Nunnor och allt

Träffades alla hos matilda. Tanken var då så att vi skulle se filmen Paranormal activity.

Det var faktiskt jag som ville se filmen, med tanke på att simon och några av hans polare såg den där filmen mitt på ljusa dagen. ! Och dom var förjävligt livräda. Filmen är även utsedd till USA:s hemskaste. i nån topplista jaja i varje fall så fungera inte filmen hemma hos Matilda. och det störde då som in i faaaan!!!

Sura miner hos vissa, gjorde att vi drog oss ut för att få lite liv i oss alla. På med masker och klädsel drog vi några oss ut och hade jävliiigt kul. Vi blev tillochmed inbjudna på feest! så det blev ju kung!!

                     Jag har ju alltid undrat av vad som ske med mig i min framtiden. Nu har jag kommit på det!
Jag ska bli en Nunna!

                      
                      
                                JENNIFER BEHÖVER INGEN MASK
                  


This is

      Knasigt nog har jag inte skrivit på hela dagen trots att jag har suttit vid datorn hela dagen och gjort läxa.!??
Jag msåte meddela er att min tand gör jävligt ont. Kan inte använda skenan pågrund av att den trycks. Fan åh! jajaja skitidet nu!

Jag ska tillbringa min kväll framför Matildas TV! med massa annat folk. Det gillaja med tanke på att det var ett tag sen man träffa många av de som ska dit.

Jag ahr inte så mycket i mina tankar idag alls. Jag har nog rensat allt ¨på läxor osv. Så jag ger er en bunt bilder på några som står väldigt, väldigt varmt om hjärtat

                 

            
           
           
            
           
         


Torsdag

Vilken resa i stan det har varit. Kom till stan runt 11, och jag gick direkt till Linneas jobb på Attityd och satt där om hade dte bra med Ziri och allt. Åååh jag älskar de som jobbar på asttityd. Dom är så glada, så trevliga och jaa haha=D

Sen efter det blev en promenad till Getberget, slocknade ett tag och tändes till vid 5 tiden, då jag tog en power walk till gyme, där vi körde spinning i full gas, och jag kom nyss hem. Åkte med annika och Nikolina hem, och allt har gått så braq hahah


              

Allt under onsdag och torsdag

Godmorgon,! Lisa är på topp. Och det är sanningen. Jag sitter här och väntar på Att nikolina och hennes mamma ska hämta mig. Jag har världens tur som kan åka med dom in till stan. Slipper jag buss. För buss är inte nåt jag väljer när man ska åka själv med en hund? Näääe.

Jag ska nämligen tillbringa min dag i stan. i Linneas lägenhet. Sen ikväll då Linnea slutar jobba, ska jag cykla ner till stan och träna med henne på gym. ! jag känner mig duktig. Gym igår och gym idag.

Nåh, vad sägs om att bygga upp mina armar? =)

                              i hade även spelarmöte igår.  Inte för att man fick veta så himla mycket nytt men det var endå helt okej. Thomas visade lite bilder, minnen osv. Och det uppskattas jue.

Blandannat denna hysteriska bild visades. Där mitt underställ lyser upp allt det hela. Hah


Onsdag

Étt andra stick i armen har befriat mig från hepatit A och B! tack för det.
Efter det, blev det lite trimning.   Mamma har lärt mig att trimma. Så nu har jag trimmat min första opel. Nu går den säkert 200 km / h.. Haha eller näää. Jag har trimmat Ziri min hund. Hon har haltat nu i två dagar så nu har jag trimmat henne lite, så nu går hon fortare..
 Haha eller nä, jag har trimmat Ziris päls, med rakarmaskin och sax, och pincettgreppet. Så nu ärhon snygg och har en liten len skalle.. Gulligt.Om det är någon som har sett Angelicas och matildas blogg? Angelica la ut en bild på hennes nya skor som hon köpte i stan. Jag blev genast avis. Men jag kan inte köpa sånna. för jag hatar klackar. Så därför köpte jag en annan modell som passar bra för långa. ? att den har en lite touch av egen stil. Det är ju som jag.!


                   


Berättar om tisdagen

Godmorgon Godmorgon, =) vakna nyss. Inte så konstigt det blev rätt så sent igår. Jag avrundade kvällen så jag kom hem runt 3. eller? vad var den? sen innan jag låg i sängen så var den kvart i 4 eller 4 nåt.

Kvällen var väl inte direkt som vi tänkte oss, men det dög. Jag for hem och kom tillbaka till Jennifer runt halv 1. Det var själva då. kvällen börja för mig. För dte var så jääääääääävla KUUUUL!

Jennifer Paulina och Nikolina,! ni räddade min natt. TACK FÖR FAN!

                          Soorry Jennifer och Paulina att jag var tvungen fara hem och sova, Jag som såg fram emot att få vara med er hela natten! <3

          

Min tisdag

Klev upp med tuppen, satt mig i bilen och mamma körde som tur var. Jag hamna på ett ställe som jag avskyr. FOLKTANDVÅRDEN heter det. Och det är där min framtid kommer vara.

Det jag menar är inte att jag ska börja jobba där, utan om nåt år komemr ja besöka denna plats var tredje vecka i ungefär 1,5 år. Det gör ont att behöva tänka på det.

Jag önskar att typ nån seriefigur kan komma och väcka mig mitt på natten och dra ut alla mina tänder med en tång, så jag slipper det här tramset. Typ tandfen eller fan.. Gud så coolt det hade varit om själva hulken kommer och dra ut dom. WOW!

Idag har jag fått en nattskena, ju flitigare jag är på att använda den, kan det gå fortare än 1,5 år. kanske 1 år. Eller 9 månader. Så jag ska vrålanvända denna skena har jag bestämt nu.. och när jag har bsetämt mig för något... Så går det alltid ALLTID bra.

Sen så slipa han mina tänder, I hate it. För nu gör det ont allt det jag äter,  PLUS att han slipa mig på tungan. Så nu gör det ont som satan förstås.! Blä fy blä!

Sen jag kom hem runt halv 10, har jag sovit i den stamsoffan till halv 3. Sköniigt vidare=)

Min planering för kvällen blir att jag sleepar över hos Jennifer. troligen. Jag och paulina. Det kommer inte att bli en tråkig kväll. DET VET JAG!


                          


Kalaaaas

Ahaa, jag som trodde jag skulle hamna på ett 15årskalas. Men icke sa picke jag hamnade visst på barnkalas hemma hos Johanna. Däre hade jag dom blåst upp ballonger osv. Det var deras tema, barnkalas

Först hade dom gjort drinkar till oss, du vet så som man brukar göra. Sen åt vi jättegott flygande jacob.
Och helt seriöst det enda vi gjorde när vi var där. Var att äta och äta och äta. Seriöst nu känne rjag mig själv som en ballong.

Efter maten, hade dom glass med 8 ljus på. Sen vare skattjakt. HAHA med dumleklubbor. och remtävlingar.

Man har alltid lika kul med tjejerna, Deet säger jag jämt. Men det är ju det som är sanningen. Den nakna sanningen... hahhaha

                 
                


 

Lisa ger sig på tips

Har just målat mina naglar så där supergulligt rosa.! Jag ahr lovat mig själv att ta hand om naglarna och nagelbanden nu framtill jag åker, varför? jooo dels för att jag har hört ryktet om att naglevården i Thailand är lyxig och billig. Och det görs allt det till jättesuper mega roligt om man har lite sprutt på nagellängden.

Mina tips för nageltjosan som fungerar för mig är:

1: OPI - lacket är det absolut bästa. Visst lite dyrare, men både enkelt att måla med och färgen sitter kvar längre, + att färgerna är ursnygga.

2: Om man målar naglarna, så slutar man automatiskt peta skit under naglarna. Det gör att naglarna kan växa och bli starkare.

3: Om man har målat på naglarna, blir det ju inte så snyggt om man biter, så jag slutar automatiskt att bita på de. super.


Jag känne rmig lite trixig, när dte gäller att lägga ut tips på skönhet. Det känns inte som mig. Men jag tänkte att jag kan väl pröva lite åt det hållet bara för idag..


De två första bilderna, är mina absoluta favoriter på handkrämer. Den tredje är OPI färgerna.

 

Thalandsklea

Jag harr börjat tittat över vad jag har för sommarklänningar inför thailand. Men jag fick mig en liten chock. Det finns så gott som inget alls. Åh jag har nog inga kläder att ta med mig dit. Inget alls trevligt finns det.

Det får väl bli mjukisdressen, det låter glamouröst för mig i thailandsvärmen. Jaaa vi får väl se vad jag hittar.

                  Men innan jag åker måste ju du karro komma hem först?

                             

Brother my brother

haha, det är så gulligt när brorsan är sur på mig. Bilden jag la ut på han. Blev han inte så förtjust i. Han hota mig med att han ska sätta lösenord på hans dator. Visst jag bry mig inte. Min dator är i bruk igen så jag behöver inte vara på hans dator. Men jag bry mig inte ett dugg om han sätter lösenord. Jag mena jag har endå redan sett allt på hans dator. Och han förnyar inte ngra bilder eller nåt. Så jaaaaa. Om jag ska erkänna tror jag han är bara glad att få vara med på några bilder då och då.


Så så arg tro jag inte han är på mig...

Ni kanske inte fatta nåt. Men ajah då få det vara så då.

Söndag

Jag haft så lite att göra så att jag inte har hunnit med att skriva. Jag har då inget roligt att säga vad jag har gjort. För jag har gjort NOLL. Saker idag. Men kan vara skönt det med.

Och vädret? vad fan hände med vädret? Ska det vara så här jävligt så flyttar jag här ifrån. Sverige suger totalt.

Jag ahr tänkt på en grej. Det här med miljön växthuseffekten osv. Om det sägs att om några hundra år kokar jorden, och att det blir varmare och varmare för varje år. Varför blir det bara kallare och kallare för varje sommar?

Inte hade vi särskilt varmt i sommar. var bara en tanke jag tänkte på.

Såja, hare bra nu alla klyftor:P

         

Min lördag

Josi, har varit en sväng till stan nusi så det blev att välja.
Antingen åka till stan eller vara hos Matilda med andra uppfinningar.
Så jag valde stan. Att vara med alla dessa varelser kan jag gör flera gånger anser jag.

Kul, nu har jag fått igen alla läsare som jag förlorade. Har jag gjort ett bättre jobb nu igen eller är hah?


Imorgon blire att ta upp lite läxa och köra arslet av sig ett tag. Det låter bra Natti!

En historia om pinsamhet

Wow, vilken skillnad det blev i datarummet, mycket trevligare vill jag säga. Lite småsaker som ska putsas till faktiskt. Men en bra början.

Jag har varit en sväng på ostens hus och fika med lite släkt osv. Jonte som jobbade där idag fråga ifall jag ville tända ljus på borden. Visst sa jag.

Jag är inte rädd eld, elelr ljus på något vis men jag tycker inte om att tända ljus då man ska in i en djup ljuslykta.
jag trängde mig fram i ett av borden där det satt en hel familj. Jag fråga ifall dom ville ha ett litet ljus på bordet de svara ja. ( Det satt en snygg kille i min ålder där) Ajah då fortsatt mitt jobb.

Jag tände tändstickan, stoppa ner lilla stickan i ljuslyktan, men då brann stickan upp, och jag hatar att känna elden på fingrarna så jag släppte stickan stället för blåsa ut det.! ÅH NEJ! gud så pinsamt en brinnande sticka ligger på duken. Men dte konstiga var att duken inte börja brinna. Åh nej så pinsamt!

Jonte kom  till bordet ( min kusin dom som inte vet det)
- Lisa, såg jag rätt?
- Hahaha näe absolut inte.

Men min käraste kusin Johannes Andersson såg rätt. JAG TAPPADE STICKAN! framför en snygg kille

Så nu är det slut på det pinsamma ursch så pinsamt kan ni förstå mig?

                   

                          

lov

Dagen, har inte så mycket planer, amen vafan man ska inte hålla påoch planera med nå almenacka och skit på lov heller. Nääe det kan man göra när man är 30+. Då man gör allt för att hinna med allt innan man hamnar i 40 års krisen. Sånääe jag tar dagen såsom gud sänder det,

Nu har jag göttat mig lagomt länge i denna sköna säng, vad sg om att dra sig upp ta på sig en fet tröja och lägga mig inästa soffa.... Ajajajaj min röv tycker inte om lov. Den vill ut och spinga inte ligga i sängar, sitta på stolar osv. Jag kanske måste skaffa mig en almenacka ändå.... för min rövs skull??Denna rumpa, som ägs utav Matilda gillar nog inte läget hära....

sammanfattar fredagen

Asså det finns verkligen inte några tråkiga kvällar med tjejerna, även ifall alla skulle träffas och sova, så väljer man hellre att sova illsammans istället för att vara hemma.! Bäst i test.!

Vi prata ett tag först, sen gick vi ut till lekparken oc snurra oss illamående, sen gick vi in igen och hade kul med telefonerna. Så det är väl ett toppenbetyg?

När jag var på IKEA sist, som blev ett datorbord införskaffat. Så nu ska vi försöka ta fram det och he det på sin plats, sen har pappa fixat hjälp. Nån som kan hjälpa mig med min fina dator, sen har vi fixat en ny datorskärm. Tur för mig, säg då jag.


SMURFETTEN LISA

Jag har lärt mig hur man använder bad, grannen kom visst förbi och sa:

- Det var längesen man hörde bas i ert hus, har er son börjat om med basljud?
Haha näääee, för det är JU JAG SOM BASAR!

Då sa även grannen, !
- ja det gör ju inget så länge du hålelr dig till kväll och inte natt Men snälla Jag hatar smurfarna, välj något annat!HAHAH! jag är avslöjad, nu  när även grannen vet, äre lika bra att komma ut med nya nyhteen!

Jag kommer storsälja i aftonbladet imorgon där det kommer stå

LISA 15 ÅR OCH LYSSNAR PÅ SMURFAR!
Ja, jag bara älskar det!! det är det som bara spelas på min spotify!
bortförklaring

Jag har börjat insett att man förlorar galet mcyekt läsare pågrund av att man inte uppdaterar, det är förstås tråkigt.
Men det kan nog bero på min trötthet, lat het vill säga i veckan. Sen att jag inte har haft tid att vara på min "huvuddatar" där alla bilder och prylar finns. Men nu när jag har en ny kamera kommer nya bilder att bildas, och jag lovar att jag ska göra allt för att skärpa mig.

Detta inlägg blev lite ovärt, och jag tvingar ingen att läsa,
bortförklaringar och all skit, men nåt måste jag göra för att hamna på mitt vardagliga lyxförpackning!

yes, ! så ikväll ska det bli massor med bilder, missa int de


haha, nu sitt jag på simons dator, jag börja bara fundera när jag ser bilden på han. HAHAHA, posare elelr vad, undra vars han ställde kameran på? för inte var det då en människa som tog kort. Hahahaha DETTA VAR FLERA ÅR SEN ! men endå haha =)

Grattis

Asså shit! Lisa har hamnat i en tragisk cirkel. Det ska brytas.! Sorry för ingen uppdateringen sen i onsdags. jag ska ta och berätta läget för er nuså!

Somsagt datorn har virus, och är inte tillgänglig på ett bra tag
Istället används Bärbara datorn, och jag är inte speciellt förälskad, så vill säga


Det är väl så läget ser ut, och jag gillar det inte!!!

Om vi ska sammanfatta hela inlägget ser det ut så hära! GRATTIS JOHANNA!

* Lite mognare
* lite sötare
* Lite smartare
* Lite mer snyggare

Det där påståendenen har hon fått av mig i present, för jag ahr spå mycket av dessa personligheter och jag anser att hon skulle bli gladare nu! Eller?.. haha Iallafall grattis stumpan..

-----
Jåsi, efter skolan hamnade jag och ett gäng i musiksalen, där trivdes alla som ett pinao i ett vardagsrum. haha


Lisa släpper lös

Ojoj, vilken kväll jag har börjat på. En berg och dahlbana från Himalaya till marken. Shitt.! kom hem var trött, slut. hade feber igen osv. jag försökte på franskan lite men teven var allt mycket roligare. Sen när jag kom på att jag skulle ha det jättemysigt i soffan med daton och lite läxa sådär, så funka inte datorn!

ASSÅ nej jag höll på rasa. Varken min dator eller pappas bärbara dator funka inte. Så jag var tungen att gå ifrån min mysiga soffa till köket och göra läxa där. men där satt pappa och pappa och skrev papper om center  skit. jag blev sur och arg för dom bara prata. Sen funka inte datorn fortfarande. fan asså jag höll på spricka.

När mamma och pappa for, blev jag ännu argare. FAN jag hatar prov! men sen hör jag en låt på radion. Den var i samma takt som jag skruva på ljudet. JAG HOPPAS att ingen såg mig. Men jag dansa, jag hoppa. jag sjöng allt jag hade. och all ilska for. och just då brydde jag mig inte om att nån såg mig utanför. Men jag lovar. Lisa släppte loss. Vissa vet hur det kan se ut.

Helt själv, helt vild helt crazy. det där skulle nog många betala 1500 kr för att se. hahaha ögongodis hihi..

men nu kom det tragiska....... vad var låten? Joo hungry eyes. fan den sug ju men jag hade kul som kuligast!


Blogg.se !

Asså är det någon som vet vad som håller på hända här på Blogg.se? Äre för många bloggare, eller lsare eller vad? det är ju så jävlaaa ssssssseeeeeeeeeeggggt!

Oja! lisa är iallafall frisk idag. Eller frisk och frisk. men jag var på skolan. Så nu är jag halverst död. Och så ska jag plugga läxa på det.......

Jag ska fortsätta med franskan nu. Jag ska skriva mer sen om inte blogg.se laggar förstås.........

vägen till att bli frisk

Har inte känt den friska luften sen i söndags, jag håller på kvävas. ( haha näe men nära)
Jag är absolut mycket friskare idag så det blir nog skola imorn. Det är skönt eftersom att ligga efter två dagar. Det har jag inte råd med. med tanke på att jag sen ska vara borta i två veckor. WOH!

Jag har snittat upp mandariner och skala bort skalet, mycket godare så. Sen gjorde mamma nyponsoppa till mig. Haha jag känner mig som ett barn. Men när man är sjuk kanske man ska känna sig som barn. Hon pysslar om mig precis om jag var 5 år. Tihih. jaja, men jag åt inte upp det. och min vana är ju att ge resten till soptunnan Mira. Men hon låg och snarka i rummet så jag gav Ziri. Ohhh nej gud vad jag ångrade mig. Hon har ju skägg förfan. Hela skägget blev bara äckelpäckel. och golvet var som jaaaa det går inte beskriva............


Näe, nu ska jag fortsätta med lite läxa, hare bra!


                        

Sjuklingen heter Lisa

Vaknade imorse med 38,6 grader. Hade sjunkit sen igår men det blev att stanna hemma. Jag som var överlycklig att Nikolina för en gångs skull var sjuk. Men lika förbanna blev jag sjuk jag med. Hatar att Nikolina aldrig är sjuk. ÅH!! Jag har inte ont i halsen den här gången elelr nåt. Men mina ögon gör så fruktansvärt ont, att blinka och allt svider. Jag vet att datorn inte är så bra då. Elelr främst det är obehagligt att spänna ögonen. Men jag har inget alternativ. Novellen ska skrivar Punkt!

Jag har sett ett antal filmer som gick på Tv. det blev ZoZo. Och två andra minns inte vad dom hette bara.

Nåh, jag ska krya på mig. ! tjoo

..

När jag slutade igår så skrev jag ett inlägg, men blogg.se var så segt så av någon anledning publicerades det inte. Men nu har jag gjort det.


¨Söndag

Jobbet avklarat, absolut så är det en av mina slappaste arbetsdagar. Fatta om jag fick jobba så här varje gång, då hade det var perfekta pengar, sälja lite fikabiljetter sen se tjejerna sjunga, ooh + en kille.

När jag kom dit klockan 5, var det en hysteri. Alla skakade av nervositet, och det märktes dock på vissa när dom sjöng, men dom flesta var ju galet bra. Skitkul!

Tänker efter för cia 4,5 år sen var jag med i nåt liknande. Wow jag fattar deras nervositet. !

                         

Söndag

Blev att fara hem istället för att sova hos Matilda. Kännee mig fortfarande lite krasslig så det är på grund av det. Jag fick en kommentar om varför jag inte har skrivit nåt om tandställningstjosan... Och svaret på det är väl för att jag har varit så jävla sur över det. jag blir arg och irreterad när jag tänker på det, jag är det även nu. Jag har inget sug av att gå med tandställnings och bäverfjädrar och allt sånt i drygt 1 år.

Men jag vet att jag behöver det för jag har så pass dåligt bett, även om jag inte har problem nu kan jag få det seanre och då kostar det mögenheter. Men jaa jag kunde inte skriva på papperet när jag var där, för man ska skriva på ett kontrakt typ. Och jag ville fundera så det är fortfarande inte klart, beroende på vad jag bestämmer..
------

Nu snart ska jag och jobba på Ostens hus. Jag älskar att jobba på kvällar, jag hoppas bara att jag kommer jobba fler kvällar framöver, det är snabba pengar helt enkelt. Det är väl nåt så kallat Pop Star på ostens hus, och jag ska sälja fika med Anna-Carin.

Behöver pengar till Thailand därimot, det är därför jag jobbar så passa mycket, det är nämligen så att jag ska betala en del av resan. Tjiho säger man..............

                        Detta är inte min säng utan Karolinas säng. När jag avr där i fredags tillbringade jag min kväll i denna, mmmmh !

                         
                      

                 


Aik

Pappa började jobba halv 6 i kväll, och han ville inte jobba utan Ziri, s¨å han tog med Ziri på jobbet, vill säga på Ostens hus, som ni vet så visas AIK på storbildsTV på ostens hus. Och då tog vi på Lilla Ziri AIK klädeseln. Ni som har läst min blogg under en längre tid vet vad jag menar. Det är en stickad liten väst med knappar, den är inte alls jobbig eller störande för hunden, och jag vill inte kalla det djurplågeri heller. Men eftersom Ziri är som en buttebulle är hon inte alltid så glad. Därför har jag gjort så hon ler som jag.

                          
Sen så vill jag bara säga, lycka till AIK!

Lördag

Nuså, vaknade nån gång imorse och började med att skriva på novellen som jag ligger efter på. När man skriver sånt här som noveller, deckare, sagor osv så måsta man har mycke av fantasin. Njasi många tror att jag borde har ganska lätt för att skriva inkllusive jag. Men det är inte så lätt alla gånger. :S:S

Sen bestämde jag och Matilda att vi skulle gå en promenad med hennes hund, och det behövde jag verkligen, Sen fråga pappa om jag ville gå ut med han, och då sa jag ja, sen ringde jennifer om jag ville ut och gå, så jag har varit och gått tre gånger idag med tre pers, trevligt trevligt=)

Ikväll blire en natt hos Matilda, det är planen iaf, men jag känn att jag håll på bli sjuk så vi få se..


ann 50 år

´Supper stort jävla grattis till den bästa faster Ann i världen! Hon har varit bland utav den viktigaste personen under detta år. Och jag har lovat Karro att jag ska ge Ann en bamse jätte stor kram från henne. Hon tycker nog inte om att hon är nere vid Afrikas öar när hennes älskade mamma tycker 50 år. Meeen sånt är hennes liv.

Efter ett besök hos Ann blir det en sväng med Paulina och Jennifer, vi få se vars kvällen leder.... =D

                                                


Att blogga rätt

Jag har tänkt på flera gånger på vad man skulle kunna skriva, jag har inget direkt bra svar. Inte så kul som läsare att bara läsa ens blogg där det står om förlåtelser till varför man inte har hunnit skriva, man vill inte heller som läsare bara läsa då andra klagar på att det är så tråkigt att skriva och att man ska läga ner sin blogg osvosv, vissa kanske använder sig av den taktiken för att få fler kommentarer, till exempel.
- NEJ LÄGG INTE NER, du är bäst på blogga.
Sånna här exempel läser jag ofta, och jag är helsäker på att ni tycker samma som jag. men jag är inte heller så säker på att ni tycker sånt här är så roligt att läsa heller. Men jag vill bara dela med mig av mina åsikter.!


Torsdag

Eftersom att jag varken är en katrin zytomierska eller en blondinbella så har jag inte skrivit något inlägg idag.
När jag skulle skriva förut så laggade, och då sket jag idet, nyss kom jag iallafall hem ifrån ännu ett besök på badhus med Jennifer och nån tupp eller nåt. Men det var väl helt okej, rätt så skönt och bara chilla runt, basta och bubbla prata skratta ja ni vet det är skönt.

Men nåt som inte verka vara så skönt, det är att jag måste kliva upp galet tidigt, med tanke på att jag ska till en tandläkargubbe klockan halv 8 imorgon, på MORGONEN, Ntåååh, jag orkar fan inte jag vill inte åh blä ursch!

Ajah, nu blev jag deprimerad för att jag påminde själv att jag måste vakna så tidigt, och helt jävla seriöst.. jag skulle kunna somna nu. och klockan är kvart i 9. Yes lisa skulle kunna sova så Godnatt!

                    


Väckarklocka och kärlek till syskon

       Nu är Lisa glad efter lite träning. Lisa alltid glad när hon är nöjd över något. Så somsagt Lisa är glad.
Och när är Lisa är glad, älskar hon att skriva inlägg, detta är tredje för dagen. och och och just n är jag hemma själv och tänker på vad jag ska ställa väckarklockan på imorgon,!

Och med tanke på väckerklockan kom jag på att jag blev väckt av en väckarklocka lite för tidigt, och det var inte min utan Simons klocka. Han är jättduktig han har lärt sig att sova till väckarklockan helt av sig själv, vilken duktig pojke han är, för då stänger han av den efter att Lisa har klivit upp ur sin säng Ropar:
- SIMON DEN HAR RINGT I EN HALVTIMMA NU NÄR SKA DU UPP?
Och då säger han plötsligt att han ska med en senare buss, kanske därför att han missar den.

Detta inläg riktar sig till de som har samma problem, kolla till eran väckarklocka extra noga och tänk på mig när ni ställer den, för detta inlägg kanske räddar många människor från att missa skolan elelr bussen, tänk på det ni!

----------
Tänk att man kan vara så olika, med tanke på att jag kliver upp ca 1 och halv timma före skolan börja medans Simon kliver upp 4 eller möjligtvist 5 minuter före bussen, är det 7 minuter före bussen hänger min haka i marken, för sånt händer inte, Tss

                       

                         Visar det inte så mycket, men jag älskar verkligen er,
                   Vi är delar som skapar ett pussel för barn, vill säga TRE STORA PUSSELBITARStädarlisa

Yiho, jag ta det andra inlägget en kort stunder efter första inlägget, det är ett stort + ?
 Jag ahr tagit reda på hur mycket jag älskar städade rum. Jag tog mig i halsmandlarna och börja städa på toan, Jag städade lådor, sminkskåpet spegelsn, sen hade mamma inköpt saker från ikea som jag fixa till, Jag verkligen älska det. Det mest jobbiga är bara att ta tag i det. Men när jag är igång äre rätt så kul Vem vet jag kanske ska bli en sån där rent hus tant?

Så smart som jag är tog jag ingen förebild. Men efterbild har jag.

               
------------------
               

Onsdagen

Anledningen till varför jag inte skrev igår finns inte. Det finns ingen solklar anledning varför jag inte skrev. Dumt utaqv mig. Men en ny dag är det ju idag tur det.

Igår hände det inget spec, brandlarmet iofs. På grund av ett falskt branlarm på skolan gjorde att vi fick stå utanför skolan i en ca halvtimma och frysa, Fy faraao. Sen blev det ett litet bad på badhuset. Men för mig blev det mest Bastu.

Hittade Erica också sittandes i bastun, alltid lika trevligt och prata med henne. Så det var nog lite av anledningen till att jag inte bada så mycket heller.

Idag då, det var ju en ny dag idag, och Onsdagar är ju min favo, alltid varit enda sen första klass. Blev första lektionen med dans idag också, Lisa gillar Lisa gillar.!

Ikväll blir rygg och magträninge på badhuset, sista gången tror jag till och med. Sen få jag lov att börja med styrketräning, jag tror Lisa behöver det. Det tror nog ni med. Hiih

         
         

Förlåtelse till er trogna läsare

Äre okej om jag skippar att skriva idag? Kalrt det inte är Okej men jag ska gottgöra er i morgon istället med något kul är bara så jävla slut Bye

Måndagen

                 Stämmer nog bra, jag har inte skrivit något idag från och med nu. 
 Okej, orienteringen gick förbannat dåligt, men trots det så är jag glad att jag lever, för det kunde lika gärna vara tvärtom....

Vi gick vilse, mötte två jägare, och dom sa:
- Ifall ni inte springer nu så skjuter vi
 Andra gången då vi höäll på dö, Var när Lova fällde benkrok på mig så jag föll över ett stup.

Som tur var så var båda de där två meningarna falska, Vi träffa jägare emn dom skulle inte alls skjuta oss, dom försökte hjälpa oss med att hitta rätt väg tillochmed. Hahaha

Efter skolan blev det ett krismöte hemma hos mig. Jag Angelica, Jennifer och Matilda var samlade runt köksbordet och gjorde Läxa. MEn det gick inte så vidare... Som många vet är vi lite smått kända för att vi sjunger gud sånger, Och idag sjöng vi en julsång som man sjunger till julen i kyrkan iaf på advent! vi tände en varsin tändsticka och sjöng: Hahaha

Min Kamera är i bruk, och jag kommer nog älska den men just nu saknar jag min SOny, här har vi en bild som visar hur Flitig Matilda är. Men endå hade hon boken uppochner men ajjah  


En dröm

När, jag skrev om Ikea dagen kom jag på en rolig grej, min dröm som jag drömde igår. Men den passade inte in så bra till rubriken IKEA, därför tare jag här.

Som jag förklara för flickerna hos Paue igår, sa jag att drömmen var härlig, men i själva verket var den inte, för det jag gjorde var att jag kvävde Matilda i en dunjacka

I drömmen var jag mycket stolt, och glad att jag lyckades mörda Matilda utan vapen, utan med hjälp av en jacka. HAHA sjukt =)

                                       

IKEA

Jahapp, hur ska vi summera en dag som denna?
Jag har inga riktiga perfekta ord för det, därför kan jag berätta kort.

Jag hatar Ikea, verkligen inget för mig. Ska aldrig med mer.. ( det sa jag förra gången med)
Men det är inte värt det, inte äns för socialiteten skull. Jag kan tänka mig att fara dit den dagen jag ska flytta till hus eller nåt. Men så länge jag bor i ett minimalt rum, väger känslan på NEJ JAG ska inte med mera.

Mamma köpte enså en golvlampa till mitt rum, och nå sånt. Sen fick jag mig ett nytt databord. Men som alla vet så lever jag med min stora tjockjordglob till datorskärm, så den ska givetvist bytas ut ( det avr min födelsedagspresent för nästan två år sen) Haha okej,

Folket på Ikea, var tråkiga, torrbollar som bara kunde finska.
Jag står och hänger över kunvagnen, medan en ful äckel dam tittar på mig som om jag var en orm eller nåt. Då flyttar jag på mig och hon säger.
- Kithos.!

Dagens kunskap är det att jag har lärt mig vad Kithos betyder, det betyder tack på finska Haha, jajja skitsamma imorgon är det orientering.   Full gas mot alla as HEJJA HEJJA!

Nya bilder kommer, kameran hade premiärdag idag, och jag ska försöka lära mig hur man för över bilder imorgon.

      

natteinläggeh

Jag hade lovat mig själv att skriva ett inlägg nu ikväll, och förvånatvis höll jag det jag lova.! Kan ju börja med att säga att idag (före klocka 12) hade jag en oerhört stor besöksrekords siffra, antingen har jag höjt mig ett snäpp eller så kommer jag aldrig få några läsare om alla blev avskyvärda ajah, jag ska berätta för er vad som händer i Lisa blod..

En sväng till Åbyn till Paulina blev det såklart, och en resa till byn tillbaka till Åbyn och sen hem igen var ute på byn ett tag och nu är jag hemma. Nyss kom Simon förbi på toan, då jag tvätta sminket då sa han:
- Varför har bara tjejer smink?

Jag är nog 99,999 % säker på att han inte var nykter ett svkatt. Så nu ligger han troligen och sov, i hans säng förhoppningsvis, men det kan nog mycket väl vara i trappen som för några veckor sen, så vi får väl se..

Imorgon blir det en liten resa till Ikea med far, mor syster och systers karl. Jag blir nog förvandlad till en svans back i alla andra, EN GNÄLLANDE SVANS med andra ord. Såjah, det blev ett rätt så långt inlägg endå.

*Tack flickor för kvällen.

*Och tack Linnea som rädda mammas ekonomiska kris, (mamma glömde pengarna hemma när vi skull till stan)
*Och tack lisa för att du har lärt dig kicka moppen!

                                            

Ny kamera

Woila, Lisa hemma från en sväng från Skeå. Med mig hem fick jag en tjusig liten vacker Prinsessa. Vill säga en snygg rosa, / lila kompakt kamera. Jag köpte extra batteri större minneskort ny kameraväska och en ny försäkring. Ifall den skulle rasa igen. Hihihihihi


Då får vi se hur denna lilla pryl sköter sitt jobb med att ta fina minnesbilder.

bio osv

Ännu, en fredag har jag överlevt! och efter skolan runt kvart i 5 pratade jag med Matilda och Jennifer och sa att vi ska med buussen halv sex för att se Bio. Yes Lisa bjöd in sig själv och hängde med som ett skärp runt midjan. Vad filmen hette brydde jag mig inte så mycket om, visst den dög.

            


Grisinfluensa,

Först måste jag säga att blogg.se har en dampdag idag. ifall någon undrar det är synd. för annars hade jag inte varit lika förbannad. Men ajah först en hälsning till lowa.

               Om du Lowa ser dethär, skriv då ner kameranamnet ud vet vad jag pratar om.
Ifall någon anna har nåt tips om kamera skriv ner det också om du är snäll tack.

.....

            Okej, en helt vanlig skoldag, med helt vanliga lektioner och med en helt vanlig glad Lisa
Hallå? kan det bli bättre? :D haha ja visst kand et men inget jag kräver just nu.

Kan ju berätta om min nya dåliga vana. Jag har börjat leka med maten på skolan. HAHA!! Jag tror det är fler än jag som tycker jag ska mogna. hallå? 15 åringar brukar inte ha en brottningsmatch i maten? Nääe, bara Lisa...

 Vad mer kan man berätta?
Joo jag hörde om svininfluensatacken i skellefteå på sörböle. WOOh! scary! snart blir sprutdags och då ska jag nog inte ta den därför att jag nyss har tagit spruta för Thailand, man måste vänta tre veckor, och om jag tar influensasprutan, hinner jag inte ta den andra sprutan innan jag åker så jag måste överleva ifall jag får influensan. TAHA ajah


                 Vad lång inlägg det här blev? fan vad jag är bra, lika bra på att rita bild, om influensan
               

Frsyer som en.....

Hardrock halelujah !
          ---------
                             Jag fryser,
många bruka säga att man fryser som en hund, varg eller isbjörn. Men Hallå va? jag är smart jag vet mycket väl att inte hundar voch vargar fryser mer än människor, och för fan inte isbjörnar, dom lever bland is, och ha ett hjärta som klara kyla därför fryser jag inte?

Såå nu har jag dödat myten om det. Nääe jag fryser som en flicka som inte har tagit på sig en handske på flera dagar. För så känns det faktiskt.!


                                  Ska bli jävligt jävla skönt att åka till en varmare planet.
Bara några veckor kvar nu, jag åker iväg 21 november. Eller haha det är nog ganska många veckor kvar.
                                  
                                                     Men först måste Karro komma hem! innan vi åker

                                              


Godnatt på er

Jag har just kommit hem, elelr där ljög jag. Jag ahr gjort ganska mycket sen jag kom hem blandannat tvättat bort mitt fusk från handen. Jag hade skrivet lite hjälpmedel för matten, så nu är handen ren, nu ska dte bara skrivas ett färskt och nytt fusk men det få bli morgondagen. Nämligen lite gramatiskt hjälp för engelska.

Så vi kan väl ta och hissa Skolfusk i handen!

                              
Jag åt ganska nyss en banan också, OCH jag slängde slutet av bananen för det ahr Lova lärt mig. För hon säger att det är där alla spindelägg finns. Visst jag tycker det är jobbigt att slänga en hel tugga. Men nix! inga spindelägg i mig inte PUNKT SLUT!


                Vi kan väl säga Godnatt och ha denna underbara skönhet som godnattbild, hoppas ni inte bli för skrämda, det är ju bara Matilda!
                                                


Måne & sol

  • Matteprov B avklarat
  • Elevrådsmöte som (reserv) avklarat
  • En hel skoldag helt avklarad

 

Dåså, då är de viktigaste punkterna för tisdagaen avklarad, men jag glömde skriva det jag inte ha avklarat. Men de tycker jag vi skiter i.

Vi tar tag i dagens vitkigaste fråga istället.
DAGENS SÅNG?
Svar: Måne och Sol, psalmen som man sjunger inför Gud. Varför det är dagens lilla melodi? bra fråga lisa svarar inte på den frågan.

Tack och bock nu ska Lisa, åka iväg och godkänna Linneas hundras. Bostonterrier. låt mig svimma...

      


Hjälp med kameror

Valde att tråka hemma ikväll, jag frös som fasen så jag gjorde upp eld i eldstaden, och jag vill göra så här coolt som Alla kan, Släcka en tändsticka i munne, jag pröva, men ack det gick åt pipa jag brände mig på tungan. fan! ajah så gåre om man inte har något att tänka med...


Btw, tack för amten simon. JAG ÄLSKA RESTER! DU ÄR VERKLIGEN BÄST PÅ LAGA MAT! eller hur ska vi stava det?

Imorogn har jag tänkt följa syrran till en hundkennel och se om jag godkänner hennes hundrasval. BOSTONTERRIER! vetinte vad jag ska säga just nu vill jag bara säga en sak!

SKOREKLAM!

                   Asså har ni verkligen inga tips på kameror?
och jag har fortfarande gratis sms


Måndagens

Just nu sitter jag och fundera på varför jag för ca 3 år sen tacka jaa till att bli reserv för elevrådet? Jag tänkte väl inte på så mycket att Jimmy kunde vara borta? Så imorgon äre typ mitt andra möte eller vad det är.. Men vafan det enda viktiga är väl att jag sitter och är med, sen får de andra styra mig.. =D

Simon ifall du råka läsa det här inlägget vill jag bara hälsa till dig att jag är jävligt hungrid nu, så jag hoppas du kan laga nåt gott till mig nu på direkten!

Nämligen så att Simon har hoppat över skolan, och jag är jävligt sur, för jag skrek på han imorse, och om han missa 4 bussar eller om han bara skiter i skolan vet jag inte, det enda jag vet att mamma är jävligt sur och tviga simon laga middag. SÅ det är därför jag väntar glatt men hungrigt på mat.

        MVG, på No:provet, Puuuh tur Lisa, för jag fick 75 poäng, och 75 poäng var gränsen för MVG,

Jag påminner er ännu en gång att jag har gratis SMS; tack!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                                                 
                                 Ziri är helt jävla värdelös på att få mig hata Ziri.
                                     Gratis sms allihopa

Oooh, mysigt värre nu när snön är på väg, elelr den är ju som halverts framme, men inte riktigt än hahah.

Ajah, mötte upp Johanna, och jag sa åt henne att ta på sig nå andra skor än hennes sommarskor, men tjurig som hon är tar hon sina skor som är sönder + att sulan är typ 1 mm. Men det ångrade hon sig när hon var ute, hon gick fram på tå. Löjligt värre, tss

Faan Johanna, du har räddat min söndagskväll det är sjukt härligt att du kan dyka upp ibland bara sådär. WOW!

                                          OCH NU ÄR DET SÅ! ATT Lisa har gratis sms, och är öppen för alla sms, !


Jokk

Nåsi, nu vänta jag på tills Johanna ha slutat spela spel så hon kan komma hit och vara lite social med lilla mej. ! Vi ska nog se på tv och chilla runt till topp.

Näre var matfesten med Ostens hus för ett antal veckor sen blev det över en massa jävla jock paket, så nu tog simon hem ett flak med jokk, och han lasta över lite till min hylla, Wops, min hylla är full av Jokk. Woooow shit!

Annars fortsätter min kväll att rulla på.

Fantastiskt underbart

Yes, inga kommentarer framkallade än så länge. Men i varje fall så är jag hemma.. Det var rätt så kul i går, vi var ute och tjollra sen hos mig sen vandra vidare och hamna tillslut hos Robin soffa, vi såg nån dålig film om massa kreditkort, så jag Och några fler passa på att sova. (S)

Haha den roligaste kommentaren i natt var så här:
- Emils livsljus har slocknat!

HAHAHA, underbart! :]

Sen slutade allt det roliga med en cykeltur hem i spöregn men sånt älskar man jue,

                            


Lördagen är planerad

Kvällen är visst planerad då att jag ska träffa nå gröngäölingar hos Robin, och vi ska ha kul tro ja. Om jag får bestämma sen, så äre så att Jag Johanna och Emil ska sova hos Robin troja. ?  =)

Kalaset är överstökat, och Ann blev så glad över det en timmees nedlagda tid Kort som hon fick, TAHA! jag är expert på att göra fina kort som får människor att gråta. haha jag är bäst! =)

(Synd för dig karoo som missa alla årets kalas, men du gråter nog inte. för du är så jävla lycklig där du är.!)
Okej, jag hoppas ni också får en trevlig kväll, då är alla nöjda då slutar vi här då!

                          

Vem är?

DagenS klurifur!

                                       VEM ÄR DETTA TVÅ?

                          

50 års kalas

Okej, är de inga som är bra på kameror,? inte ett jäkla tips kom igen.

Nu håller jag på att göra mig klar för att fara till skråmträsk och fira min älskade bästa faster Ann som firar 50 år idag. Min extra mamma som jag sa när jag var yngre.

                     Det blir Jag Linnea och Nils som åker dit, ! resten av thä coo, fämäly åker ikväll men då har inte jag tid så.. haha

                            

                                                

Min älskade kamera

Historian bakom min älsklingskameras död, Är oklar, utredningen är avslutad. Och polisen vill helst inte kommentera händelsen bakom mordet på sony kameran.
Jag tycker den har tagit enormt fina bilder.

Men den är ju somsagt död, och försäkringsbolaget sa att den inte gick laga och eftersom jag har den försäkrad får jag en ny kamera, Jaa och den kameran som dog går inte att köpas! helt jävla värdelöst så nu är jag på jakt efter en kamera runt 2 - 3 tusen. Så nu vill jag att ni hjälper till?

* SKA TA FINA BILDER
* LÄTT, OCH ENKEL MODELL
* BRUKSANVISNINGEN SKA HELST VARA PÅ SVENSKA!
* HELST HELST HELST EN SONY

NÅHH? Tipsen är jag öppen för!

Den fina kameran har tagit dessa vackra bilder.
Fredag

Åh jag älskar denna dag, så förbaskat härligt att gjort bort allt nu! Puuh andas Lisa!! jaaa Lisa  andas

Idag har vi somsagt haft prov, och redovisning + läxförhör osv. Nu äre gjort. Sen har vi haft HK, och det roliga där var att vi fick så mycket beröm av Snälla Annette, Jag och Emil är verkligen de bästa kockarna.
Anderssons kockteam Fööhfaaen!

                           
                                      Kvällen blir inte planerad vi får helt enkelt se!


Spinning, slut och prov

Oho, Lisa är lite smått trött efter spinningen. Det var riktigt, riktigt jobbigt men tro mig det behövs!!!!!

Har varit riktigt mycket plugg nu ikväll, jag hoppas det ger resultat! Mycket resultat.!

Jaop, nu är det så att vi hade en moppe på gården i morse, jag tänke vah? varför har Lovat parkera sin moppe hos mig? Men det visa sig att pappa hade köpt en likadan som lova av Rolf Karlsson. Men den moppen var ju trasig, Så snälla söta rara pappa visa dina kunskaper och ta dig tid till att laga den så jag nångång få köra helt lagligt.!

Hhah, jajja

        Jag kommer sova gott, och kom ihåg 80 % djupsömn och 20 drömsömn!

                                       
                 Lisa i träningsaction, ! dock inte taget idag

RSS 2.0