renfors

Kom just på mig själv. Tänkte börja på en skoluppgift som vara ska klar om dryga två veckor bara för att jag inte hade något att göra. Men dee betyder ju att jag inte kan skylla på att jag inte har tid att skriva i bloggen.
Hej Ni, Lisa heter jag och jag mår bra gör ni?
.
Klart ni inte gör, men det kan bara bli bättre.
Nääe men nu kan vi ju försöka att ta igen lite här på bloggen.
I fredags var det Hakkans dag. Och jag var kvinnan bakom kameran. John, just ja John ni vet den där långa, smarta? snygga killen alla lägger i minnet har nu skaffat en blogg med Jeppe! www.akkuratakkurat.blogg.se

renfors

Mina kära vän Hakkan firar sin dag i Renfors ikväll. Mina coola skolfriends äger ett hjärta av guld och kunde skjuta upp halv 8 hos mig. Eller projekt för 40 åringar som JP kallar det. Men hans mun går bra fort ibland så jag lyssnar väl inte riktigt på vad den lille mannen har och säga.
Renfors håll i hatten !!

onsdag

Jag valde att avboka en körlektion igår för att jag kom på att jag behöver vara ledig idag. Slutar 11.40 varje onsdag. Så jag åkte hem, for på gymmet och satte mig helt ensam i bastun med tre tanter + en tysk.
Där satt jag och bara stirra i väggen och undrade säkert tusen gånger "Vad gör jag här".
Men ibland måste man uppleva det obehagliga för att märka av det underbara.
Ikväll blir det ytterst lite läxa och en liten kik i körkortsboken. Men sen tror jag att jag ska stirra upp i taket bara för att jag är på det humöret ikväll.
*
*
Torsdag: skola -> teorikurs ->360 -> sova i MITT rum hos Linnea

.

Gjorde klart lite läxa och sen får man ett sms " Är det okej om jag och robin kom förbi"
Huffs fluffs har vi deta hela goa gänget, Nikolina, Robin, anton och Anki och jag förstås. Vi hade lite kaffejuice och kort tid. Vi har nog alla saknat dessa timmar, men nu godnatt

vilket liv

Karros Nöjd tycker jag ska bli inlåst i ett kloster som nunna,
eller ett alternativ kan vara att bli tillsammans med en tioåring.

Burträsk

Om jag har förstått det här rätt så har ni önskat mer vackra ord om Burträsk.
Man åker i en buss i mörker i si så där 45 minuter. Allt är tråkigt, fult osv. Men när du kommer till Burträsk och se glimten över hela burträsket. Det är ju så underbart det kan bli. Jag ska seriöst anlita en kines med en sån där jätte stor kamera och så ska den ta kort över Burträsk.
Den bilden ska jag titta på så fort man känner motgång.
Shit det luktar succe. Denna idée har jag endast ruvat på i några minuter dessutom, En helt färsk tanke!
En sån bild kan bli en riktig säljare, yihoo ibland tänds gnistan i mig och idga känner jag mig extra smart!!

Lördag

Planerat och klart i sista minuten som vanligt. Nikolina, Petter, Noa, Alle och Emil såg poliskolan hemma hos mig. Sen vidarebefordrade vi lördagskvällen med grillning i forsmans grillhus. Lite uppvärmning inför vinter kan man säga. Riktigt trevlig lördag hel enkelt.
Mina lärare säger jag är dålig på att dra slutsatser men på bloggen har jag ingra som helst problem, så min slutsats är BURTRÄSK ÄR BRA!

Fredag

Halv 8 "hos Olivia och Jennifer", ribban är hög och nervositets processen är i full gång inför min och Alicias Fredag.
Här har ni lite bilder från det.

Till Linnea

Moder och fader skulle på maffiafest igår. Pappa skulle vara maffiagangster och mamma skulle vara en rik kvinna. Linnea pyntade dessa två saker. Och fula var dom kan jag lova!
Men bilderna är inte till er utan till Linnea.
.
Pappa säger till Linnea " Linda inte bort alla fingrar, måste ha minst tre fingrar kvar"
Linnea "Men tänk för fan på Simon, du klara dig med två"

fundersam Lisa, mystisk händelse

Jag satt och läste tidningen på ni vet familjesidorna med dödsannonser sådär en tidig lördagmorgon.
Jag hittar en tändare på bordet och den leker jag genast med. POFF sa det och jag hann tänka neeeej vad gör jag. Jag tro jag nuddade tändaren på tidningen... och när jag tittar på tidingen ifall det blev nå märke eftersom det började genast lukta bränt ser jag ett skugg ansikte exakt där jag tände!!
.
Jag tittar extra noga och detta ansikte som är lite skuggigt var inte där tidigare jag svär och jag lovar.
Man kan se tydligt se att det är ett ansikte av en tjej.....
Du kan väl ta och förklara denna händelse för mig UTFÖRLIGT tack!
.
jag har tagit bild med mobilen ifall ni vill se?

fredag äntligen

Fan för den som grillar kött nu... det är sommargrej ju...
Jaja full fart UNDERTBART. Hinner bara landa sen svänga om på gymmet och fort hem och nu blir det skellfteå igen.
Som jag sa Halv 8 hos mig börjar ikväll.
Jag tänkte på en grej  när jag var på gymmet. Jag tog fram tjurhornen och sprang ganska fort på bandet. Fortare än vad min balans klarar av. Men för att hålla balansen så skaffar jag mig en fokuseringspunkt. I det här fallet så blir det just en pappershållare....
.
Jag ska gör allt vad jag kan för att få Burträsk gym att sätta upp en STOR bild på En smaskig vältränad oljig mörk MAN med stooooRaaa muskler. Fokuseringen kommer gåå såå mycket bättre.

lite översikt såhär

Den här myten med att skomakarns barn har trasigaste skor stämmer bra i mitt fall. Frisörskans (Linnea) lillasyster (Lisa) har mest utväxt, jajemensan sant så sant. Men ikväll ska jag gör något åt min kalufs. Har faktiskt ett kvarts år utväxt, pretty much om du frågar Lisa. Jag övernattar i Skellefteå ANKI, så du har koll.
.
Vi 8 systrar i klassen, (shit nu kallar jag er systrar också, men ja det känns ju så) ska starta på ett projekt nu här framöver. Halv 8 hos mig och vi går in helhjärtat allihopa. Poängutdelning och allt, denna tävling kommer hålla på nu i ett par veckor. Jag har ingått äktenskap med Alicia Lindström så vi är Team Burträsk WEEII!
<3<3<3<3

ingen värld

Gick in i pluggbubblan bokstavligen... Skoja! jag gick in i en värld av inget!
Ikväll är det hockey som gäller, och fläskMira till hund står framför mig med en grön lapp på huvudet som Simon har satt dit, det står "JAG ÄR SVART" Humor!!!
Näääe nu ska jag in i min ingen värld igen byebye

min helg i korta drag

Har tagit en lugn helg på alla vis, och bloggen räknar som ett vis.
I fredags var jag, mor och far och åt middag hos Karlssons i Åbyn. Currkrysset blev kvällens ämne..
I lördags blev det en NickoAnkiLisa kväll, med en liten kryddning av burträskpojkar.
Söndagen blev en big familyday, såg även lite hockey på ladan. Ville ju vara den söta lillasystern som står och hejar på med plakat och visselpipa på broderns första premiärmatch med endast 7 fingrar.
.
Efter dryga två veckor i Burträsk ska jag helt plötsligt till Skolan. Nu är det bara att gå in i pluggbubblan igen...
Nikolinas fader provar indianernas vis, det här med currykryssen..

Bäst röst sötast ansikte vinner!

När Skellefteålucian ska utses, brukar jag lyssna när de sjunger, men sen bryr jag mig inte så värst mycket mer om det, hoppas självklart att de från Burträsk lyckas bäst.
Men det är annorlunda i år.
Erica underbara Holmberg  är luciakandidat 3. Jag har för första gången röstat för en lucia. Hon ska vinna!
En staark burträskälskare och sånna avgudar jag!
.
Jag vet att burträsk har en stor hög latmaskar du är säkerligen en av dem, men vafan rösta på Erica nu kom igen!!
http://norran.se/2011/11/norrantv/luciakandidat-erika-holmberg/

en av mååånga teckningar

Något av det bästa som finns på ett dagis är när barnen blir hämtade av sina föräldrar. De flesta bliiiiir såå glaada och det är så härligt att se när föräldern lyfter upp sitt älskade och saknade barn. Alltid lika roligt att se.
Nu är veckan bortgjort, och förskolärare blir jag aldrig  men det har ändå varit riiktigt roligt att vara med barnen.

läget

Vargen Lisa har inte sovit nu på två dagar, pågrund av månegubben. Sista dagen på dagiset.. shit det här är ju jättetråkigt. Har just lärt känna barnen. Ajah
Ikväll ska familjen Andersson till familjen Karlsson Åbyn. Lisa Gillar!

mamma

Nu när jag gör min praktik på mammas dagis, har jag alltid mamma i närheten.
Man kan ju tro att jag skulle kunna bli less och tycka det är jobbigt. Men nu när mamma inte är hemma så kände jag mig som barnen på dagiset. JAG VILL HA MAMMA NU!
Näe men mamma är min min trognaste vän, och mamman är alltid underskattad, det är ju mitt jobb som dotter att vara sur va?. Men nu har jag ett litet utrymme att ändra mig.
Pappa i hörnet passar inte i texten idag..

Dagens spåkulaDu är snabb med ett beslut och undrar om du tänkte rätt. Det är ingen fara.


jag bli glad när du är glad!

Mående? Ja sådär va..
Humör? Relativt bra
Vad säger Lisas hjärta ikväll? Träffade Bobby som snabbast i 5 minuter, han bar ett big smile, han har en bra dag idag, det gör en själv gladare. Oj vad man spenderade många timmar med sin extra familj i sommarn som var kom jag på!
Sista ordet för kvällen? Godnatt

dag ett

Dag ett check!
det bästa av allt var att få vakna (kl 5.20) och bara hoppa i mYskläder med stort Y. Sätta upp håret och sen vara klar. Helt sjukt vad mycket tid man lägger ner i vanliga fall.
8 barn på 5 st så det har faktiskt varit riktigt mysigt.

Violen

Våran klass har praktik i veckan. Jag tror jag var bara lat som valde min praktik på mammas jobb. Jag vet vad jag vill göra i framtiden och jag letar inget sommarjobb, så jag tänkte jag skulle prova mitt tålamod, och min stresstålighet på Liljegårdens dagis. Jag är inte van barn. Jag har alltid varit den "lilla söta" som alla behandlar mig 10 år yngre, och nu blir det helt tvärtom. Så de är klart det ska bli spännande det här.

Special police

Igår fick jag äntligen leva upp till mitt smeknamn POLISON, som har följt med sen högstadietiden. Nu äg jag en polis mössa också, jag är redo!!
Nä men det var riktigt trevligt igår, synd att kameran inte var framme nånting just i Hökmark för än del såg riktigt roliga ut.
Special police passa ju riktigt bra huh?
Dockan Moa
My bitch i fel randiga bovkläder
LAMPAN mohaha
caaattching

Jag blir så less

Idag vakna jag upp och var arg, arg på väldigt mycket, Till exempel, vem fasen bor i ett hus med tre våningar och äger bara en TELEFON i hela huset och bara EN dammsugare. Jo familjen Andersson. Jag har aldrig tänkt på det förän idag. Det är saaaatligt drygt att bära dammsugaren upp och ner heeeeeela tiden. Sen sitter man längst uppe och ha det bra sen hör man telefonen ringa. Idag känner jag mig som dig John, "Jag blir så less"


Idag är jag så less så jag lägger rent in en HELT OVÄRD bild bara för att... jag är så less.

lövånger

Jag ska till Lövånger ikväll, först till den underbara Sanna sen får vi väl se om det kanske slutar i Hökmark. Och avrs det är??? jaaa det sägs ju vara lövångers E4an.. Jaaa E4an går tydligen genom samhällen nu också. Ajah ikväll blir det bra de vet jag.

hälsning från -Amerika

Halloween eller inte, men utklädnad är ju bara för gulligt speciellt mina kusinbarn i USA Colorado!
Jack

Ryan
Och lille Kate

Skoter och mitt liv och så

Wooh, just nu sitt jag här på tredje våningen och hör skoterljud utifrån. Jag verkligen älskar ljudet, lukten, farten, wooo jag längtar till vintern nu helt plötsligt..
Synd för mig bara att den nya skotern som ska  föreställa en 2012 nånting har en display med ett kodlås på.
Jag lova att Simon betala flera tusen för att få det enbart för att skydda skotern från mig.. jaja jag kommer nog på nåt;) När jag kommer ut i garaget hissar han styret högt och säger " Nu kan du inte köra den här"
.
Vi hoppas på denna skoter håller det Affären lovar " FASTNAR ALDRIG" För det var ju rena bullshit med förra skotern, tro mig jag vet, Anki vet, Matilda vet, Kim vet och Robin vet!!!
.
.
Struntsamma igår fick vi en underbar heldag i Ö-vik, två bilar for iväg och Oliver körde så fint i dimman, grymt Andersson!  nåt annat än trevligt hade vi inte.
Om samma gäng sitter i en bajjamajja eller i ett soprum skull vi foortfarande ha lika trevligt punkt slut.
Imorse gjorde Lisa sin första körlektion, nu är jag igång.

mitt l(i)ov

Gör inte så fruktansvärt mycket om dagarna, men jag tror det är nyttigt. Om 20 år står Lisa framför spisen, tvättmaskinen eller i vedkällarn och slänger vedträn in i veapannan. Då har jag verkligen inte tid med att vila, så jag måste ju samla på mig så jag kan bli utbränd först om 30 år.
,
Har i varje fall köpt kattmat till Simons kattjäkel och varit och tränat. Ska försöka få liv i fröken Karlsson tonight och visa henne en bra film, om nu kvinnan som lever på 2011-talet kan ta och svarar i sin teeeeelefooon!!!!

Det går bra nu!

Vi var verkligen djupa i vårat samtal i gårkväll / i natt. Det fick mig att tänka ganska mycket, typ "Är du lycklig"
Det kändes så skönt att jag kunde svara JA utan att ljuga. Jag har börja kunna hantera min ångest, men jag jobbar fortfarande på att kunna säga ja och nej vid rätt tillfällen.
.
Jag bjöd flickorna på en udda lunch idag, men jag är ju udda så jaaa. Vi ahr dessutom planerat att det blir en lite roadtrip på torsdag. Det går bra nu.

RSS 2.0