farmor, du är 90 år nu

Blogg.se ´Vad håller ni på med? varför så otroligt segt, det måste ju finnas anledningar?

Jaja idag började dagen med idrottlektion. Och hur den gick och vad jag tyckte om den är en historia försej! För jag blir lika arg varje gng jag tänker pådet. Därför tar jag inte heller upp om det här med domningarna.....

         Jag sa igår att farmorgumman fyller 90 år, Halelujah farmor du hann bli 90 år. Du bruka ju säga
  - Men en gummah som ska inte bli 90 år, jag skull ju ha dödde för länge sen.
Ja du din evisa tant, du har överlevt mycket. Det är ju tänkt att du ska leva så inse det nu sötfarmor.
Du brukar ju säga att varför du överlever alla gånger är för att du är så glad över ditt liv och glad över dina barn.

Jaa bara för farmor idag fyller år ska jag skriva ner namnramsan hon tar upp minst 7 gånger varje gång vi träffs.Så det här är för dig gullmora.

              Sture, Ann-Christine, Sören och Ann
    Johannes, Karolina, Linnea Simon och lisa.´

             Jag fick veta väldigt mycket om släkten osv, fick även se bilder på mina tremeningar som visst är jämnålder med mig så det är ju kul.

..............................  Jag har bilder på mig och farmora, men de bilderna får ni se sen, för just nu är jag så arg på blogg.se för det tar sån tiddddddddddddd

                Btw, matilda om du läser detta så kan jag tala om att jag blev lätt ledsen idag på dig. När jag vinkar hejdå till dig vid korsningen när vi skiljs och det jag får tillbaka är.
- Oj fan!      --- Det var inte så kul, så tänk dig för det är inte det jag vill höra. Var snäll att säga hejdå lisa från och med varje gång. tack på förhand Matilda!
RSS 2.0