Stugan

Min favorithelg är här och jag älskar det!! Jag och Bodil hälsar glad påsk!


Gör det idag, imorgon kan vara försent!

Efter den här skoldagen som kommer tar jag helg från allt.! Skola, jobb och träning och tillbringa en hel kväll med mina underbara vänner. Det gör jag rätt i, för jag jobbar redan imorgonkväll! FANTASTISKT!

Sen är ju min favorithelg här, påskhelgen! Hela familjen Andersson samlas i en och samma stuga i Grantjärn. Gud vad jag ska njuta!! För jag jobbar redan på söndag! UNDERBART!
 
Man ska passa på att njuta medan man kan, imorgon kan vara försent!

Micke och karro kom hem, yippi!


.klubbad!

Efter kvällsjobbet for jag och bror stor och tränade på Snidex för andra dagen på rad.
Så fruktansvärt skönt det är att träna så sent. Man sover som en klubbad bäver efteråt!
Så det är exakt vad jag ska göra nu! 


livet

Nu har jag förstått att gårdagens inlägg kom bort, det kan jag känna var synd! Jag som mådde så bra, när jag skrev inlägget.
Ni få säga vad ni vill, men den årstiden som är nu, är den bästa! Igår var halva familjen ute med skoter o skidor och fiskespön. Sånt som jag behöver för att klara av livet. Just nu vandrar jag i gräddfil, sirap och allt annat som är klumpigt, på svenska betyder det jag lever i liten motgång!
Men gårdagen fick mig att glömma av det jobbiga för en stund!
 

Söndag


sova ute

Då var årets livets vintertältning bortgjort. Den varade i 12 timmar, men inte en enda minuts sömn. Frysa gör jag ofta, men inte på det här sättet. Jag vet inte om ordet frysa har missbrukats eller om det finns två ord för frysa, ett mildare och grövre. Jag har upplevt toppen i varjefall eller säger man botten? Jaja ni fattar jag fröööööös som aldrig förr!
 
Vi packade ihop tältet och alla grejer, och åkte hem på skidor kl 4 på natten. Därefter körde jag hem, vilket kan ha varit det dummaste jag har gjort. Jag kör och få sånna här panikryck för att jag ser renar i träden ja överallt..?? sen när har renar börja klättra kan man fråga sig?
Ursch fyy!!
 

Jag lånar Sannas bild som visar då läget var stabilt!!

onsdag

Efter en långdag på skolan, tog jag kvällspasset. Medan cheferna berättar att de har 37 grader varmt så svid he att om 12 timmar kommer jag ha motsvarande. Vill säga TYP 37 - kallt. Kom i varje fall kännas så!!
Väskan är packad, och det gör jag som rutin. Jag har packas denna sablarns väska så många gånger nu, så jag behöv knappt funder. Naaaep bara onsdag än !
 

Ja bjuu på en gammal bild då kyla passar in

bara tisdag än!

Det är tisdag, snart onsdag och det gillar jag inte för det betyder snart torsdag, och det känns hemskt obehagligt.
Jag och mina friluftskamrater ska göra bort moment "vintertältning".
I mina öron låter det som expedition "frysa-ihjäl-eller-överlev". Men dryga 12 timmar ska nog gå fint, nu handlar det återigen om den som har bäst psyke, kom igen Andersson hoppas på en bra dagsform!

Naaee, men somsagt bara tisdag än!

Det här skull jag ej tacka nej till!!
 

min måndag

Igår måndag, gick bussen sönder halvvägs. Inte så mycket att göra mer än att vänta. Tålamodet på prov!
Frida Rudin tog då priset på sämst tålamod. Själv så var jag rätt road, för jag var ju "ledig" och allt...
Trodde jag ja, av en slump kikade jag på schemat och där vart det fart på Andersson!
 
Hade mer än hellre följt bröderna Andersson big till Gävle för att sätta Micke Nöjd på plats och fira semi.

lördag

Efter en tuff men perfekt jobbarlördag, fixar jag till mig för en perfekt lördagskväll hemma hos Bobby!
Jag är redo på att ha ännu en trevlig kväll.Det blir till vad du gör det till.!

När vi hade det som trevligast vid midnatt igår (hos Nikolina och Robin , står Anki klädd och redo för att gå hem p.g.a lördagsjobb och säger "kooooom dååå Lissa så går vi heeeeem"
Fast jag också stod klädd och klar och redo på att lämna det trevliga, så tog jag ffram en av  mina kloka tips,
jag ställde frågan "Har du ett liv? eller har du inte ett liv?"
Anki tittade surt på mig, och och vi klär av oss och vi kan fortsätta den trevliga kvällen.

Fast man jobbar och man kan tycka att man inte har något annat till liv, så kan man alltid ställa sig frågan, och försöka göra något åt det. Sug på den ni!

fredag

 
Har ni tänkt vad duktig jag har varit med att uppdatera i veckan?? Jajemen det var syftet!
Efter den här goa veckan tar jag äntligen helg.. iaf för ikväll. Imorgon är det jag som tar guldpasset på kiosken. Arbetskompisar hela dagen, först Frida sen Mimmi, lyckost jag!
 
Men först somsagt fredagkväll med gänget burdus!

bästa ljudet

Att stå på tomten, solen lys som en stjärna och man hör ljud YYOOOOMM en skrikande skoter i högsta hugg. 
Kan ärligt vara det bästa ljuder ever!!
Istället tar man sig en walk till jobbet för kvällsjobb. Livskvalitet...!!

Snygg bil?

Fick turen att åka bil till skolan. Matilda och Croll står redo med bilen utanför mitt hus. Jag var så imponerad över den snygga bilen så jag klev in i bilen och lämnade huvudet utanför, och jag misstänker en potentiell mini hjärnskakning hehe ursäkta min franska men fuck vad ont det gjorde. Men jag valde att inte säga ett pip. För det är ju trotsallt lite pinsamt.
Jajja ännu en nackdel och tillhöra familjen Andersson långbent


Trött?

Jag försöker att sova i bussen som alla andra. Men det är svårt för brevid mig sitter en jäkligt trött pojke som skulle behöva önska sig en nack krage, för han nacke bara faller och faller....
... och jag skrattar, filmar, skrattar, tar kort och skrattar. Jag kan inte sluta tycka det är kul. Övertrött? Jo kanske.

Jag hoppas min första barndomskompis kommer förlåta mig, sorry Petter!


syskon

10 år sedan flyttade Linnea, två år sedan flyttade Simon..
Igårkväll kom jag på det! Det är så jäkla fruktansvärt trist att bo kvar själv!

!

Hade det gått ett tågräls utanför huset, hade jag stått där och vinkat. Lokföraren skulle vinka tillbaka och bromsa in tåget. Öppna dörren och jag fick stiga in. Sen skulle jag och endast jag sätta mig på ett tomt säte och absolut inte göra någonting. Jag skulle hoppas att tåget skulle köra långt åt norr.
Skolan tar gnistan från mig, den gnistan som jag är rädd om!
 
Nej nu ska jag utföra tabata och att jag hitta livsgnistan på en lycktstolpe eller liknande.

måndag

Nu packar mina chefer sina väskor för Thailand i två veckor. Jag är inte bara måttligt avis, utan jag börjar inse att två veckor framöver utan "spindeln i nätet" kommer bli smått kaotiskt. Medan Roger och Millan ligger på stranden med en ananasdrink i handen ska jag försöka skämma bort kunderna på samma sätt som Roger brukar. Om jag inte är inlagd på nå stresscenter efter marsmånad så kan jag nog skriva på mitt cv att jag klarar av stress!?!? Japp jag tror jag måste se det som en utmaning (tävling) för att jag ska kunna klara av det.


söndag

Efter igårdagens kvällsjobb blev jag burträskflickornas privata chaffis. Resultatet blev dryga 2 timmars sömn innan jag tog förmiddagspasset.
Idag var det kaffet som arbetade istället för Lisas hjärna, tack gode gud för afrikas kaffeodlingar!

Dagens kommentar är då en kund säger 
"Jag blir alltid så glad när det är du som jobbar, du ger mig så mycket tur (spelmässigt),
dessutom är du glad jämt"
Den kommentaren ska jag komma ihåg när jag biter mig i tungan och försöker hålla pannans rynkor släta för att vara trevlig mot de otrevliga!!

Resa nummer 2

Eftersom att jag redan ha gjort veckans två lediga dagar, betyder det att jag står som helgsjobbare men jag ger inte bitter. Föräldrarna har lämnat mig i sticket och kvar är jag och hunden, så jag och jycken har gjort ett rejält skid-drag-pass!
Sen kan jag väl berätta att familjen Andersson har nu bokat en resa till Kroatioen i Augusti. Två resor om året börja falla mig i naturen!Lovet rulla på

jäklar vad kul det är att åka skidor efter stövaren! man få inte vara farträdd med andra ord! 

jasi, livet flyter på. Jag varvar lovet med kompisar och jobb. idag gav jag och Anki oss ut med skotrarn , endast kvigern. Men no gå he no! Vi klarade det galant! 

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      

Ä

 

 

 

 

 

 


Karolinas instagram

Karro lägger upp en bild från hennes morgonrutin där nere i Gävle och skriver:

alicekarolina
Jag kommer bara att tänka på vår @lisaand3rsson när hon var liten. När man hörde små barnfötter i trappen, och en glad unge sa " Är du pigg eller söt?" varje morgon........#drygaunge.se :)  4d

 Redan när jag börja lära mig att prata gick jag fram till ALLT folk.
Släktingar, främlingar, butiksbiträden, fröknar och grannar. "Är du pigg eller söt"?......


sportlov

Fredagen var en stor dag. En hockeymatch mellan friluftslivarna A mot B, vi som endast bestod av 7 flickor kammade hem vinsten mot 11 andra flickor. Härlig och viktig match det där, som inte hade kunnas utföras utan Ida som fixade utrustning åt halva laget:)

Därefter firades det både för vinsten och det sista sportlovet. För mig blir det mycket jobb, eller tillräckligt mycket som gör att jag inte kan göra det jag vill. Men mars månad är här, det är bara att bita i päronet så att säga.


Senaste

Idag hälsade vi på familjens senaste tillskott. Min kusins barn Manfred.


RSS 2.0