RSS 2.0