BILDER

Bland av dom viktigaste matcherna i pite mot lira som sluta 3 - 0 till dom
Ida thä käng
Trull trapp tripp
Paue digga Jenkas rygg i vatten
Det finns ett gäng på jorden, det heter rufus och panter

huvudet på lisa

Vi börja med den senaste kommentaren jag fick.. Av IDA SÖDERSTRÖM TROLIGEN!
Och svar på frågan. Nej jag tänker inte skriva om dig Ida Söderström Du få följa bloggen med spänning varje dag tillslut har jag en vacker dag skrivit något vackert om dig + lagt in en bild på kanten.
----------------------

jag har inte skrivit nåt sen i torsdags, men nu gör jag det.
I Piteå gick det sådär, vi blev väl 15 - 16 kanske ingen aning hahha Men kul hade vi endå. Speciellt lördag kvällen.
Stort grattis till 96 orna som tog hem segern andra året i rad, skitbra av er.

Nuså, vad har jag gjort idag då ? :P Jo jag har varit på långnästet med massa kompisar, riktigt riktgit kul. haha bidler kommer sen när jag orkar lägga in dom.

Städa träda, läda, bläda

Jag kan väl skriva det sista inlägget innan Piteå.
Idag har jag endast jobbat, i den 27 gradiga värmen... mitt jobb idag fick bli städning. Så jag städa och städa.
Många tycker toastädning är jättetråkigt, men jag har städat 7 toer och tycker det är skitkul, det roligaste med att stäa toer, är att det man sprutar i är olika färger.
* Ibland grön
* Rosa
* Och blå
            Det är de jag tycker mest om

Det som sker nu, är lite mer packning och duschning, osv men nu ska jag inte skriva mer. Så förvänta er inte att jag skriver nu hahah.

Nicko the man

graderna i burträsk har nog varit rätt så lika som Skeå där jag och Nicko har tillbringat våran dag. Vi hade massvis av saker som var tvungen att fixas blandannat:
* Shorts (som reserv)
* Sport top
* Vattenflaska  
                                         Inför Piteå har jag inte packat nåt. Jag ahr satsat min energi på att dricka vatten som satan.
När vi gick på första affären gick vi in på Intersport, och nicko springer fram till shorts stället och rycker fram ett par.
- Här lisa, har du din storlek....       Efter att hon stått där så ser jag hur ansiktsminerna krymper. Det fanns tyvärr ingen storlek till stackars Nikolina. Med stadiga steg gick hon till kassan och bad om att få en i hennes storlek. Han i Kassan sa att det fanns och att han bara skulle hämta dom. Efter typ 10 minuters väntan kom han tillbaka och sa att det itne fanns.  Fysatan så arg Nikolina blev. JAAA jag menar det.

Nicko har desssutom rivit sönder en galge.Det tyckte jag var pinsamt.....................

Men ajah, vi fick allt som skulles shoppas gjort.
Men ibland känns det som att Nicko är lite puckad ibland, spec på stan.........

 GAAAAAAHHHHH


RUBRIK

Mina damer och herrar jag är lite smått solbränd, men avd gör det ? =)
Min dag har tillbringats i Nickos stuga. I morse ringde pappa och sa att jag skulle komma till ostens hus så jag fick vara med på guidningen som var klockan 10... 20 snabba minuter hade jag endast på mig att göra mig klar, Fort som fan på med kläderna på vägen dit ringde jag och väckte johanna, men jag hoppas att inte hon är så sur...

Runt 10 i elva kom jag till Johanna emd moppen, och runt 11 var vi hos Nikolina. Hon var redan på plats vill säga att hon satt startklar i solstolen. I några timmar satt vi och pressa. Men efter ett tag klaga nicko på att hon var hungrig. då kom johanna på världens bästa idé.

- VI GÖR EN PICKNICK.!!
Både jag och Nicko tittade jättekonstigt på henne. Men hon var jävligt bestämd, så vi gick in och gjorde fika. Jag fick lära mig två nya ord under den tiden. MEDVURST OCH R10. Hahahahahhahaha

EFter en halvtimmas fixande gick vi ut på våran såkallad picknick. Nicko kom med en filt, och johanna tjöt för hon ville så gärna ha en rutig filt, Det förknippas ju med picknick sa hon. Men efter att vi satt och picknicka kom molnen. JAPP då vart dte bestämt UT OCH SPRINGA!!!!!!!
Efter springandet blev det bad, och dränkning med myggmedel ( som är för hundar) Vi dränkte iaf nickos moster me det, inte så snällt hehe neeeeeeeh =(

Efteerr badet klaga johanna igen, för då ville hon hem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ajah, nu vare slut, jag är så duktig som orkat berättat hela dagen. Om du visa mig att du är min bästa läsare. Skriv det här lösenordet i en kommentar så jag vet att du älskar när jag berättar om pannkaksbagaren johanna...


         LÖÖÖÖÖÖÖSEEEENNNNOORRDD: Fridrika petronella

Tack för mitt ord

Sist skrev jag om tennis, nu kan jag skriva lite mer om vad jag har gjort.
Träningen gav mig inga + och inga minus... det var lite smått varmt, men varför klagar jag? Näh bra fråga......
Jag cyklade hem direkt efter träningen på grund av att jag var jävligt förbannat hungrig. SÅ jag cykla hem och åt mig 1 hårbrödmacka, heh
'''''''''''''''''''''''''''''''''
Jag kanske är lite torr med att skriva mina inlägg. Men när detär varmt och mycket mycket roligare utomhus och att vara  med johanna. Snälla låt mig vara med henne på dagarna så bli inte ledsna nu när ni inte få något intressant. Tack för mitt ord.

Men sluta inte läsa endå, för ni vet jag är som ett timglas, jag varierar mig varje dag, så jag kanske överaskar er ;)

                                                          

Bom bom där flög tennisbollen iväg

DET har varit rätt så bra väder, inget att klaga på, men ni har ju också väder där ni är. så varför ska jag prata om vädret.....
Jag och några kompisar pratade om vädret för ett tag sen, vi kom fram till att. när man är två personer som prata med varandra.. oh så blir det tyst från både hållen, så tar man oftast upp nåt med vädret typ:
- vackert väder idag
- det är tråkigt väder idag
- solen är riktigt varm
                                -osv-osv-osv-
Johanna har iaf tillbringat sin måndag här hos mig, vi pratade de första minuterna sen återgick vi till cyklarna och cykla till tennisbanan, vi stod och bolla runt ett litet tag.

Jag har inte tänkt lägga ut några tennisbilder, men jag gör de endå...


jobb jobb jobb

Min första arbetsdag är i morgon, mellan 09.00 - 15.00 asså pengar är ju aldirg fel, men jag är inte så jävla tagg på jobba, Ingen av mina andra kompisar jobba då, dom klara sig juh? men jag jobbar bmest för att hjälpa till. Känns bra att få hjälpa till med något, som till exempel jobbet på Ostens hus.

Tredje sommaren.....

***
Slut pratat om mitt jobb, och återgå till något annat.
till exempel att jag ska gå nu.


7 dagar 6 nätter

JAAAAAAAA!!!
Jag hade tänkt vara med Johanna ochnågra ikväll, men nu har jag ändrat mig, jag ska nog vara hemma ikväll med tanke på att jag ska jobba kl 9 i morgon, och då måste jag hinna ta igen det jag har förlorat, jag har redan sovit i en dryg timma.

När jag kolla på www.tv.nu så titta jag igenom  alla tvprogram, det var länge sen jag blev så glad...
Jag hittade filmen som heter 7 nätter och 6 dagar. Jag blev så jäkla glad, det är en film jag bruka se rätt så ofta fast det var jättejätte många år sen. När jag var liten tyckte jag filmen var riktigt spännande. Jag bruka berätta om den filmen, och då fråga alla vad heter filmen? Jag bruka alltid svara jag vet inte. men nu av en slump läste jag innehålle tom vad filmen handla om. JAAAH så nu ska jag se den på kanal tv 4 + klockan 8.

Här ska ni få innehållet.

Amerikansk komedi från 1998. Frank Martin tar med sin flickvän Robin Monroe på en romantisk resa till en tropisk ö. Dessvärre måste Robin avbryta sin semester för ett jobb på Tahiti. Hon mutar den sura piloten Quinn att flyga henne dit. På vägen råkar de ut för en oväntad storm och tvingas nödlanda på en öde ö. Robin och Quinn har inget till övers för varandra och frågan är om de två någonsin ska kunna sluta fred och lyckas ta sig ifrån ön. Åldersgräns 11 år.


 Men bara så ni vet så har tv.nu skirvit omdöme om filmen, då fick filmen bara 2 +, åsså står det mindre bra. näh näh fråga ni mig är den brabra, men jag tycker inte ni borde se den om jag ska vara ärlig jag skrev bara dte här för att visa min gläädje........ =)

Nickos stuga som är gul med gröna knutar

Klockan är 14.03 och jag känner mig hyfsad pigg haha...

*Från början -
*kl 8 samlades alla på kiosken, vi moppade och cyklade upp till stugan
*Efter tag såg vi film
*Efter filmen var det bad som gällde
*Efter bad blev det grillning i flera timmar.
*Film igen medans jag Anki, Emil noa och nicko gjorde annat..... =)=)
*Efter filmen kan jag garantera att Noa, Alle och Victor sov djupt.
*Vi den tidpunkten mådde vi nog alla illa, men, det var bara jag som var klok och la mig för att sova i´en ca timma.
* När jag vakna, var jag pigg medans alla andra ahde tänkt sova. jahapp Då la vi oss klockan var typ kvart lver 7
* På en stor luftmadrass sov jag, Anki och Emil. Jag vill också garantera att jag sov trångt mycket trångt,
*Vid 11 tiden vakna iallafall jag, Emil Tobbe och Jenka, Matilda och Anki.
* Fikade lite, packa städa
*Dags för hemfärd

~~~Ja nu sitter jag här, det var fan i mig jävligt skoj. Det lär ju dröja innan det här händer igen...

Tyvärr inga bilder

När vi skulle fara, så kom vi på att Victor skulle med, han kom rusande asså gående. jaadu victordu tiggde skjuts av Noa, men det hade nog vart bättre att gå.......


Midsommar

Jag fick en kommentar från en anonym, att jag skulle lägga upp en bild på mig. Så jag bjuder väl på En liten bild bara för att det är midsommar.

                 
                                                                             

SommarMID

Nu mina vänner har jag all tid i världen att skriva ett bra och långt, tjusigt inlägg, det är ju trotsallt midsommar. Jag kan börja med att skriva vad jag har gjort än så länge, det minst intressanta.

Jag vaknade, (såklart) men sen gjorde jag mig klar för att gå till hembygsområdet, det är ju faktist en tradition att alltid vara där. Självklart lyste uppträdanden fram det roliga. Det var rätt så trevligt tycker jag.
Nu har jag just duschat, så nu väntar jag på att håret ska torka, så jag sen kan börja fixa mig.

Har jag sagt vad som händer ikväll? säkert alla av er som läser ska typ på samma ställe gissar jag på eller?
Men vi ska ju till Nikolinas stuga i åbyn. Ni vet favorit i repris, hehe fler folk så det blir ju bara mer gött..

Jag lovar att jag ska skriva i morgon hur jävla kul det var. Men förvänta er inte att jag skriv så tidigt, för jag lär ju inte sova nåt i natt då blir det i morgon på dagen istället.

                                          Alla dom ska fara till stugan, utom lova då... fast + + flera flera andra.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Okej det här inlägget blev inte det längsta och definitivt inte bästa, men Endåååå. HA EN BRA MIDSOMMAR
Och glöm inte att det är den ljusaste dagen på hela året så tag vara på den dagen.

Läs med öppna ögon tack

Jag skrev aldrig igår, pågrund av att inte bara jag hade sommarlov utan att BLOGG.SE också hade sommarlov. Jag hade tänkt berätta om min gårnatt det är så sjukt att dte inte är sant, men de var en lång historia så den missar ni tyvärr.
Nu läste jag johannans blogg med, hon hade också stora problem att skriva igår läste jag, så somsagt blogg.se tog sommarlov.

Vädret nuförtiden ser bättre och bättre ut, det sägs att efter midsommar så förbättras vädret, och så har det varit i alla tider. När de bruka vara bra väder före midsommar blir det dåligt väder efter. Jag är inte mannen med vädersinnet, men det är bara nåt jag har lärt mig på mina 15 år.

Igår var jag i skeå, sen på kvällen hade vi match. Eftersom att jag inte vill prata om det gick det troligen inte så bra.

Och igår, fyllde trollmor år, så grattis på dig mamma.
Idag fyller kussebusse JOHANNES år, grattis på dej
Och på lördag fyller dadde år. :D


Ikväll blir det en spännande kväll, jag och Angelica ska nämligen döma våran första match ikväll. Vi hoppas på det bästa.

                    Ni som har lyckats att kommit till den här raden, så vill jag bara säga tack.

tvärens

Det kan mycket väl vara sant att jag inte har skrivit något idag. Jag har endå haft så lite att göra. Men endå. klockan är efter 12 och jag är hemma nu. Runt 8 tiden var vi nästan alla samlade. Med vid 9 tiden avr exakt alla samlade. DÅ kom Paulina och va med oss ett tag. Jag akn inte direkt säga att vi gjorde EN sak. Vi gjorde flera saker....

* Var hos frida
* Var på kiosken
* Körde moppe
* Körde mera moppe
* Var hos frida lekte med boll
* körde mera moppe
* besökte Alle
* kört mera moppe
* Gick in till Johan och Anton
* Sen for jag hem nyss typ.

jag vet att detta inlägg var förjävligt boring. men ajg gör allt bara för att skriva nåt bara nåt.

I HAVE A DREM

Jävla, fabannade, fucking, helvetes, förjävlad, fa fan fan fuck fuck fuck satan, jävla SSSSSKKKKIIIIIIT!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu fick ni ett förspela på hur jag känner efter matchen, jag behöver inte berätta mer än att våran nolla sprack totalt,

RESULTAT
:       1 - 1

Nu är det dags att fokusera till onsdagens match mot SSK.

Jag vet inte heller vad jag ska göra imorgon. Ta mig till en öde ö i Paraguay eller vad som heslt. Ta mig dit, sätt på mig ett förjävligt snyggt par solglasögon, ge mig en kylig iskall vattenglas i handen på mig, Och glöm inte att du måste flytta dig två meter, annars skugga du mig, för jag ska bli brun. Låt mig bara slappa och drömma i värmen.


Och Nu vaknade lisa till liv, och hon slutade just drömma, hon började skriva i sin blogg igen

Hejdå!

Besöksrekord = bilderGrattis till mig, idag har jag besöksrekord på min blogg, det sak firas med massvis av bilder, Varsogoda
Fortsätt och följ min blogg så visar jag fler bilder.


Vi avslutar med den här bara för att jag älskar Johanna

regn och städ

Jag kan inte påstå att jag är klar med städningen, men åt rätt håll går det iallafall.
Men asså va? vad hände med vädret? ska det vara sånt här väder enda fram till att vi börja skolan eller? Nä det får jag verkligen inte hoppas.

Hade de vart uppehåll från regnet hade jag faktist vart och sprungit idag med, men att bli blöt pallar jag inte.                                    

Städning med full fart

Jag har städat nu i en timma ungefär, det är ännu inte klart, för de är skitstökigt här.
Alla lägger ju in bilder på för och efter bilder på städningen, Varför ska jag vara olik alla andra då?

Före bilden förställe rmina vita sockar som inte längre är så jättevita.
EFTER

Hemmfrutips

                    RENGÖRA SMYCKEN
Klä en skål med aluminiumfolie, fyll den med varmt vatten och häll i bakpulver
. Lägg sedan ner dina smycken i skålen och låt de ligga där ett tag. Dina smycken blir som nya!


------------ FINNAR
Känner du igen den känslan när en jobbig finne är på väg att bildas i ansiktet? Det gör ofta ontoch ser rött och förskräckligt ut. Dessa finnar kommer nästan aldrig upp utan ligger under huden längre tid. Det bästa man kan göra är att smörja lite vanlig tandkräm innan man lägger sig, tvätta sedan ansiktet på morgonen och smörj lite till. Efter 24 timmar är finnen helt borta!
------------ SVETTFLÄCKAR

Om du vill få bort svettfläckar under armarna på dina kläder försök med bikarbonat och vinäger. Tvätta sedan som vanligt. Ska tydligen vara väldigt effektivt.

Lycka till!

 

Tipsen är baserad av riktig husmor, eller hemmfru


Jag är trött

Klockan är 22.44 och jag ahr valt att denna kväll ska bli HOME ALONE NIGHT!
Mamma och pappa och morbror Larsa är i stugan så dom ska sova där, Linnea har åkt tillbaka till sin lägenhet i stan och Simon är ute och fiskar som vanligt.
Dom är galningar, dom fiskar hela tiden? för att tjäna pengar?
Jag vet att kompisarna gör nå kul, iallafall vissa av dom, men jag är skitslut.

De här filmerna har jag sett idag
* Angel
* Rallybrudar
* Irene huss - elddansen
* Hairspray
----------------------
Så trött är jag.Lördag

Vaknade imorse av att mamma kom upp till mig och sa att jag har telefon. Jävla skit. vem ringer halv tio på morgonen? inte då jag i allafall...

Efter jag klev upp städade jag på toan. Inte är de då det trevligaste ställena man städar på nejnej. Men efter ett tag kom Linnea och fråga om jag ville ut och springa med henne runt Västomsundet. Jag sa ja för jag blev rätt så tagg på det.

Det tog 37 minuter för mig att springa runt. Jag fegade på i 30 minuter men sen de 7 sista minuterna, vill säga från åbyn hemm till mig fixade jag på 7 minutes, Tar ju fan lika snabbt som att cykla juh. =)

Nästa gång jag ska springa, ska jag öka lite mer, för nu vet jag ju hur mycket jag orkar.

 STRETCHA FÖR SMIDIGARE KROPP
NOA testar på livet självfotograf
Volleyboll
MISS Paulina in action
-----------------------------------------
Dom här bilderna kanske förklarar en stor del av vad vi gjorde.  Vi var runt 12 - 13 pers, vi var hos noa blandannat vi var och spela volleyboll, vi körde moppe, vi var i lekparken osv... :D


det är ju trotsallt fredag

jag kom på ett bra skämt..        En fyrklöver har fyra blad. En fyklöver minus ett blad blir en treklöver. HAHAHAHAHAH
Jag skrattar för mig själv här hemma helt själv, skit töntigt men skitkul.

Klockan är
: 17.48
Musik jag lyssnar: Amish paradise
Det jag ska göra: är att plocka ihop saker

Jag hade en stund mitt på dagen då jag var riktigt trött, jag ahde laddat upp bilder och fixat allt det, men somsagt jag ville slumra ett tag, jag gjorde det samtidigt som jag såg ett program på datorn, på SVT. jag vet itne om jag vågar säga vad det var risken är stor att ni blir stora frågetecken, och att ni sen kan vrida er torra av skratt.
Jag såg på Tweenies,
Ett barnprogram som man lätt gärna ser på.!
Från vänster har vi Fizz, Bella, Milo och Jake. Hunden heter Doodles


Vad är det för dag idag? är de en vanlig dag?

Jag behöver inte säga vad jag tycker om den här känslan.!? för det vet ni ju redan... om Inte ni vet som kan ni säkert lista ut det-
Känns lite jobbigt att säga det, men ujag kände mig hemmatrygg i kyrkan, jag kände mig van bland alla sånger, ringklockningar, prästens tal osv, och den här stunden i kyrkan var OTROLIGT lindrig jämnfärt med konfadagarna i kyrkan.
När kom ut u kyrkan dela Annette och Ella ut betyg, sen tog vi kort. Efter allt gick vi till Ostens hus och fika med johanna och hennes mamma och pappa. Jag ville inte på Ostens hus för jag bruka få tvångskänslor, bland allt stress. Men eftersom vi skulel sitta ute gick det bra. Jag hade bestämt mig (LISA NEJ DU SKA INTE JOBBA IDAG) men lika förbannat byter jag ut vattenkannor, torka bord, bär i brickor, sen börja folk tro att jag jobbade just där så dom kom med kaffetermosar osv osv. Jag försökte dra mig ifrån hahhhah, urrschh.......


Efter allt det där, ville johanna ut och gå så vi tog hundarna och gick ner till sjön. Vi var där ett tag och prata och bada les chiens. På hemvägen hitta vi en ros vid kyrkan som vi tog, HEHEHEHEHEHEHE

Nu under kvällen blir de KOMPISTIME. Fira att NU BÖRJAR SOMMARLOVET

Snart slut på åttan

Dagen avklarad, PUHH! Nu snart ska jag till Ostens hus på nåt möte, aaaaarrrrgh skjut mig.!
Ajah, men efter det ska jag till Matilda där förhoppningsvis Nikolina är. Vi har inget planerat, jo bara en sak. hahahha.....

Nu är endast få timmar kvar tills sommarlovet. Jag vet inte vad jag ahr för känsla, men ngt konstigt är det iallafall. Jag är typ småstressad för jag inte riktigt vet vad jag ska göra?

* Piteå summergames
* Midsommar i nikolinas stuga
* Stadsfesten
* Jobba på Ostens hus
* Tälta
* Besöka Matildas stuga vi tjejer då
* Nikolina och jag ska sova hos syrran
* Träffa min älskade          halvstoraSYSTER KARRO!
* Bada och sola
* vara med kompisar så ofta jag bara kan.

Köttbad

Godkväll, jag är blöt, jätteblöt. Elelr jag var iallafall jätteblöt.
Vi spelade fotboll i regnet, det var en seriös träning till en början men sakta men säkert sjönk det från seriöst till havsbotten.

Nämen eftersom planen var så böt och geggig, så gick ju glidtacklingar och sånt super.
KÖTTBAD ni vet!

Jajja, efteråt så känns det bra. Det är nu jag har upptäckt hur bra fotboll är. Asså mår man skit, ha
* ont i huvudet
* mycket läxa
* Allmänna problem.          
                                Så löser fotboll det mesta. Så det är nåt positivt med det
.........................................................................
Imorgon sista dagen som en åtta. Det käns ju förjävligt skönt vill jag tala om.

      Jag har faktist inget mer att säga om nu... :D

Gris, fotboll, Drottning

Hallo ballowa, jag tar tillbaka det hemska blogginlägget som jag skrev igår, Idag på skolan fick jag tusen kommentarer om hur hemsk jag är. MEN HALLÅ? har ni verkligen smakat grillat gris, ? Nääh det har ni inte!
Och jag vill inte bara ha griskött som typ kassler och allt äckligt. NEEEEJ!

Men slut pratat om GRISEN. jag kan ju säga att vi hade fotbollscup idag. Vårat lag är nog inte skapat för lagspel. ONEJ

Första matchen spelades mot 7 b 1. Dem spöa väl inte skiten ur oss, men dom var garanterat bättre. Så den matchen acceptera vi. Men andra matchen som var mot 9 c. Fyfan vilken jobbig förlust. Vi var bättre och allt, dom spela så jävla fult,, vissa drog i tröjorna hela tiden, HOST HOST jag nämner inga namn. Sen blev det skit struligt, med Noa... Asså NOA.... ja som jag sa till dig, DEET VAR EN CHANSNING!

Okejokej, jag vet inte vilka som vann eftersom vi skolkade och stack hem.

Nu sitter jag här, blöt åså, har just duschat, vi ska iaf hitta på nåt vi kompisar, så det blir säkert DROTTNING. ;)

DAGENS BILD:

Gris

Vet ni vad jag vill göra?
Jo jag vill grilla en sån där stor gris. Jag har ätit det ngn gång när jag har varit på grifsest. Men jag vill ha gris nuuuu....
Komigen tro inte att jag är en djurplågare men jag älskar att se grisen plågas, och sen får man äta den. MUMS..


                                            

Glöm inte att titta in slutet av sidan  Färdiga resultatet...

God kväll, vet ni varför jag inte har skrivit för än nu? Jo därför att jag ahr surat på blogg.se hela dagen. För att man inte kan kolla statestiken, jag belv bara sur för det BARA det? Men nu när jag är så smart så tog jag internet explorer stället för mozilla firefox. Så nu är jag inte sur på blogg.se utan Mozilla firefox.

Slut pratat om det. Jag har iallafall idag :

* Tränat, jag hade jätteont i huvdet och tänkte att jag måste vila, Så jag skrev sms till Fritte att jag inte kommer, jag sa även till alla mina kompisar att jag inte skulle cykla emd dem till tjärnbacka, men efter jag hade ringt och smsa alla så bestämde jag mig.... FAN jag ska på träning!
Så jag tog mina två långa ben och satt dom i fotbolls skorna och cykla iväg, `Jag ångrar definitvit inte att jag for, för nu är jag stolt att jag faktist träna istället för att vila och sova och tycka synd om mig själv.

* Jag har surat över blogg.se vill säga mozilla firefox med andra ord, men de vet ni ju redan varför.

* Jag har även surat, över att jag ska spela fotboll hela morgondagen med skolan, men nu orka jag inte sura längre.

...........................................................................................Du väntar på buss nr 12 och så kommer buss nr 17 istället.
Då säger du

17 också! 

Din kompis Peter har tapetserat om sitt rum
Då säger du

Är det du som valt tapeter, Peter? 

 Exakt hur många SVARTA prickar är det?

 


Les chiens

Jag visade den där AIKvästen som pappa fixade åt Ziri. Nu har han fixat att samma tant osm gjorde dn ska göra en likadan fast lila och så ska det stå BFF. Riktigt jävla fränt eller hur va?--_____________--____________--___________--

Lite kvällsuppdatering


Bilden ska förställa ett hårband som fläta. För dom som inte ser det. Dom har blivit riktigt populära, Man ser var och varannan ha ett sådant. Jag har inget problem medsånna,(ett stort) MEN                  
 •                     Dom som har ett sådant hårband och tror att färgen är exakt samma, åså är dte inte det, Det stör mig så fruktansvärt, antingen ska det vara exakt samma eller en stor brytning, Tycker iallafall jag.
 • Frida Rudin, och Matilda båda dom ahr hittat sina färger, iflal ni ville veta..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Åh vad kul jag är som snackar om hårband, nejnej men har jag någon gång pratat om mode? Neeeej jag tror faktist inte det, kanske inte är min sak, men nu vet ni vad jag tycker om det iallafall

Slut pratat om det, nu ska jag berätta att jag ikväll ahr varit på tjärnbacka med Frida, Angelica, Nikolina, Matilda Johanna och Jennifer. Vi satt på en bänk. Vi satt ju inte DIREKT abra och titta, nej nej vi satt på bänken och snacka skit mycket skit oxå om motståndarna. Nikolina ställde sig till och med upp och härma en kille i motståndarlaget.. PINSAMT!1!!

Söndaaaaaaaag

 1. Hur får man upp två elefanter upp ur vattnet?
Svar: Man tar upp en i taget
     
       2.  Vad har två gråa ben och två bruna?
Svar:   En elefant som har diarré

       3.  Varför är elefanten stor, grå och rynkig?
Svar:   För om den var liten, vit och slät skulle den vara en Treo.

       4.  Vad får du om du korsar en känguru och en elefant?
Svar:  Stora jävla hål i Australien.


______________________________________________________________________________________________
Jag tycker det var kul hos lova igår, vi såg film och pratade och så, Victor, Petter och Filip dök upp en liten sväng. Men mer berättar jag inte,,,,,,,,,

Jag vet inte vad som händer idag, men det ryktas om att vi ska se en match på tjärnis. Jag vet inte vad det är för någon match jag hänger bara på.=)            

Matildas dag

Vaknade halv 11, klev upp sen la jag mig i sängen och såg film på bärbara datorn. Jag såg taken, en film som är helt okej att titta på.
Sen så städa jag lite grann, duschade, fixa naglarna samtdigt som jag såg på tv. haha emil forlife. Emil i lönneberga. jag kan aldrig bli less på att se astrid lindgren filmer. Eftersom att det är sveriges nationaldag idag så visade tv4 film bara svenska filmer, så jag passade på att se två långa emil filmer. Haha skitkul. :D

Mamma skulle vara på hembygsområdet, ( för att det är natinonaldagen) inte för att jag bryr mig ett dugg om det där men iallfall, så mamma sa till mig förut idag...

mamma - Lisa jag far nu då,
lisa          - Varför då?
mamma - har du glömt? lisa vet du ens vad det är för dag idag? vad det är vi firar?
lisa          - Jaa det vet jag, vi firar matildas födelsedag, hon fyller 15 år.

~~~~~~~~~~
HAHA vad kul det avr att äga ut mamma, hon försökte spela sur, men hon tyckte det avr rätt så kul så hon kunde inte hålla sig.

 

ordning och reda, på freda

 • Fredagskväll: Blir att vara med Angelica, Nikolina och Johanna. Vi ska vara hos Anki. Och bara VARA. Inget mer än så ifall vi inte hittar på något annat. =)
 • Lördagskvällen blir hos Lova, med alla vi nio GIRLSEN. Jag vet inte vad vi ska göra mer, men det kanske ni kan få veta senare om ni ber om det?
~~~~~~~~~~~~

AHMAGAD, vi hade idrott sista passet idag.  Jag tycker de är jättetråkigt att de är sista lektionen med Cajsa. Till Hösten får vi en ny lärare för att Cajsa ska ha barn för andra gången. Vi är verkligen en otursklass som måste byta lärare hela hela tiden, Mitt i betygen och allt.... Men vi hade iallafall brännboll och fotboll, och jag valde fotboll tillsammans med Lova, Matilda, Nikolina och Angelica, JIPPI  Där skuttade vi glatt, och sjöng ( Jag ska ta min boll och gå på fotbollsplan) hahahaha, Men när vi skulle börja ser vi en tjej springa som oxå ska vara med..... asså shiet vem tror ni det avr? Jomen dte är klart det var ANNIE!!!!!!!!

Ja jag hoppas dom flesta vet vem hon är, jag ska inte ta upp nåt om mer om det där. Jag hoppas ni förstår... :S:S:S:S

Om färden me moppe

Kommentarer:
Emanuel Nilhzon om Onsdag:
Gick det bra då? ^^

SVAR: Jaa det gick bra, fast det spöregnade på hemvägen och dte gick mindre bra, alla låg som fan på gasen. Alla ville hem, så det var gasen (nästan) hem då.

Vi hann typ inte se något av matchen, men en onödig färd till Bjurfors vill jag inte påstå. Man har jag trevligt sälskap. Hahahha. :D

Här är nästan ehla gänget samlat, om vi byter ut Matilda mot frida och Lägger i Robin och plusar på emil. Men det är faktist bara tre + jag som är värd en guldmidalj som körde två mil i regn.. :D:P hah

Onsdag

Jag ska inte vara tråkig och bara säga att det har varit en vanlig onsdag. Nejnej det har varit en ovanlig onsdag.
Nämen vi har haft vanliga lektioner, Men  nu kommer mitt men efter träningen som vi har ikväll ska vi till Bröntjärn
 • Jaa du hörde rätt, Bröntjärn
 • Nej jag ska inte Boliden, jag sa Bröntjärn
 • Ni få skratta om ni vill, men jag ska iaf till Bröntjärn                    
Jag, frida, Robin och ANgelica ska dit med mopparna. Fortsätt skratta ni som vill det. Jag kanske är optemist som tror att det kommer gå bra, men iofs så vet jag inte alls hur det kommer att gå. Vi ska dit och se match. haha jag skriver väl senare hur den matchen gick.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jag har glömt visa er en bild, som jag tog på Killarnas senaste fotbollsmatch, På bilden ser ni Emil, om ni inte ser det. han gjorde matchens första inspark. ;)

Vad är skillnaden?En vanlig Tisdag

                                                   Ingen tycker om dig, ingen vill ha dig för du......
Okej, tillbaka till the real life. Här är jag och skriver att min dag har varit helt okje. Har sovit två gånger under dagen. Första gången var under svenskan. Det avr en beckfilm som var jättegammal. Jag la mig på nå bänkar och sov. Jag vakna exakt då filmen sluta. HAHA

Nästa gång när vi ahde hål jag coh Emil. Vi såg tv hemma hos mig. Jag somna rätt så fort tror jag.
Så trevlig är jag, men whatever. Dte avr mitt sista hål för den här terminen.

                                                            
                        Det finns bara en Alice Andersson, och det är min älskade farmor.

Bilder och fler inlägg

Jag har varit en fantastisk bloggare som har varit fantastisk på både att skriva inlägg och att lägga in bilder?
För de är väl det som är kul? Så här har ni det ni helst av allt önskar. FLER INLÄGG OCH FLER BILDER

                                                                           
                                                                          
Vilken sorts av bilder sa jag aldrig :D

Smeknamn

 • Nikolina  = Nicko,
 • Matilda  = Mitteh, TildaMA, Tilde, Muttan, mufflan,
 • Frida = Frittan fritös sladderlös, Freyd.
 • Paulina  = Paue, paka
 • Lova = Lovis
 • Johanna = Jojje, HannaJO
 • Jennifer = Jenka
 • Lisa = Lison, Långlisa, Lisbeth, Bettan, Polison
 • Angelica = Anki, Anka

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ FAKTA OM SMEKNAMN~~~
Smeknamn är ett mer kärleksfullt extranamn för en person än öknamn. Både variationer och härledningar av något förnamn eller ett efternamn finns. Ibland kommer smeknamn av initialer eller utmärkande personlighetsdrag eller fysiska drag, ibland kommer de av yrket eller är en beskrivning på personen. Dessutom finns det smeknamn som slumpartat fastnat eftersom de var roliga. Förr i tiden när många människor flyttade in till städerna från landsbygden fick man ofta ett smeknamn som innehöll sin födelseort/ursprungsort, detta var mycket vanligt på arbetsplatserna. Idag är det minst lika vanligt att människor heter ett smeknamn eller t.o.m. ett barnuttalssmeknamn (t.ex. Maja) på riktigt, eftersom originalnamnen ofta anses gubbiga och tantiga.

Matchen

HEJJA HEJJA! WOW höll nollan i denna match med, helt förbaskat, jävla, förbannat, bra.! :D
Byske - Burträsk = 0-4 WIHOOO

En vinst räcker för att få mig iallafall glad.

                                                      MATCHEN
* Det gick segt i början, allt gick i slow med andra ord. Ingen var direkt WIHO, men alla blev stabilare och säkrare efter ca 20 minuter, precis som matchne mot bure, det tog ett litet tag innan det vände.
* Lova pangade första målet med en sneträf, Jävlar så kul
* Johanna, och ida fick oxå slänga in ett mål var
* Och till sist fick Angelica dit ett mål tillslut.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Svårt uttal

Till ni som inte bor i skellefteå, ni som inte bor i närheten ens. Kanske ha rlite problem att uttala Skellefteå. Det stavas Skellefteå. [Men uttalas Schelefte]
SCHELEFTE

Tidig start

Jag har en lång och kul dag fram för mig. ! NAT
Jag ska till tandläkarn nu på morgonen och halv tre ska jag var i skellefteå på Lasarettet och träffa en läkare. Sen så hämtar laget mig i stan, vi har nämligen match mot byske så..

Jag hoppas ju såklart på vinst, matcherna  har sett ut så här:

1) Match mot Lövånger 0 - 11 ( till oss)
2) Match mot Bureå       0 - 8   ( till oss)
 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                                               Igår var jag hos Angelica och avr med dem absolut goaste barnen.
Man kände sig som unge när vi körde Amadeus över lekstugtaket, riktigt riktigt kul spec med när alla trötta för då skratta man åt allt.

Men när jag börja skriva inlägget var klockan 7 nu är klockan snart 8 så nu ska jag till tandläkaren. Tjiong
                                                      

RSS 2.0